Tasaisen harmaata

  • Rujokki

... niin ulkoilmassa kuin pään sisällä. Mieliala on apeahko, johtuen osin unen puutteesta, osin päässä käyvästä härdellistä. Liikenteen ohjaajaa sinne tarvittaisiin :) "Palvelukseen haetaan pääliikenteen ohjaajaa". Ai niin, siitä tuli mieleen, että on tsekattava jälleen työvoimatoimiston tarjonta...

Tahtoisi jotain omaa tekemistä; jotain joka tuntuisi työnä omalle eikä muille omaisuuden kartuttamiselta. Toistaiseksi ei ainakaan mollissa ole ollut moisia paikkoja tarjolla, joten olisi ehkä löydettävä jokin muu saitti tai keino haaveensa toteuttamisen mahdollistamiseksi?

Tahtoisi myös irroittautua ihan kaikesta ja aloittaa ilman vanhaa peetä jokin täysin uusi elämänvaihe. Eihän olisi vasta kuin about 15. kerta kun se tapahtuisi... Elämä ei vain tunnu vielä vakiintumisen tai paikalleen jäämisen arvoiselta. Mikähän olisi riittävän vakuuttava ulkopuolinen tekijä tai oma mielenmuutos jotta muutoshalut jäisivät?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus