Ulkona siperiaaninen pyrytys

  • Rujokki

... ja sisällä ihanan lämpöistä! Kuumasta uunista tulee kypsyvän makaroonilaatikon lisäksi mukava hohka. On auvoista tietää, ettei tarvitse lähteä värisemään / jonottamaan mihinkään ravitsemusliikkeeseen. Eivätkä pihlajanmarjat nyt ole happamia! Perjantai-ilta on muutoinkin viikon illoista paras.

Sain eilen hapankaalin hapatuspurkkiinsa, vappujuhannusviinin käymään sekä vielä ommeltua aamutakin. Aamulla on helppo lähteä lämpöisestä petistä, kun on puuronlaittoon mennessään jotain nättiä heittää niskaan. Eilinen oli siis tosi onnistunut. Hyvä on tänäänkin, vaikkakin omalla luvallani olen täysin tekemätön. Kunhan saunan muistan tunnin päästä pistää kuumenemaan.

Viikonloppu on täysin ohjelmoimaton. Jos jotain ilmaantuu, se on helppo tuupata vaikka mihin väliin. Itse en ajatellut hankkia mitään vapaa-ajan täytettä, näinkin on ihan jees. Nyt makaroonilaatikko kutsuu syömään nam...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus