Salmiakkia ja olutta

  • Rujokki

... siitä on juhannusaatonaatto tehty :) Joku tuossa mainitsi, että sillä tavoin "piru ajetaan takaisin helvettiin"? Enpä ollut ennen moista kuullutkaan. Hyvää kuitenkin: ensin salmiakkia, ja siihen janoon olutta perään. Soffalla istun poikittain, ja ihmettelen ulkona riehuvaa myrskyä. Onneksi paappa kaadatti muutaman lahokoivun mökin takaa, ei tarvitse kuulostella milloin rysähtää.

Ystävä tuli eilen työmatkalta, ja sain hänet tänne huilaamaan. Poloinen on yhä flunssansa kourissa, mut saunominen näytti helpottavan oloaan, ja pari rommitotia samoin. Meillä oli aika hieno keskustelukin, jonka sain vihdoin ja viimein viriteltyä. Nyt on jotenkin helppo ajatella aikaa eteenpäin.

Itse asiassa olin niin innoissani tästä loivasta käänteestä, että ajoin töistä palatessani kirpparin kautta. Olin nimittäin alkuviikosta hakenut sieltä mp-kypärän, ja nyt hain sinne jääneet ajovarusteet. Olivat jääneet koska näyttivät niin pieniltä - mutta kas kummaa: olivat kuin minulle tehdyt! Olen harkinnut kyydissä istumisen lisäksi kokeilla ajamista ihan itse. Joka tapauksessa mp-varusteet lienee suhteellisen helppo saada myytyä eteenpäin mikäli itsellä ei käyttötarvetta olisikaan.

Vielä päivän kruunasi tietoisuus työosion onnistumisesta. Pari tosi pahaa casea, jotka sain klaarattua vaikka toisaalla olivat siinä epäonnistuneet. Lämmitti kovasti sekä oman onnistumiseni että asiakkaan tyytyväisyyden vuoksi. Nyt juhannuksen viettoon!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus