Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Ei näin  1

Otin eiliselle keikalle varalta järjestelmäkamerani sekä pienen digikamerani, koska ei ollut selvyyttä siitä saako siellä valokuvata ja jos saa niin millaisella kameralla.

Löysin kaverini eturivistä ja lyöttäydyttiin S:n ja K:n kanssa T:n seuraan. Tyrkkäsin pienemmän kamerani kaverilleni ja sanoin, että hän saa ottaa valokuvia, jos haluaa. Tarkistin kuitenkin, ettei kamerassa ollut valokuvia entuudestaan ja se Näytti tyhjältä. Tästä pienen tovin kuluttua sain kamerani takaisin, koska siitä tuli muistikortti täyteen. Ihmettelin asiaa suuresti ja aloin katselemaan miten monta kuvaa sinne on nyt mennyt. Samalla aloin löytämään mitä ihmeellisimpiä valokuvia kamerastani. Mm. hieman paljasta pintaa ja muuta mukavaa. Vittu että hävetti. En tiedä katsoiko kaverini kamerassa olleita valokuvia, toivottavasti ei x)



Bussissa  3

Unohdin aamulla toisen takkini taskuun bussilippuni, joten jouduin maksamaan matkani luonnossa, häää no ei vaiskaan ihan rahalla maksoin. Kotimatkalla ostin bussista lipun ja läppäsin kuskille neljä euroa kätöseen. Kuski katsoi minua kysyvästi ja tokaisi "lasten vai aikuistenlippu?" Sanoin jotta aikuisten.

Taidan olla aika hyvin säilyneen näköinen kaksikymmentäviisivuotias x) Syökee säilykkeitä niin pysytte yhtä "hehkeänä" kuin mä:D



Vittuilu on taitolaji  8

Kävin työmatkalla Herttoniemen Alepassa. Ostin Fenix-juoman jonka hinta oli 2,15e Annoin kassatädille 2,50e. Tsippailin töihin reippain hölkkä/kävelyaskelin.

Äsken aloin tonkimaan vaihtorahoja takkini taskusta ja ajattelin laskea ne, koska siinä tuntui olevan hieman ylimääräisiä kolikoita (takkini on aivan uusi, eikä taskunpohjalla ollut lojuumassa mitään kolikoita). Tämä täti antoi minulle 55snt takaisin 2,50eurosta, vaikka hänen piti antaa vain 35snt. Menin työkaverini luokse, joka on blondi ja jolle vittuilen aina hänen laskutaidoistaan, koska hänelle tuottaa ongelmia yksinkertaisten laskutoimituksien oikein saaminen.

Kysyin häneltä, onko hänen joku sukulainen Herttoniemen Alepassa töissä. Oli ihan ihmeissään ja totesi ettei ole. Kysyi miksi tällaista kyselen.

Sanoin hänelle: ei kun ajattelin vain, kun siellä oli sellainen blondi kassa joka antoi 2,15euron tuotteesta ja 2,50euron maksusta 55senttiä takaisin, että ajattelin vain josko se olisi sulle sukua.