Viljelykauden avaus

  • Rujokki

Jopa viimein aukesi tämäkin viljelykausi. Lauantai meni vanhoja palstoja tyhjätessä so. monivuotisia yrttejä ylöskaivaessa sekä pähkäillessä, mitä ottaa, mitä jättää. Usea tunti auringonporotuksessa... Auto täynnään kotiin ajo, ja järkyttävän aikaisin nukkumaan.

Sunnuntaina ei sitten nukuttanutkaan määräänsä kauempaa, vaan virkkuna herääminen kävi jo seiskalta. Siihen aikaan ei vielä aurinko lämmittänyt aamukahvipaikkaa, vaan aamiaisen sai syödä sovinnolla sisällä - lauantain ilmais-Hesarin kera. Nam.

Päivällä sain apuja uuden kasvimaan kääntöön, ja apu olikin tarpeen, sillä maa oli täysin neitseellinen ja peruskasvuston peittämä. Itse maaperä näyttäisi olevan savea, joten pitänee koettaa ilmata sitä vaikka multaa lisäämällä. Hiekkakin voisi pienessä määrin olla paikallaan? Ei järin suuri ala entiseen verrattuna; kuitenkin usean tunnin duuni vaikka meitä olikin kaksi ahkeroimassa.

Huomenna multakauppaan, ehkä myös vanhan palstan kautta loput kamat hakemassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus