Tuupovaaran Tuijottaja

  • avatar

Torstaina kaveri töistä päästyään koukkasi meikäläisen pökötin kyytiin ja painelimme kuskin kämpän kautta tekaisemassa härän fileet punaviinimarinadiin ja suuntasimme mahdollisimman pikaisesti keulan kohti Pohjois-Karjalaa. Itsehän aloitin juhannuksen vieton jo keskiviikkoiltana.

Kahden ja puolen tunnin ajelun päätteeksi renkaat jarruttivat mökin pihaan ja bileet olivat jo täydessä käynnissä. Oluet auki ja sauna sekä grilli käyttöön. Ensimmäinen viskipullo kiersi kourassa ja jokainen, joka pullosta huikkaa otti, oli minulle täysin entuudestaan tuntematon tapaus. Kaksi naista ja yksi mies olivat minulle ennestään tuttuja. Mutta sehän ei tavanomaisesti ole ollut allekirjoittaneelle kuin menoa piristävä piirre juhlissa.

Keli oli toki kolea, vaikka torstaina vielä varsin hyvä. Seuraavat kaksi päivää sitten silloin tällöin satelikin vettä, mutta grillattua saimme eikä sateensuojassa tai saunassa kylmä tullut. Aattona illan kuljettua tasaisesti eteenpäin, pakkaannuimme isolla porukalla kaverin pakettiautoon ja painelimme lavatansseihin, pahennusta aiheuttamaan. "Mitä, eikö täältä saa edes viinaa!?"

Puheliaita ja sosiaalisia ihmisiä riitti ja sekös ei muuta kuin passaa. Lauantaina oli jo hieman väsynyt fiilis ja päikkäritkin olivat välillä mielessä, mutta lopulta ei tullut nukuttua silmäystäkään. Olimmepa jo muutamat kuvitelleet, että nyt vain chillaillaan sekä grillaillaan koko ilta, kunnes tulikin yllätyspaukku, kossu pöytään ja vähän myöhemmin auton nokka kohti Tuupovaaran paikallista karaokebaaria. Saavat pohjois-karjalaisen kylän nuoriso vähän uutta naamaa tiskin eteen. Aiheutetaanko taas pahennusta? No eihän nyt toki!

Kaverin poikaystäväksikin sain tekeytyä, kun meni sitten kännipäissään säheltämään, eli antoi tosiaan vähän ymmärtää, mutta ei sitten ymmärtänytkään antaa. Sitähän sattuu: hupsista saatana!

No, mitään sen vakavampaa ei muuten tapahtunut näin henkilökohtaisella tasolla, eikä kyllä ollut liiemmin tarkoituskaan. Pitihän se vähän yhtä tuupovaaralaista tyttöä jututtaa. Mikä juhannus se nyt on, jos tuppisuuna istuu ja vain ryyppää silmät soikeana. Tuntui todella siltä, että kesä lähti vihdoin ja viimein käyntiin. Toki sunnuntaina sitten jo kone lässähtikin, mutta kesän fiilistä se ei laskenut. Neljä päivää melko tiukkaa viinanottoa saikin riittää. Se toki tarkoittaa sitä, että tämän viikon salitreenit ovat jo kai takana, vaikka edelleenkin yritän pakottaa itseni raudan pariin viimeistään keskiviikkona.

Niin ja en kyllä aio sanoa, että mistä oli kyse, koska homma ei ole aivan niin vakava, miltä se kuulostaa; mutta kuten tuli juhannusketjussa keskustelujen puolella todettua, kyllä me Hassen kanssa tosiaankin hakattiin se naispappi, ja kunnolla hakattiinkin. Oltiinpa tekohetkellä vieläpä alasti. Kyllä kesä on kiva <3 Nyt vähän kyllä väsyttää, huomenna iltaan töihin...

Kirjoitettaessa soi Flo Rida - Sugar

3 kommenttia

avatar

23.6.2009 12:03

Todella!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

23.6.2009 22:23

Hyvä hyvä, sait kunnon annoksen Pohjois-Karjalan meininkiä :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus