Päivä kotosalla

  • Rujokki

Aamulla salille, ja takaisin kotiin vällyihin. Päivä on mennyt vähän samaa rataa; juuri heräsin kahden tunnin päikkäreiltä. Ylhäältä on tullut niin jäätävän kylmää tihkusadetta, ettei esim. fillarointia ole voinut ajatella, ja toisekseen, ovathan säädötkin vielä tekemättä.

Viikonloppu edessä, kalenteri tyhjänä. JOS viitsisi, voisi käydä viljelyksillä, sillä lähiviikkojen aikana on edessä kamojen roudaus tänne. Luovun paljon iloa tuottaneista plänteistäni, ja jotain sinne istuttamistani siirrän väliaikaisesti tänne, johon olen saanut luvan kääntää ainakin puolen aaria maata, aivan tuohon näköetäisyydelle.

Hienolta tuntuu. Kuukauden sisällä maankääntö, salaattien yms. istutus ja siitä alkaa vuoden paras ohjelma-aika. Myös pähkäilen edelleen talon / tontin kanssa. Mökkejä ei ole myynnissä, ja luulenpa että uuden rakentamisen kalleus voi tyrmätä hankkeen. Tontti olisi kyllä tiedossa...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus