Yhä vain piisaa

  • Rujokki

... tavaroita ilmaantuu milloin mistäkin nurkasta. Olen tiedostanut jokaisen kapineen olemassa olon, ja tarvittaessa osannut noukkaista sen paikasta jossa tiedän sen varmasti olevan. "Paikka kaikelle ja kaikki paikalleen" on tämän vaden eli varhaisdementikon ohjenuora.

Sittenkin laatikoiden määrä kauhistuttaa. Muutama vuosi sitten, kun palailin kotikulmille, ei omaisuutta ollut kuin päällä olevat vaatteet, opintokansio ja ompelukone. Hyvin pärjäsin melkoisen pitkälle. Kirpparilta yms. tuli hankittua taloustavarat astioista petivaatteisiin. Kerrostalomme kevätsiivouspäivänä dyykkasin roskalavalta vedenkeittimen, leivänpaahtimen, sauvasekoittimen ym. pienempää 'tarpeellista'.

Tämä menneisyys muistossani häpeän nykyisen tavaramääräni runsautta. Viikonloppuna haettiin vuodesohvani; hakija oli pilkulleen samassa pisteessä kuin itse tuolloin. Olisin toivonut voivani antaa hänelle enemmänkin mukaan, mutta kun kaikkea on yksin kappalein, hyvä aie jäi aikeeksi vain. Jotain vielä saan hänelle välitettyä, kunhan tämä viikko on ohi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus