Tanssittaa

  • Rujokki

... niin että näppis hytkyy. Groovelta tulee niin tanssittavaa musaa etten aikoihin ole kuullut. Siivosin hetki sitten, ja jos joku sattui katsomaan ikkunoihini, niin näki kuinka emäntä hytkyi imurin varressa :)Nyt sitten sohvalla istuen.

Päivä on ollut jälleen aikamoinen; aamulla en saattanut nukkua kasia kauempaa, niinpä pistin saunan kuumenemaan. Aamiaisen jälkeen muistin yhden ilmoituksen joka oli jäänyt tekemättä lehteemme, joten pakersin sen parissa jonkin aikaa. Pakersin, sillä jostain syystä Office jumittui... Kädentaidonmessuille lähtö myöhästyi tunnin verran mokoman takia. Siellä oli tarkoitus treffata esinaisen kanssa... hän oli kuitenkin jo käynyt siellä (soittelimme), joten kiertelin yksikseni.

Hain junnun steissiltä, ja vietimme mukavavan parituntisen, kunnes saattelin hänet Myllikkään päivän toiseen turnaukseensa. Ilta onkin mennyt kuten edellä kirjoitettu. Fiilis on ihmeen hyvä, johtuen osin siitä, että messuilla tapasin sielunsiskoni x 3 ja monia muita tuttuja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus