Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.
Edellinen

Karkki tai kepponen...  9

Juuri äsken tulin salilta niin johan ovikello soi ja jotain kakaroita oven takana kinuamassa karkkia. No helvetti, mulla mitään karkkia nyt ole, mähän vaan treenaan. Könysin kaapista pari tyhjää pulloa ja tyrkkäsin pussissa kouraan ja sanoin, että palauttakaa nuo kauppaan niin saatte sitä karkkia. :D No, penskoilla oli kyllä siistit kuteet, että sikäli melkein harmitti, siis melkein. Jotenkin toi koko Halloween-hässäkkä ei kyllä oikein uppoa muhun. Kuka lie ison veden takana joskus markkinamielessä senkin kehittänyt.

Nyt on selkätreeni tältä viikolta takana ja ihan hyvä fiilis. Hitto, että väsyttää. Vois kirjoitella vaikka mitä, mä jo tänään päivällä duunissa keksinkin yhden jutun, mutta ehkä taidan passata viikonlopulle, kun ei vaan yksinkertaisesti oikein jaksa keskittyä. Niin no sen mä kyllä sanon, että jos tosiaan minä olisin tuon duunin, missä nyt olen, työnjohdossa, niin mä olisin kyllä organisoinut itseni pihalle jo aikaa sitten. No, onneksi en ole. Tuon duunin jatko on epämääräistä, mutta tosiaankin niin ilmeisesti se jatkuu vielä jonkin aikaa. Blaah, hitto mä lähden vetämään lauantaina kännit, ei tätä menoa jaksa kukaan selvinpäin :D No, katsellaan.


Olo kuin pikkupojalla lelukaupassa...  9

Paino salin vaa'alla 81,2. Siinä se on ja pysyy, noin suunnilleen siis, vaihtelee kilon verran, mutta en jaksa valittaa. Lopulta olen kuitenkin ihan tyytyväinen, kun tulokset kuitenkin paranevat. Äsken tyrkkäsin tankoon pyöreät sata kiloa ja sillä sitten kyykkyä se neljä kympin sarjaa ja jalat olivatkin sitten oikein mukavan makaronia sen jälkeen.

Veli osti uuden luurin ja antoi "vanhan" mulle. Tosi vanha, Nokian N95. Eilen soitti ja sanoi, että kun saa tyhjennettyä muistit, niin tuo sen. Mä tajua tuosta kapistuksesta yhtään mitään, kun edellinen romu oli joku vanha Nokian malli, mikä hädin tuskin oli varmaan edes kaksitaajuuspuhelin. :D

No, menee tovi jos toinenkin, kun tuohon tutustuu. Sen mä tiesin etukäteen, että siinä on viiden megapikselin kamera, joka on sinällään ihan kiva juttu. :)

Että sellaista tänään. Ai niin, voi olla, että mun työt jatkuukin vielä ensi viikonkin. Niidenhän piti loppua jo viime viikolla :P No, en kyllä valita.


Jees...  2

Paino salin vaa'alla äsken 81,5. Tällä viikolla ajattelin yrittää käydä joka päivä torstaihin saakka salilla, jolloin kortista loppuu virta. Paikat ovat takuulla silloin jumissa, mutta ajattelin vetäistä vajaan viikon puhtaan lepotauon siihen perään ja sitten hommata uuden kortin.

Eilen illalla oli kyllä aivan totaalinen seinät kaatuu - fiilis. Heikkohermoisempi kaveri olisi jo alkanut käärimään hihoja. No, aamulla tosiaan jo tuntui huomattavasti paremmalta ja fiilis on jo asettunut ihan uomiinsa. Kait se vain piti taas välillä vähän rypeä itsesäälissä. Vaikka toki olihan siinä paljon muutakin, mutta myös sitä ja ehkä se sitten päällimmäisenä vain nousi pintaan.

Kyllähän se ihan puhtaasti johtui siitä, että joskus sitä tulee hetkiä, jolloin vastakkaisen sukupuolen kosketus olisi enemmän kuin suotavaa, vaikka monesti yksin pärjääkin. Mähän sinänsä pärjäisin yksin vaikka miten kauan ja olenhan joskus pärjännytkin, mutta joskus tulee hetkiä, jolloin vaan ei tuntuisi oikein jaksavan. Ehkä mä lähden ensi viikonloppuna kiertämään kaiken maailman lihatiskit läpi, tai sitten en. Saa nähdä. Ei jaksa nyt miettiä moisia, kun juuri nyt on melko rauhallinen fiilis.

No, vielä kerran oikein hyvää viikon alkua vaan kaikille. Dorikselle; niin kait se erikseen kirjoitetaan :D Mä mitään joskus seitsemän aikaa osaa ajatella.



Sekaisin...  1

Pää... se sisältää juuri nyt ainakin katkeruutta, vihaa, ymmärtämystä, halveksuntaa, sääliä, hyväksyntää ja rakkautta.

Ota siitä sitten selvää, varsinkin kun ihmiset yrittävät mua neuvoa. Itse olen kuitenkin ollut varma omista näkökannoistani jo tovin jos toisenkin eikä mun ajatuksia kukaan käännä, jos en minä itse.

Tänään aamulla oli kyllä pahin vitutus pitkiin aikoihin. Se johtui monestakin asiasta, mutta sanon nyt vain, että vaikka miten mä yritin joskus taistella sitä vastaan, niin on vain ihan pakko todeta, että kyllä mä tykkään tästä biisistä. Voititte saatana!

http://www.youtube.com/watch?v=a9ERm-VYZV4

Onneksi huomenna on parempi päivä, sen mä tiedän ihan takuulla. Tästä kun ei mennä kuin ylöspäin.


Blaah...  3

Kuka keksi talviajan? Herätessäni katsoin puhelimen kelloa ja se näytti vajaata yhtätoista. Mietin, ettei tarvitse kovin kauaa odotella, että kauppa aukeaa, niin totuus iski kovaa, kun tajusin, että kello oli vasta vajaa kymmenen. Hohhoijaa.

Mentiin eilen kaverille pelaamaan Halo3:sta xboxilla ja ostin pari pulloa Sprite Zeroa. Hetken aikaa kolmestaan mätettiin konsolia ja kaveri sitten tokaisi, että kaapissa on kaljaa. No tietäähän sen taas, mitä siitäkin syntyi, kun toisen kaverin auton takakontissa oli vielä lahjaksi saatu lava lonkeroa. No vähän on darra joo, vaikka olin nukkumassa ilmeisesti jo ennen kahta. Sattuuhan noita. Oli ihan kiva ilta, ei siinä mitään.

Mun veli sanoi tuossa taannoin, että jos meidän aikanamme, kun olimme jotain ala-asteikäisiä pentuja, olisi ollut tuon kaltaisia konsolipelejä, kuin nyt, niin ei me osattaisi edes hädin tuskin lukea. No, en tiedä, mutta kieltämättä tuo pelaaminen on välillä melko koukuttavaa puuhaa, huomaakaan kun on mennyt useampi tunti kavereita ampuessa.

http://www.youtube.com/watch?v=uCsdPszJLNQ

Tänään olisi hyvä päivä vaikkapa kyylätä pari hyvää leffaa. Olokin alkaa pikkuhiljaa helpottaa.


Vielä parempi perjantai...  10

Erosin juuri kirkosta. Tai no, kunhan nyt joskus sitten vahvistavat asian. Mun on pitänyt tehdä tuo jo vuosikausia, mutten kyllä käsitä, mikä siinä on aina ollut niin pirun vaikeaa. Koska siis vaikeaa se ei ollut, vaan kait en ole nähnyt tuota asiaa koskaan mitenkään merkitykselliseksi. Noh, toivottavasti ei ihan lähiaikoina tarvitse mitään kirkkohäitä alkaa suunnittelemaan. Miten mä vähän luulen, että ei takuulla näin tule käymäänkään. :D

www.eroakirkosta.fi


Hyvä perjantai...  5

Väsyttää ihan pirusti, mutta se ei haittaa, kun muutoin olo on ihan jees. Paino salin vaa'alla 81,1 kiloa, mikä oli toki vähemmän kuin odotin, mutta toisaalta se kyllä näkyi jo peilissäkin. Energiankulutus on melko huimaa tällä hetkellä noin arkipäivisin, mutta ravinnon suhteen en sinänsä ole laisinkaan huolissani, koska se kyllä hoituu. Hyvän tästä perjantaista tekee ensinnäkin se, että vaikka treenaaminen ihan itsessään on motivaattori treenata lisää, niin pahoittelen, mutten voi olla mainitsematta, että olen mä kyllä tuloksiinkin melko tyytyväinen. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Niin ja tämän hetkiset duunit jatkuvat ainakin ensi viikkoon, mikä on omiaan nostattamaan fiilistä. Ei sinänsä, ettenkö pärjäisi vähemmälläkin, mutta raha nyt on aina rahaa. :D

Eipä mitään, nyt vain pitäisi osata pysyä poissa salilta koko viikonloppu, joka on toki sitten taas kerran melko vaikea tehtävä, joskaan ei mahdoton. Kaveri tulee Helsingistä täällä käymään, niin ehkä tässä sitten on ihan riittämiin muuta ajateltavaa, jotta pysyn sieltä poissa. Hyvää viikonloppua vain kaikille mussukoille, mulla menee ihan selvin päin koko setti ja hyvä niin.


Miksei mua kukaan koskaan yritä iskeä?  15

Ei, en ole vaipunut itsesääliin, vaikka otsikosta moisen mielikuvan voisikin saada. Meinasin avata tämän jutun keskusteluihin, mutta koska en oikein tykkää, että keskusteluissa avattaisiin ketjua, jossa puidaan yhtä ainoaa henkilöä. Vaikka sinänsä tämän asian olisi voinutkin laajentaa koskemaan ketä hyvänsä, niin mutta siltikin tässä asiassa on sellaisia pointteja, mitkä nyt vain kuitenkin lähtisivät minusta liikkeelle ja siis siitä en pitäisi missään keskusteluissa. Siksipä nyt kirjoitan tämän tänne, koska saanhan kait täällä nyt puida itseäni ihan niin paljon kuin sielu sietää? Vaikken kyllä edes tiedä, onko tässä mitään järkeä.

Se, mistä tahdoin puhua, oli seikka, joka tuli mieleeni kun Pipit kysyi keskusteluissa, että miten pääsee eroon baariruusuista. Minä kun totesin, ettei mua kukaan koskaan tule iskemään baarissa. Näin on käynyt ehkä pari kertaa elämäni aikana.

Mistä se johtuu? Ja onko se järin yleistä miesten kohdalla? Siis tyhmempikin käsittää, että naisia isketään enemmän kuin miehiä. Naiset ovat pidättyväisempiä(vai ovatko he vain vähemmän humalassa? :P), mutta siis kyllähän nyt naisetkin miehille baarissa juttelevat.

En suoranaisesti halunnut kyllä sitten tästä merkinnästä tehdä mitään ulkonäköruotimista, koska en jaksa uskoa, että sillä on järin paljon merkitystä omalla kohdallani. Siis kun enhän ole järin ruma, mutten kait mikään peruskomeakaan. Mä olen itse varma, että olemuksessani on jotain kummallista. Koska kuitenkin kun baarissa juttelen naisille, niin ihan mielellään moni jotain vastaa, kun ymmärtävät, että puhun ihan selko suomen kieltä enkä edes tunge iholle ja siis onhan noista kohtaamisista aina aika-ajoin jotain syntynytkin, ei lapsia onneksi sentään kuitenkaan.

Mutta jos jollain on selventävä käsitys siitä, miksi mua ei koskaan kukaan yritä baarissa iskeä, niin tohtisin kuulla. Ei tämä seikka mitenkään järin paljon elämääni haittaa, koska sen verta ekstrovertti persoona olen, että osaan kyllä hoitaa jutut sitten ihan omalta puoleltani, jos alkaa homma tuntua vanhalta, mutta kieltämättä olisihan se joskus ihan mukavaa, jos kävisi toisinkin päin.

Ja haukkukaa vaan itsekeskeisyydestä, jos niin tahdotte, kuitenkin tämä pohdinta on sinänsä vain täysin analyyttiseksi mietinnäksi tarkoitettu, kuten sanoin, kyllä mä pärjäisin ihan ilman tyhjentävää tietoakin. Kuitenkin itsensä pohdiskelu on aina silloin tällöin ihan mukavaa.


Taas väsyttää..  1

Mutta eri syystä. Paino oli äsken salin vaa'alla 82,1, mikä on ihan positiivinen juttu. Se kun siis nykyään pysyttelee ihan reippaasti kahdeksankympin yläpuolella. Väsy on siis, kun eka töissä 8 tuntia ja sieltä suoraan salille ja tyrkkään kyykkytankoon 95 kiloa ja sillä neljä kympin sarjaa. Perään pohkeet ja sen jälkeen alkaakin riemu, kun päätin väsätä vielä selän tuohon päälle. About 1,5 tuntia meni ja olo on sen mukainen, mutta fiiliskin on kyllä hyvä. :) En nimittäin sitten millään raaskinut pistää penkkiä ja selkää samalle päivää, motiivejani ei varmaan ihan jokainen ymmärtäisi, mutta who cares?! :D

Ensi viikon töistä ei ole vielä mitään tietoa. Huomenna on, mutta vähän veikkaan, että voi olla, että tulee hiukan paussia sen suhteen. No, toisaalta en välitä, koska taloudellisesti töiden välillinen uupuminen ei konkkaan aja, joskin kyllä mä mieluummin töissä olisin, mutta minkäs teet, kun tilanne nyt on tämä. No, ainakin mulla sitten jää aikaa maalata ja kirjoittaa. Kumpaakaan en ole juurikaan ehtinyt kolmeen viikkoon tehdä, joten ne olisivat kyllä ensimmäisenä tehtävälistalla. No, mutta katsotaan nyt, mitä huominen tuo tullessaan. Nyt vaan väsyttää, ihan puhtaasti. :)

Edellinen