Voitokas paluu

  • Rujokki

Ainakin tuntuu, että erävoitto tuli kotiin. Sattui somasti, että viikon kesäloman loppupuolelle osui hyvän ystävän 50vee juhlat - paikkakunnalla, josta sain äkkilähdön muutama vuosi sitten. Monta päivää jännäsin, saanko auton käyttööni. Torstaiaamuna starttasin, pysähdyin Treella tädin luona ja illalla olin perillä. Pari päivää oli aikaa kelata asioita ja orientoitua lauantain juhlia varten johon olin menossa exäni avioexän kera.

Orientoituminen oli tarpeen sen vuoksi, että paikalle oli aivan varmasti tulossa myös yhteinen exämme, todennäköisesti seuraajani kanssa. Näin tapahtui, ja tunti juhlapaikalle saapumisen jälkeen pariskunta ilmaantui myös. Mahdollisesti hämmentyen yllättävästä läsnäolostani poistuivat jo tunnin kuluttua. Avioexän kanssa pistettiin give me five ja jatkettiin juhlimista erittäin vapautuneesti. Tosin itse juhlin alkotta, sillä seuraavan päivän pitkä ajomatka kotiin pisti rajoittamaan.

Paikalla tapaamani tutut ja ystävät olivat ilmeisesti oikeita ystäviäni, sillä monen vuoden tauonkin jälkeen sain halauksia. Viimeisen voimahalin sain tänään käytyäni noutamassa muutaman itselleni tärkeän kirjan koululta, johon olin lahjoittanut koko kirjastoni.Mahtavia ihmisiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus