Sateisen päivän iltana

  • Rujokki

Mielenkiintoinen sää tänään; on kuin ei pilventakainen tiedä antaisiko aurinkoa tai sadetta, ja siksi saadaan vuoroon molempia. On vain armottoman kylmän näköistä, ettei tullut jätettyä ulko-oveakaan auki kuten tähän mennessä aina töistä palattua.

Pikapuoliin on levitettävä matot lattialle, luulen. Villasukat jo ovatkin jaloissa... Niin, ja untuvapeitto haettava kesäsäilöstä... ja vaatteet lajiteltava. Paljon erinäköistä, tähän vuodenaikaan kuuluvaa puuhastelua. Samat puuhat kuin huhtikuulla, toisin päin vain. Olisipa tosi ankeaa, jos olisi koko ajan vain päälle 20 astetta eikä tarvitsisi miettiä pistääkö pitkät vai pätkät.

Aamuviideltä on kyllä niin kylmä, ettei pitkien päälle kiskomisesta ole epäilystäkään. Kerrospukeutuminen on valttia, sillä töistä palattua autossa on usein niin helle, että takapenkin karkkilaatikon sisältö on jo miljoonaan kertaan sulanut yhdeksi isoksi levyksi...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus