Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Päivän saldo  1

Minua pyydettiin jo toistamiseen naimisiin saman mieshenkilön toimesta. Tuo tapaus on minun Areenan työkaveri:)

Sain useita kahvittelu pyyntöjä, kutsun Porvooseen sekä muutamaan muuhun paikkakuntaan.

Nähnyt noin kymmenentuhatta hiprakassa-kaatokännissä olotilassa olevaa miestä.

Meinannut oksentaa useamman kerran, koska oli vatsa kipeä. Ja ei, en ole krapulassa enkä raskaana.

Nyrjäyttänyt nilkkani, kahdesti. Ensimmäisellä kerralla, kun jouduin juoksemaan erään miehen kiinni, koska hän yritti kiivetä sellaisesta paikasta josta ei olisi saanut mennä. Toisella kerralla, kun otin toisen minulle tuntemattoman miehen kanssa juoksukisan Pasilan juna-asemalle. Hävisin.

Nyt nuokun kotona ja katselen kun Hynynen on Uutisvuodos





Mie oon ihan pöhkö  4

Liikutun jostain musiikista lähestulkoon kyyneliin. Kotiteollisuuden Iankaikkista tullut tänään kuunneltua, ja tuo on vaan...niiin...snif...ihana.

Vielä kun saisin jonkun houkuteltua lähtemään mun kanssa Järvenpäähän heidän keikalle...

edit: ei helvetti, ei oo järkee lähtee Järvenpäähän tuon keikan takia. Mähän nään heidät ens viikolla. Minulla on paha Kotiteollisuus-addiktio:( (Olin jo katsomassa juna-aikatauluja, mutten pääse sieltä ihmisten aikoihin kotia, kun keikka alkaa vasta klo 23 ja vika juna sieltä Tiksuun lähtee hieman ennen kahtatoista ja seuraava kolmelta)

Ehkä mä yritän nyt vaan panostaa nukusteluun, varsinkin kun huomenna on Keravalla pikkujoulut jonne tulee sellaista porukkaa, joiden seurassa pitäisi oikeasti yrittää käyttäytyä:D


Keskusteluista inspis  12

http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=25713
Tuosta aiheesta inspiroituneena aloin kirjoittelemaan omista "teiniän traumoista" tai no ei mulla mitään pahempia traumoja ole.

Olen aina ollut hieman omantienkulkija:)

Muilla oli tiukat kotiintuloajat, kun minä sain mennä ja tulla miten halusin. En kuitenkaan osannut hyödyntää tätä etua, koska olin aina ennen kymmentä kotona enkä juurikaan kaupungeilla riekkunut. Mielummin lähdin illalla metsään kävelemään kissani kanssa. (Mun kissa lähti aina seuraamaan mua, kun lähdin lenkille) Muut kaverini kun tekivät varmasti jotain tähdellisempää iltaisin x)

Varsinkin ala-asteella minun kilttiä luonnetta käytettiin hyväksi ja jouduinkin koulukiusaajien silmätikuksi. Sen vuoksi en nykyään hyväksy muiden ihmisten kiusaamista ja olenkin luonteeltani sellainen joka ottaa "siipien suojaan" kaikki hieman sorretut tapaukset. Tai jos näen jonkun olevan hieman ujo, niin tykkään mennä juttelemaan tällaisten tapauksien kanssa, ettei heillä olisi niin vaivautunut olo.

Puutun myös, jos näen joidenkin pienten lasten kiusaavan toisiaan. Muutaman kerran pitänyt mennä jutustelemaan tällaisia pikkutalliaisia, että minkä vuoksi he jotain haukkuivat jollain nimikkeellä. Itse olisin halunnut, että joku aikuinen olisi kysynyt minun kiusaajiltani heidän motiivejaan. En vain koskaan saanut avattuani suuta ja kerrottua kenellekään kuinka ilkeitä minulle oltiin koulussa. Minun paras kaverini kun usutti hänen luokkakaverinsa "hakkaamaan mut kotimatkallani", näin aikuisiällä tajusin hänen motiiveikseen huonot kotiolot ja hän onkin minulta anteeksipyytänyt käytöstään.

Koulussa hengailin niin kovisten kuin nörttien kanssa, enkä oikein kummastakaan sakista löytänyt sellaista sydänystävää. Tai oli tietenkin muutama hyvä kaveri, mutta ei kuitenkaan niin hyviä, että heidän kanssaan enää pitäisin yhteyttä(paitsi Turon kanssa). Yleensä mä olin se, joka teki tuttavuutta uusiin luokkakavereihini. Ja olen mä vieläkin se, joka lähestyy töissä ensimmäisenä uusia tyypejä:)

En itseasiassa tähän päivään mennessä ole sellainen ihminen, joka hengailisi vain tiettyjen tyyppien kanssa. En tykkää sellaisesta ajattelutavasta, ettei voisi jonkun ihmisen kanssa jutella, jos hän ei olisi minun "kriteerit" täyttävä persoona.

En koskaan myöskään polttanut tupakkaa tai vetänyt kännejä peruskoulussa. Enkä ole tähän päivään mennessä edes maistanut tupakkaa. Ekat kännit vedin 18-vuotiaana, ja ekan suudelman sain itseäni 5 vuotta vanhemmalta pojalta, silloiselta poikaystävältä, kun olin itse 17-vuotias. En siis ollut suudellut ketään ennen ensimmäistä poikaystävääni, kun varmaan kaikki muut meidän koulussa olivat jo vähintään seurustelleet poikien/tyttöjen kanssa niin minä vannoin vain etten koskaan ala seurustelemaan. Tuota "lupausta" en onnistunut kylläkään pitämään.


Kotimaisen musiikin netistä lataaminen  10

Minua raivostuttaa ylikaiken se, että ihmiset laittavat kotimaisten bändien levyjä nettiin jakoon. Ymmärrän vielä sen, että kavereiden kesken lähetellään biisejä/levyjä. Mutta sitä en ymmärrä, että pitää kotimaisten bändien levyjä jaella netissä koko maailmalla. Suomessa kun ei muutenkaan pääse rikastumaan levyttämisellä, niin pitääkö vielä levyistäkin menettää tuloja.



Aamuherätyksiä  2

Heräilin tuossa hetki sitten. Kissan karvainen perse naamalleni päin kohdistettuna, en ymmärrä mikä perversio tuolla katilla on tunkea hanuriaan mun naamalle_AINA.

Hänet siitä hellästi siirsin pois ja nousin ylös sängystä. Hieroin rähmän vuoraamat silmäni auki ja tallustelin vessaan. Ihmettelin, kun rappukäytävästä kuului outoja ääniä. Istahdin pöntölle-kuulen kuinka heti mun ulko-oven ulkopuolella joku heittää "mulla ei oo tänne avaimia" Nousen aika helvetin nopeasti pöntöltä, koska vessani ovi oli sepposen selällään ja ulko-ovelta olisi ollut suora yhteys minuun kun istun pöntölläni.

Mitään ei tapahdu, ulko-oveni ei aukea ja äänet hälvenevät rappukäytävässä. Muistin, että tänne meidän taloyhtiöön ollaan tekemässä tuollaista kuntoarviota eikä siitä ole muuta aikataulua tiedossa, kuin että "työt alkaa 1.11 ja kestää 4-8viikkoa"

Remppamiehiä odotellessa, voisin vaikka tiskata. En kyllä yhtään tykkää, että mun asuntooni tultaisiin yleisavaimella. Pitääkin muistaa ilmoittaa noille, että mulla on kissa. He kun sen tiedon halusivat, jos on lemmikkieläimiä.

Ainiin, se piti vielä kirjoittaa, että näin unta Hynysestä x) Oltiin kaverin kaverin kanssa jollain festareilla ja näin Hynysen siellä ja se heitti "ai kato Jennykin on taas täällä"

Mua pelottaa mennä Tavastialle, josko tällä kertaa jättäisin suosiolla eturivin väliin ja siirtyisin takavasemmalle. Nehän kohta jo kuvittelee, että olen ihan hurahtanut, kun ravaan ympäri Suomen maan heidän keikoillaa.


Paskan möivät  3

Kävin tosiaan viime viikolla ostamassa uudet sukat mun vaelluskenkiin, koska mulla hikoili jalat niin perkuleesti niissä kengissä. Ja kun sukat kastuu, niin tulee helvetinmoinen horkka.

Odotukset olivat korkealla ja mieli hilpeänä, kun pääsin testaamaan sukkien toimivuutta käytännössä.

Lopputulos: pe-su. päivien jälkeen olen nyt kuumeessa, koska mulla kostui sukat/jalat useita kertoja kun jouduin olemaan pihalla tuolla pakkasessa:(

Tänään kävin lääkärireissun jälkeen ostamassa uudet kengät. En todellakaan halua palella viikonloppuna taas, kun on Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelit ja olen siellä töissä.

Kiva olla räkätaudissa ja kuumeessa:(