Väsynyt...

  • Rujokki

jo tiistaina. Päivät ovat edelleen rankkoja jos mielenkiintoisiakin. Lisäksi väsyyn vaikuttaa yksi hylkäri asiassa josta olin ollut satavarma. Sellainen vie voimat joksikin aikaa. Onneksi kysymyksessä ei ollut mikään elämän ja kuoleman asia, olipa vain jotain, joka olisi voinut viedä elämääni liukkaammin eteenpäin. Siis vain muuri joka pitää nyt, sensijaan että se olisi ammuttu edestäni, kiertää vähän kauempaa.

Ikä alkaa tuntua jos ei muussa, niin edessäolevien työvuosien määrässä. Nuorena parikymppisenä sellaiset eivät käyneet mielessäkään, olihan silloin aikaa yli 30 vuotta; johan siinä ajassa ehtii tapahtua vaikka mitä. Nyt sensijaan, kun jäljellä on parhaassa tapauksessa 15 vuotta, alkaa jossain niskavilloissa kylmätä. Tulee ajatelleeksi, että esimerkiksi lainojen hakeminen vaikeutuu...

Tänään nyppi niin pahasti, että tunti sitten otin sakset käteeni ja peilin edessä nirhin hiuksiani 5 cm lyhyemmiksi. Ihan hyvä siitä tuli ainakin itse peilistä katsoen; kiharassa eivät näy pienet epätasaisuudet. On ne kyllä aika lyhyet... Ei haittaa. Säästin taas yhden ammattityöntekijän palkan. Eikä tunnu edes syylliseltä. Pitäisikö?

Huomenna geeliä päähän ja menoksi...

Autioitunut...
Autioitunut...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus