Puoli tuntia

  • Rujokki

... kotona, ja kohta pääsee seulomaan päivän merkillisiä tapahtumia - tämä tietysti vasta purressa matkalla Höyhensaarille. Lauantaiksi aika menokas touhu päällänsä. Aamupäivä, no se meni pojun asioita värkkäillessä, loivassa siivouksessa ja valmistautumisessa iltaa varten.

Nimittäin: ensin oli serkuttelutapaaminen stadissa, ja koetin epätoivon vimmalla päästä lähtemään jo kahdelta kun olisi pitänyt poiketa keskimmäisen luona ennen sitä. Eihän se onnistunut. Niinpä posotin suoraan stadiin parkkiin ja hyppäsin ratikkaan - vähän väärään suuntaan ajavaan. Vain vartin myöhästyminen ei haitannut.

Parin tunnin seukkaamisen jälkeen hajottiin tahoillemme, ja itse suunnistin Forumiin, jossa sain kuin sainkin uuden puhelimeni verkkoasetukset kohdalleen. Löysäillen kohti puoli seiskaa, jolloin seisoin jo tanakasti treffipaikan edustalla. Seuraavat 4,5h sujuivat järkyttävän nopeasti hyvässä seurassa :) Puhetta riitti puolin ja toisin, ja ruokailu jäi melkein toissijaiseksi vaikka hyvää (kai) olikin. Kesken hyvän illan siis suunnistettiin autoillemme, ja vielä oli poikettava pojun luona ennen kotiiin jatkamista.

Lauantaiksi siis aika menokasta?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus