Sekava, sekalainen vkl

  • Rujokki

... ja onneksi takana :) Vanha ei kovin usein jaksaisi näin täysohjelmoituja viikonloppuja. Perjantain sain onneksi pitää itselläni; töistä palattua vain olemista ja muutama olunen. Lauantaiaamuna pitkät unet, aamiainen partsilla, palstalle puoleksi tunniksi (jona aikana ehdin riipaista ruusupensaan alas sekä tutustua muutamaan kollegaan), pikaisesti suihkuun ja 'ruoan' laittoon. Sitaateissa sen vuoksi, että kamut olivat toivoneet kevyttä so. salaattia.

Syötiin ystävien (keskikoulusta 35 v sitten) kanssa ja lähdettiin K50-diskoon, jota olimme suunnitelleet jo jonkin aikaa. Nyt viimeinenkin täytti 50 joten päästiin kaikki sisälle. Alkupaniikin (oma traumani) jälkeen tanssimme puolille öin, kunnes jalat olivat niin muusia, että bussille kävely oli yhtä tuskaa.

Tänään yritin turhaan nukkua pitkään; parveke kutsui aamiaista nauttimaan. Oli hyytävän kylmä... auringossakin. Isän muistelmissa (läppäri partsilla!) meni kaksi tuntia, ja sen jälkeen polkaisin fillarin liikkeelle; kävin vanhuksilla ja paluumatkalla koukkasin tutun koirineen mukaani. Koiran (hitaassa!) tahdissa tulimme kämpille, jutskattiin tunnin verran. Kuudelta oli paikallinen leffakerho, jota ennen onnistuin nappaamaan puolen tunnin tirsat.

Huomenna alkaa työmatkafillarointi, joten taidan painua pehkuihin ollakseni aamusta virkeänä liikkeellä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus