To, tokavika päivä

  • Rujokki

Pehmeän lempeällä aamujumpalla käynnistyi tämä päivä. Lempeydestään huolimatta otti lujille yhä kipeille kintuille. Puolen tunnin tauon jälkeen kipikipi autolle, ja suunta kohti hiihtoputkea - sukset tulivat perässä toisessa autossa. Mielenkiintoinen kokemus. Jälkeenpäin aprikoitutti, kuinka kilpahiihtäjät jaksavat treenata kilometrinsä noin lyhyellä ladulla - itseä jo tylsytti vaikka vain 3x0,6 km edestakaisen matkan veivasin. Ladulla oli sen verran jyrkkyyttä, että meikän huonokeuhkoisen kunnolle otti aika kovasti.

Hommasin sieltä kuitenkin kävelysauvat, kun niin sopivasti osuivat kohdalle. Paluumatkalla poikettiin paikallisessa sotilaskodissa munkkikahveilla. Josta johtuen lounas "kotona" ei oikein maistunut. Ymmärtää äitien välipalakiellot... Iltapäivällä oli kuntosali ja kohta sen jälkeen rentoutusta. Viimeisenä nummerona oli fysiatrin ihan mielenkiintoinen luento: aiheena oli selkä, sen rakenne, erilaiset kivunaiheuttajat ja niiden hoito.

Palattiin vielä kolmen tytön voimin aamumaisemiin, ja käytiin tehtaanmymälässä... Tarjonta ei ollut kaksinen, mutta koska olin päättänyt tietyistä ostoksista, otin härkää sarvista ja tein valintani. Kassalla vasta tuli mieleeni, että kuinka selviän huomisesta bussimatkasta näine kantamuksineni. Ilta on viimeisemme, joten pidetään ihan lyhyt tapaaminen alakerran karaokepaikalla. Tai, minulle siitä tulee joka tapauksessa lyhyt sen pahuksen kapnometriseurannan käynnistämisen vuoksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus