Massojen mukana...

  • avatar

Kävin tänään Lidlissä(kun se on niin halpa). Ostin röykkiön maitorahkaa ja tuoremehua.

En itseasiassa tiedä mikä siinä maitorahkassa nappaa, mutta se vaan toimii niin perkeleen hyvin reenaillessa. Proteiinia kun on se miltei 50g puolen kilon pönikässä niin hyvin pärjää ja se täyttää vatsan niin pirun hyvin. Tarvi päälle kun sopivat hiilarit niin elämä luistaa taas.

Oli vaan kaikki parkkipaikat ihan pullollaan. Ihmettelin hetken aikaa ja huomasin, että olivat avanneet semmosen jalkapallokentän kokoisen kukkakaupan siihen viereen. Plantagen tai joku semmonen. No kävin sitten mielenkiinnosta katsomassa, että oiskohan siellä sopivasti basilikansiemeniä kun niitä pitäs pikkuhiljaa pistää itämään kuitenkin. Allekirjoittaneen kesästä ei tule ikinä mitään jos ei ole vähintään muutamaa ruukullista tuoretta basilikaa kokoajan saatavilla. Ruoanlaiton perusedellytys.

No löysin siemenet. Kävelin kohti kassaa ja tajusin, että siinähän on 328,4 metriä pitkä jono joka kassalle. Alkoi vituttamaan. No päätin jonotella kun ajattelin, että nämä pitää joskus kuitenkin saada ja lopulta jos alan hakemaan niitä jostain muualta niin aikaa menee varmuudella ainakin yhtä paljon.

Se vaan edelleen jaksaa ihmetyttää, miten tuo markkinamekanismi toimii. Mainos lehteen ja helvetisti rehuja puoli-ilmaiseksi avajaisviikolla niin kyllä tyhjenee torpat ja pitäjät kahdensadan kilometrin alueelta ja kaikki kerrallla plantageniin. Hieno homma. No, tulipahan käytyä.

Sinänsä laskijana hyvin käsitän nykymenon idean ja sinänsä sitä jossain määrin kannatankin, mutta kyllähän se joskus vaan pistää harmittamaan, ettei oikeasti kohta mitään myydä mistään normaalikokoisesta kaupasta. Vuonna 2080 mennessä Lappeenrannan yllä on yksi 80 kilometrin säteinen lasikupu ja päällä kyltti, Ultrasuperhypermegamarket.

4 kommenttia

avatar

29.3.2007 18:55

On.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

30.3.2007 10:25

Katsopas mun rahkaherkkuohje

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marin4

12.4.2016 13:53

Mun mielestä maitorahkan mutustaminen on ihan turhaa lihastenkasvatus mielessä. Toki sitä maun kannalta tai muuten vaan voi syödä jos siltä tuntuu, mutta aika proteiini/täyttösuhde siinä on. <a href="http://www.xn--lisravinne-s5a.fi/">Lisäproteiinit</a>; on niin halpoja nykyisin, että niitä melkein helpompi vetää ravinnon tueksi tai välipalaksi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus