Tehokkaan leppoisa lauantai

  • Rujokki

Leppoisaa sikäli, että kaiken tekemiseen on ollut aikaa. Tekemistä on kyllä riittänyt, joten koko päivähän niiden parissa askarehtimiseen on kulunut. Nyt on sauna jälleen lämpiämässä, sillä eilen sain niin hyvät löylyt että alkoi tehdä mieli samanlaisia.

Telkun anti on ollut koko vkl niin surkeista surkein, että on tullut lähinnä kuunneltua (kantria), ja nyt lautasella on vuoden -69 taltiointi Grand Ole Oprysta. Itse asiassa se pyörii jo toisen kerran samaan syssyyn. Kiva kuunnella, ja varsinkin nähdä, iänikuisia klassikkoja.

Tuvassa on raikas ilma tekstiilien ulkoiluttamisen jälkeen. Ei raski sytyttää kynttilöitäkään happea syömään. On mahtavan hienoa, että on päässyt tällaiseen menemättömään tilaan, eikä ole kaipuuta kaupungin valoihin. Täällä on kaikki. Aikaa itselleen, rauhaa ympärillä, tekemistä jos siltä tuntuu. Sen sijaan ei ole kauppoja jotka vetävät imuunsa autoja ja ihmisjoukkoja, ja jotka toisivat hälinää ja melua mukanaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus