Yhä vaiheessa

  • Rujokki

Niinpä. Olisipa outoa, jos joskus törmäisi ihmiseen, jossa yhdistyisi kaikki mitä voi toivoa. Mutta, jos pistäisi esimerkiksi deittiprofiilin hakukriteereiksi:
- mies 55-59
- mieluummin hoikahko kuin täysin laiha tai lihava ja pituutta ehkä päälle 175
- ei tupakoiva tai runsaasti alkoa käyttävä
- ominaisuuksiltaan luonteva, hyväntuulinen, fiksusti ajatteleva, muita huomioiva, suvaitsevainen, keskustelutaitoinen ja -haluinen
- osaava ja käsistään kätevä
- pks, okt tai rt tai mieluimmin maatilalla asuva
- omillaan toimeentuleva (saa olla enemmänkin...) ja tarvittaessa antelias

... siinä ne tärkeimmät - niin tulisikohan muunlaisia vastauksia kuin että kyllä on daamilla kovat kriteerit ja että mahtaako itsekään olla sen väärti?

Olen nyt tavannut kertaalleen, sekä ollut kuluvan viikonlopun taannoin mainitsemani henkilön huushollissa. Tulevasta viikosta kaavailtiin että asun kokeeksi siellä - matkaa koululle on sieltä vain kolmasosa kuin nyt omalta kämpältäni. Hän on ilmeisen mielistynyt ja haluaisi emännäkseen vaikka heti, näin on suoraksi suomeksi sanonut.

... miksi epäröin? Monestakin syystä en ole vielä pakkaamassa kaksioni irtaimistoa tai varannut muuttoautoa. Ihan tyhmä syy on se, että kun viimein pääsin takaisin Hesaan, ja "elävän elämän" äärelle, tuntuu tylylle palata keskelle ei mitään (maaseudulle). Toiseksi, mies on ollut 17 vuotta poikamiehenä, joten erinäisiä rutiineja on ehtinyt kasautua, ja niiden sovittaminen toisen henkilön elämäntapaan näyttää olevan kovan takana. Kolmantena tekosyynä luonne, mikä on sekä yhteensopiva että erottava tekijä itseeni nähden. Tiettyä jyrkkyyttä, suoraviivaista/mustavalkoista asennetta, besserwisseriyttä.

Onko kuitenkin jotain, miksi muutto olisi mahdollinen? Vaikka tyypin ominaisuuksissa on paljon mietittävää, hän ympäristöineen edustaa kuitenkin asioita, mitä arvostan. Maanviljelys, metsästys (plus -koirat) ja sen myötä riistaruoka, maaseutu, suuri talo mihin mahtuisivat kangaspuunikin. Itse hän on ilmeisen rehti. Alkoa näiden tapaamisiemme aikana on kulunut mittapuuni mukaan turhan paljon, joskin on perustellut sitä meidän "seurustelumme" juhlistamisella.

Oma junnuni on innoissaan asiasta, sillä osin leikillään on kaavailtu hänen muuttamistaan nykyiseen vuokrakaksiooni. Haluan kuitenkin olla hieman nykyistä varmempi, ennen kuin teen ratkaisevaa päätöstä. Kyseessä on kuitenkin loppuelämäni...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus