Onpa aurinkonen olo

  • Rujokki

... ja tämä ei tietenkään tarkoita että nurja luonteeni olisi ykskaks kokenut kääntymyksen. Päivä oli vain niin auringontäyteinen, ja palstalla siitä sai nauttia reilut kahdeksan tuntia! Sellaisenkin ihmeen koin, että kun kastelin kurkuntaimia peräti viidesti, poloiset kaksi sirkkalehteä saivat päivän aikana kolmannen kaverikseen... kasvun suuri ihme!

Ajattelin myös, että voi ihminen olla 'köyhä', kun ei sillä ole muuta kuin arkisin työ ja iltaisin/viikonloppuisin viljelyhommat. Siis ei minkäänlaista sosieteettia. Ei palstalla ole mikään pakko joka päivä käydä, sillä luonto hoitaa hommat ja kasvit kasvavat katsomattakin. Ei vain ole mitään syytä fillaroida suoraan tähän pakettitaloon (julkisivuremppa). Itsekseen täällä sitten istuisin...?

Vaan kun ei ole menofiilistä joka kannustaisi ihmisten pariin. Senpä vuoksi tässä fiilistelen yksinäisenä, onnettomana, vanhenevana tanttana...

3 kommenttia

Virtuaalikeiju

29.6.2009 11:56

Kasvit tosin kasvavat katsomattakin, mutta tuskin kastelematta kuitenkaan, ainakaan näillä ilmoilla. Menestystä palstallesi!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

2.7.2009 22:22

Jovialix moi. Eipä ole nyt askareita rengille, kun ei juuri itsellekään. Viime syksynä ja aikaisin tänä keväänä olisi ollut hullun lailla maankääntöä...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus