Lauantai

  • avatar

Ulkona paahtaa aurinko, aina kun vain pilvien lomasta saa luvan tulla esiin. On melkoisen lämmintä ja hikeäkin ulkona ollessa meinaa pukata.

Teknisistä pulmista johtuen netissä olemiseni on jäänyt ja tulee jäämään jatkossakin vielä hetken aikaa melko rajalliseksi, mutta lopulta nyt kun asiaa olen pohdiskellut, niin ei tuo huonoakaan tee. Kunhan pääsee pakolliset blogimerkinnät kirjoittamaan ja sähköpostit lukemaan, niin kaikki on edelleen päiväjärjestyksessään. Pieni irtiotto ei ole laisinkaan pahasta.

Edelliseen merkintääni viitaten totean, että sinänsä on ihan kiva olemassa ihmisiä, joita allekirjoittaneen asiatkin joskus koskettavat. Sananmuodoista olisi saattanut ajatella, että asiat olisivat jotenkin ylettömän huonosti, mutta niinhän ei toki ole. Vain hetkittäin monet asiat yhtä aikaa kasaantuessaan, saattavat luoda tilanteita, jolloin pään kestävyys on koetuksella.

Minulla siis ei lopulta nyt ole oikeastaan mitään sanottavaa. Olisi, mutta en niistä - ainakaan vielä - puhu. Koska nimittäin osasta kyllä aion puhua, se on varmaa. Syy siihen, miksi en vielä erästä seikkaa ryhdy käsittelemään, on se, että se on vielä aivan liian tuore asia. Tärkeä, mutta niin tuore, etten vain tohdi. En ole taikauskoinen, mutta ihan konkretian silmissä uskon, että asiasta nyt mainitseminen, voisi olla tilanteen suhteen ehkäpä jopa kohtalokasta. Se kun on melko pitkälti oman pääni sisällöstä riippuva seikka. Ehkä ironisinta tässä onkin se, että tämä seikka tapahtuu juuri tässä tilanteessa, missä muutenkin aivoni ajoittain joutuvat miettimään liikoja. Mutta se on täysin oma valintani. Ja olen muuten äärettömän iloinen siitä.

Ei minulla muuta, olen salamyhkäinen ja palaan taas asiaan. Tämä hiljenee nyt taas hetkeksi ja palaa oikean elämän pariin. Vaihteluahan tämäkin on. Ja kunhan tekniset pulmat on ohitettu, niin kirjoitettavaa taatusti riittää. Hyvää kesää mussukoille. :)

Ps. Paino salin vaa'alla 83,2. Tyytyväinen olen.

3 kommenttia

amelya

28.6.2008 16:12

Me ei selvästi olla puhuttu riittävästi viime aikoina...
*jää odottelemaan lisätietoja*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

29.6.2008 16:22

Hmm, muistatko mitä mä sanoin sulle, kun sun synttäriviikonlopun sunnuntaina astuttiin ulos sieltä Ice Barista pihalle? :)

Ja sitten suu suppuun!! :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus