Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Pudotaan  2

http://www.kotiteollisuus.com

Eilen kävin pyörähtää Kotiteollisuuden kotisivuilla, ensimmäinen reaktio oli, että viddu mie kirjoitin tuon osoitteen väärin. Sit aloin katselemaan noita sivuja tarkemmin ja putosin totaallisesti. Jätkät on sitten muokanneet kotisivujaan x) Hiemanko on huumorintajua ja itseironiaa. Hienoa pojat, hienoa.

Tätä olin tuolla kotisivuilla etsimässä x)

KYSYMYS: Hei nassukat Nyt kun Eppu Normaali tekee alastonkuvakalenterin, jossa itse esiintyy ilman rihmankiertämää, niin milloinkas teiltä on odotettavissa vastaavanlaista tempausta? Alastonkuviahan teistä jo sivuiltanne löytyy, joten eihän se ole enää kuin toteutusta vailla. Kuka haluaisi oikeasti nähdä Martti Syrjän alasti? Tai muitakaan karvaperserokkareita alasti? Joko olette tilanneet itsellenne ensivuoden kalenterit? Joo, ei helvetti. Menen oksentamaan.

VASTAUS: Sinäpä sen sanoit. Ei juurikaan kiinnosta.


Vaikutteita  4

Alan huolestumaan itsestäni. Kahteenkymmeneenviiteen ikävuoteen mennessä en ollut ryypännyt kahta päivää putkeen...kunnes tänä viikonloppuna. Perjantainen meni aika komiassa jurrissa, ja eilen aamulla olikin rapsakka krapula. Pakotin itseni juomaan illan suussa, että selviäisin Tavastialle toistamiseen. Vedin semikännit ja selvisin kotia nakkikioskin kautta, tosin tällä kertaa en jaksanut avautua kenellekään. Ei kyllä ollut edes aihetta. Olen muuttumassa naispuoliseksi Hynyseksi. Höpöttelen enää pimpeistä, pippeleistä, nussimisesta, viinasta sekä vittuilen ja uusimpana "hurjat ryyppyputkeni". Onko tässä minun lopun elämän alku, eikö minulle ole todellakaan tarjolla parempaa?

Perjantaisella Tavastian reissulla eräs vieressäni seisonut tyttö kuvitteli jostain ihmeen syystä, että tuntisin Kotiteollisuuden pojut. Ehkä hän päätteli sen siitä, kun Hynynen ja kumppanit virnuilivat minulle tai sitten siitä, kun annoin Hynyselle pimpan. Men tiiä.

Mutta kuitenkin, tämä tyttö siis alkoi ensin kysymään multa, onko mulla Jannen(Hongiston) numeroa, ja aloin katsomaan luuriani koska mulla on ollut se numero joskus x) Ei tosin sen vuoksi, että olisin Jannea koskaan nähnyt, tai edes halunnut nähdä kahden kesken, vaan sen tähden, kun Tuuliajolla-kiertueella oli hienoisia ongelmia aloituskeikan jälkeen. Kun keikka loppui, Kotiteollisuuden pojat siirtyivät baaritiskille, eli suunta oli sama kuin meidän. Tämä tyttö näki minut siinä jonossa ja tuli kysymään, näenkö mä Poikia (KT:n poikia) keikan jälkeen. Kysyin häneltä, mitä järkeä on roikkua varatun rokkarin lahkeissa, että eikös kannattais hieman nyt miettiä. Jotain hän siihen sanoi, en enää muista mitä. Mutta lupasin kuitenkin lähettää hänelle perjantaiselta keikalta valokuvia.

Nyt siis köllöttelen sänkyni reunalla, ylläni kirkkovenestringit ja peitto. Ei ole krapulaa, kiitos kuulunnee makkaraperunoille ja nesteytykselle. Pitäisi raahautua suihkuun runkkaamaan, pesemään hiukset sekä alkaa valmistautua henkisesti siihen, että minun pitää mennä tänään vielä Seutulaan sekä Areenalle. Kiinnostus ehkä SATA.




Voisi vituttaa  3

Tulet töihin ja olet siinä uskossa, että joudut jonnekin helppoon nakkiin. Paskat. Koska samaan aikaan, samassa kaupungissa, eri paikassa on myös isompi tapahtuma ollaan jouduttu hajauttamaan "vakituistahenkilökuntaa" näihin kumpaakin paikkaan tasapuolisesti ja koska itse olen ollut vakkarina jo vuodesta -99 niin mulle heitettään joku tooosi kiva ulkopartionakki. Jouduin kikkailemaan radiopuhelimen kanssa eräänkin kerran ja olin ottanut mun kielikorun pois ja laittanut sen hanskaani. Älkää kysykö miksi, otinpa vain.

Koru tippui hanskasta jossain vaiheessa, kun aloin tappelemaan radiopuhelimen piuhojen kanssa ja otin hanskat pois käsistäni. Sekään ei vielä riittänyt.

Ulkopartionakin jälkeen siirryttiin sisätiloihin palloilemaan. Siellä sai sitten taas kuulla tätä "hitsi ku söpö järkkäri, lähet sä meidän kaa jatkoille"-läppiä. Sekä eräs vanhempi miesasiakas luuli, että yritin pokaa häntä, kun yritin tiedustella minne päin hän menee koska olin vakuuttunut siitä, että hänen suuntavaistonsa on päin persettä x) Hän selitteli jotain, että olet sinä aikas söpö tyttö, mutta mä olen naimisissa oleva mies. Hitto kun oli niin pitkät piuhat, että hokasin tuon asian vasta noin minuutti sen toteamuksen jälkeen. Olisin heti korjannut, etten mä sitä ollut pokaamassa vaan työni puolesta olisin vain häntä neuvonnut oikeaan suuntaan.

En ollut katsonut juna-aikatauluja ja kun pääsin pois klo 23:30 ja lähdin kävelemään junalle, soitin kaverilleni jotta hän katsoisi minulle monelta menee juna Tikkurilaan. Se oli mennyt 23:36 ja myöhästyin siitä komiasti. Seuraava juna lähti vasta klo 01:38 enkä meinannut uskoa kaveriani, joka sanoi tämän kellonajan! Uskoin vasta sitten häntä, kun olin Pasilan asemalla eikä aikataulussa tosiaan lukenut, että Tikkurilaan menisi aiemmin junia!
Sain onnekseni toisen kaverini kiinni, joka asuu Sörnäisissä ja menin hänen luokseen yöksi.


Vedetään kofeiinia  4

Ens alkuun kiroan tietokoneet, koska en pääse tekemään töitä tällä hetkellä pienimuotoisen ohjelmistopäivityksen vuoksi.

Eilen menin töistä suoraan keskustaan pyörimään kauppoihin, ennen hallille hilautumista. Ostin Fenix-juoman, tuollaisen piristävän. Join pullon tyhjäksi. Lähdin hallilta kymmenen aikoihin kotia ja sänkyyn kampesin yhdentoista aikoihin. Pyörin siinä peiton alla varmaan parisen tuntia ja tänään hokasi syyn. Se oli tuo helvetin piristävä juoma. Olen ihan älyttömän herkkä juomille, joissa on kofeiinia. En voi juoda Cokistakaan, jos haluan saada unta. Lasillinen tekee jo sen, että piristyn liikaa.

Aamulla ostin tosin taas tuollaisen Fenixin. Join sen ja nyt on vatsa sitten ihan sekaisin x) Jotku eivät sitten opi ekalla kertaa...

Ihanaa.





aivot kaupan  5

Joukko sukulaisia oli kokoontunut odotushuoneeseen sairaalassa, jossa heidän vakavasti sairastunut omaisensa oli hoidettavana.
Viimein lääkäri saapui uupuneen näköisenä: "Valitettavasti minulla on huonoja uutisia. Ainoa toivo sukulaisellenne on aivojen siirto. Se on uusi kokeellinen toimenpide, melkoisen riskialtis ja lisäksi joudutte maksamaan aivosiirrännäisen itse."

Kotvan kuluttua joku kysyi:
"Kuinkahan kalliita aivot ovat?"

Lääkäri vastasi välittömästi:
"Miehen aivot 50 000 ja naisen aivot 2 000."

Vastauksen kuullessaan miehet yrittivät olla hymyilemättä ja välttivät katsomasta naisia silmiin. Joku ei voinut olla virnistämättä. Eräs miehistä ei kyennyt hillitsemään uteliaisuuttaan, vaan kysyi:
"Miksi miehen aivot ovat niin paljon kalliimmat kuin naisen?"

Lääkäri hymyili hänen lapselliselle tietämättömyydelleen ja vastasi: "Sehän on aivan normaalia hinnoittelupolitiikkaa. Naisten aivojen hintaa on pakko laskea, koska ne ovat käytettyjä."
"Ja siksi toisekseen, toimivat miehen aivot ovat harvinaisuus, niitä on erittäin vaikea löytää."