Viikon kuluessa...

  • Rujokki

... tapahtunut: edellinen vkl meni tuskassa makaillen. Maanantaina tt-lääkärille, joka oli h-moilasena. Läksin Hyvinkäälle aluesairaalaan, jossa ottivat Husiin kirjoitetulla lähetteellä päivystykseen neljän paikkeilla.Odotusaulasta piipahduksia kokeisiin ja tutkimuksiin. Yhdeltätoista illalla lääkäri pysähtyi kohdalle.

Loppuyöksi pääsin tarkkiksen pritsille, ja vahvalla kipunapilla nukuin jotenkin aamuun asti. Uusi tutkimuskierros, joissa loppujen lopuksi ei mitään ihmeitä: pää oli aivan tyhjä. Ihan hyvä uutinen sekin. Tunnit matoivat, ja tutkimuksien välillä torkahtelin, kunnes niskaa ja lapoja jumitti.

Tiistai-iltana olin vähän ennen puoltayötä takaisin kotona. Koko viikko saikkua, jonka ajan olen käyttänyt laput silmillä lepäämiseen ja pitkästymiseen, kun ei mitään pysty tekemään. Tänään rohkaistuin lähtemään auringonpaisteeseen ja kirkolle, jossa silmälasiliikkeessä varasin monitehot. Jospa niillä pääsee työn alkuun, sitten joskus kun ne Englannista tulevat. Kotona pärjää ilman särkylääkettä, tuleva työviikko jännittää...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus