Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Seuraava

Yllättäen pärähdin kipeäksi  1

Olin aika kylmissäni pe-su sekä muutenkin ollut hieman erillaiset pari viikkoa, joten ei ihme jos alkaa hieman puristaa rinnasta, olemaan hengitysvaikeuksia, puskee kuumetta, nenä tukossa, räkä valumaa, kurkkukipeänä... No, kahdentoista aikoihin pääsen lääkärille kertomaan mikä vaivaa ja saan toivottavasti sairauslomaa pari pv

Josko sitten pystyisi taas keskittymään töiden tekoon...


Nakkikioskin jonossa  8

Tulin hetki sitten kotia Helsingistä. Raahauduin blogistien citymiittiin viimeisillä voimillani muutamaksi tunniksi.

Menin ostamaan tapani mukaan hieman huikopalaa ja takanani oli kaksi keski-ikäistä ukkoa, jotka alkoivat vinoilemaan sille hodarien valmistajille. Tai lähinnä vittuilivat siitä, että sen pyttipannu on aika eltaantuneen näköistä. Heitin siihen, että niin on muuten teidän naamatkin.

Siinä sitten puolin ja toisin avattiin päätämme.

Kun heittivät lopussa-sä menet yksin kotiasi, että mahtaa vituttaa. Niin heitin niille, että on mulla sentään nämä hodarin kaksi nakkimakkaraa jotka on enemmän mitä teidän housuistanne löytyy yhteensä.

Samalla käänsin selkäni heille ja sain naurun pyrähtyksiä heidän takanaan olevilta asiakkailta, kun nämä kaksi "vitsiniekkaa" jäivät nieleskelemään sanojaan samalla kun tilasivat lihapiirakoitaan.



Paperia paperin perään = roskaa  2

Hittolainen, kun tulee joka paikasta kaikenlaista paperia.

Miksi pankit eivät voi sähköistää tuota tiliotteiden toimitusta? Olisi paljon helpompi arkistoida tuollaiset tiedot tietokoneelle, kuin säästellä vuosikausia joitain papereita. Itse kun olen vielä tosi innokas heittämään silppuriin tuollaisia tiliotteita / palkkanauhoja niin palaa pinna noiden paperien kanssa. Onneksi palkkanauhat tulee nykyään sähköpostiin, mutta nuo tiliotteet sais tulla kanssa.

Jouduin juurikin toissa päivänä tilaamaan pankilta virallisemman kuitin eräästä maksusuorituksesta, koska en ollut siitä itselleni säästänyt kuittia=olin heittänyt tilinauhani roskiin jossa maksusuoritus ilmenee. Nettipankista tiedot löytyvät ja siltä taholta, jolle olen maksun suorittanut, mutta ei tuollainen nettipankin kuitti ole sama juttu kuin virallisempi paperi pankilta saatuna.

Vielä kun löytäisin uudesta sängystäni aikanaan saadun takuutodistuksen/maksukuitin niin voisin viedä sänkyni takuuhuoltoon. Tuossa ei sitten enää pankkikuitit auta, kun en muista edes milloin sänkyni olen ostanut saatikka millainen takuuaika siinä oli.

Kuitit, maan-ja päänvaiva.



Asiakaspalvelua  1

Kävelin eilen bussille ja huomasinkin, että bussi on juuri tulossa pysäkille. Lähdin juoksemaan sitä kohden ja kerkesinkin siihen, koska bussikuski jäi minua odottamaan.

Nousin bussiin ja kiitin kuskia odottamisesta. Kuski totesi siihen vain: ihan älytöntä tuollainen juokseminen, kun busseja menee viidenminuutin välein.

Että sellaista. Olisi vissiin pitänyt sanoa sille, että no itsepä jäitte odottamaan minua. Ei noilla keleillä vaan voi tietää milloin seuraava bussi menee, joten parempi juosta siihen joka on pysäkillä, kuin jäädä odottamaan seuraavaa bussia. Varsinkin kun oli kiire.


Seuraava