Saunan lämpiämistä odotellessa...

  • Rujokki

... ehdin kirjoittaa muutaman ajatuksen. Tai, pääni on koko lailla nollaantunut päivän askareiden myötä; sain viimeinkin rakennettua kenkähyllyn valmiiksi, sekä propattua kynttiläkruunun kattoon. Tuvan valaisinta en vieläkään saanut vaihdettua, kun uudessa valaisimessa on tosi merkillinen johdotus. Eteiseen sain entisen, myynnin aikana roikkuneen, killuttimen tilalle 'oikean' valaisimen.

Laiska töitään luettelee, sanoo vanha kansa. Vaan kuinka itsekään myöhemmin enää muistan jos en johonkin kirjoita ylös? Kaikki vanhat päiväkirjat mm. matkoilta jäivät edelliseen paikkaan; en niitä kaipaa, sillä ovat kuitenkin täynnään kipeitä asioita ja tapahtumia.

Sauna näkyy tähän kutsuvana; kumma kuinka noin pieni voi tuottaa niin ison ilon! Pyrin rajoittamaan saunomista joka toiseen päivään, etteivät hiukset kärsisi jatkuvasta pesemisestä. Olisikohan avuksi, jos pistäisi hunajaa päähänsä saunaan mennessään? Kuinka infrapunasäteily vaikuttaa hunajan kanssa? Vaikeita kysymyksiä.

Jahas, nyt sitten lämpimään...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus