Tt-neuvottelut

  • Rujokki

... on nyt käyty, enkä turhan skeptisesti sinne mennyt. Tulos plus miinus nolla, josta yhä päättelen että koettavat päästä meikästä eroon, mutta ilman irtisanomista. Toisin sanoen koettavat painostaa. Miksikö tällainen päättely? No, paikalla oli lääkärin lisäksi lähiesimies ja HR-päällikkö, ja melko kättelyssä tuli tunne että olen syytettyjen penkissä. Väitteeni riittämättömästä perehdyttämisestä kumottiin kylmästi, ja lisäksi kuulin olleeni noudattamatta annettuja ohjeita. Viimeksi väitetyn tapauksen aikana stressini oli jo ylittänyt siedettävyyden rajan so. en enää edesvastuullisessa kunnossa.

Saikkuni aikana työni oli jouduttu jakamaan muiden, jo työllistyneiden kollegojen kesken, ja yksi kollega oli jopa suostunut siirtämään kesälomaansa joka olisi tällä viikolla alkanut. Olisi ollut varmaan onnellinen kesälomasta juuri nyt, sillä sen jälkeen hän jää äitiyslomalle... Vähensikö tämä syyllisyyttäni/paineitani - tuskin. Huomenna siis töihin, ja tuo äippäläinen koetetaan saada kanssani kimppaduuniin, sekä muut kollegat hoitamaan joitain työosioitani. Minä aloittelen ruuhkautuneen spostini siivouksella ja viesteihin liittyvien toimenpiteiden hoitamisella.

Damn. Työnhaku on jatkuvasti päällä, parikin kertaa päivässä käyn tsekkaamassa sivustoja. Toistaiseksi 1-2 hakemusta per viikko-tahdilla. Tekisi mieli ryömiä sängyn alle ja pysyä siellä elokuuhun asti. Sängyn alle ei mahdu, sillä siellä ovat kangaspuuni...

3 kommenttia

Franny_Berry

24.4.2013 14:51

:(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

24.4.2013 15:00

Joo :( :( :(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus