Noh...

  • avatar

Olen tuossa illan mittaan väsäillyt tuota yhtä tuherrusta ja alkaa se kait kohta olla melko valmis. Tai valmiitahan ne eivät koskaan ole, mutta joskushan se on pistettävä pakettiin. Ei se nyt varmaan kovin kummoinen ole, mutta saa kelvata.

Tänään kävin tekemässä rintatreenin ja penkki ei edelleenkään edisty samassa tahdissa kuin muut osa-alueet, mutta mitäpä väliä. Edistyy miten edistyy, ei se murehtimalla parane. Huomenna olisi vielä kyykky edessä ja lauantaina, kun mun suunnitelmat hiukan muuttuivat päivän osalta, niin sovinkin, että käyn Lahdessa päivällä testaamassa yhden salin laitevalikoiman. Lievä palauttava treeni ei olisikaan yhtään pahasta. Ainakin voi sitten hyvällä omallatunnolla saunoa ja humaltua :D

Huomenna mulla on vielä vähän aikaa viimeistellä tuota piirrosta. Kävin tänään ostamassa jo kehykset. Kun olisikin jo lauantai. Olen lievästi sanottuna jotenkin turhautunut vähän kaikkeen parhaillaan. Syytä en oikein osaa sanoa. Ja nyt mun pitäisi vielä vähän ajatella ja se ei ole kovin mielekästä puuhaa, mutta pakkohan se on, koska sitä lopulta kuitenkin tahdon tehdä.

2 kommenttia

avatar

30.11.2007 10:27

Jees, no voishan tuon tsekata, kun lehti löytyy salilta. Mutta siis ei mulla mitään suoranaista ongelmaa ole asian suhteen, koska kyllä ne tulokset nousevat, vaan hitaammin kuin muualla ja lopulta se tulos ei nyt ole niin järin merkittävä asia. Mut kiitos nyt kuitenkin :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus