Viikonloppu ohi..

  • avatar

Huomenna alkaa rääkki. Kolme viikkoa huilailua takana. En oikein edes tajua, miten sitä onkin pystynyt pysymään noinkin pitkän pätkän poissa salilta. Eiköhän nuo kädet taas vähän aikaa menossa pysy mukana, ainakin nyt seuraavan kuukauden. Toukokuun tulostavoitteeseen kun on vielä paljon matkaa. Mielenkiinnolla odotan huomista painolukemaa. Kunhan se nyt ei jäisi ainakaan alle 83:n kilon. Niin, ja kun on kyllä syöty hyvin, ei se ainakaan siitä jää kiinni.

Saas nähdä, mitä muuta tuleva viikko tuo tullessaan. Mikähän ihme siinä on, että ei vain sitten millään synny valmista. Olen nyt jo parin kolmen viikon ajan kirjoitellut kaikennäköistä, mutta hiukan tyngäksi tuppaavat tekstit jäämään. Hmm, aikanaan kun kirjoiteltiin pöytälaatikkoon, niin pitäisikö näin tietoteknisellä aikakaudella sanoa, että kirjoitan työpöydälle. :D No, jos minä sitten saisin jotain aikaiseksikin.

Piirtäminenkin on ihan jäissä ja se mua harmittaa, koska olin hiukan ajatellut saada pääsiäiseksi erään jutun valmiiksi. Pääsiäiseksi sen vuoksi, että siitä voisi tulla jonkinlainen lahja. Katsotaan nyt, enhän ole vielä edes aloittanut sitä.

3 kommenttia

avatar

24.2.2008 23:00

On juu, on muuten hiukan jännä juttu, kun äsken vain hetken pohdin sitä, että miksi vaikkapa jonkin piirroksen antaminen saa itsensä niin hyvälle mielelle. En itseasiassa keksinyt siihen muuta selitystä - siis sen antamisen ilon lisäksi tietysti - että se on jonkinlaista narsismia. Se piirroshan on kuitenkin tavallaan pala itseään. Ymmärrän, jos näkemys on sinusta kummallinen, mutta minun päähäni se kyllä loksahti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Satu

24.2.2008 23:20

Kirjoittamisen aloittaminen voi olla vaikeaa, mutta vielä vaikeampaa on tekstin saaminen valmiiksi. Näin ainakin mulla. Lehtijuttuja tehdessä se on välillä todella tuskallista, kun on vain pakko myös saattaa se kirjoitus loppuun nopeallakin aikataululla. :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus