Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.


Perjantai-illan fiilistelyjä  2

Röhnötän tietokoneen äärellä ja jauhan paskaa kavereiden kanssa messengerissä. Hain kaupasta pari GC:n mansikkasiideriä ja nautiskelen omasta ihanasta seurastani.

Ai hitto, mitenköhän noi yhdet lääkkeet reagoi alkoholiin x) En nyt ihan miettinyt loppuun asti tätä juttua.

Noooooh, jos menee nuppi sekaisin ja juttuni kuullostavat, tai noh näyttävät, tavallista oudoimmilta niin syyttäkää alkoholin ja lääkkeiden yhteisvaikutusta:D



Terveyskeskuksen hoito  2

Olen käynyt viimeisten kuuden vuoden aikana valittelemassa nivelkipuja kahdessa eri terveyskeskuksessa + yksityisillä lääkäriasemilla. En ole nyt vuoteen käynyt lääkärillä näistä nivelkivuista, koska ne eivät ota mua tosissaan.

Erään kerran terveyskeskuksen lääkäri sanoi ivallisesti mun sääriluussa olleeseen polttavaan kipuun, kun kuvailin sitä kasvukivun tapaiseksi, että kasvukipuja voi esiintyä 25 ikävuoteen asti. Ja toinen lääkäri heitti minulle ettei kivun syyn löytyminen vie kipua pois. Tuolloin päätin, että en mene valittamaan kivuista enää tuonne paikkaan.

Tällä viikolla oli pakko mennä työpaikkalääkärille, koska alkoi jalkapöydät kipeytymään enkä pystynyt enää kävelemään.

Kävin tosiaan Tikkurilan terkkarilla kolmessa eri reumakokeessa, kaksi niistä oli positiivisia ja kolmas negatiivinen. Tästä johtuen lääkäri teki sen johtopäätöksen, ettei minulla ole ainakaan selkäreumaa. En nyt enää muista mitä selitteli noista kahdesta positiivisesta tuloksesta, mutta ei häntä ainakaan näyttänyt liikuttavan se että mulla on oikeasti välillä sellaisia kipukohtauksia jolloin vain itken, kun ei pysty liikkumaan ja johon ei lääkkeet auta. Eikä myöskään laittanut mua reumalääkärille tutkittavaksi.

Tänään sain puhelun mun työpaikkalääkäriltä, jossa kävin tosiaan ke. ja to. antamassa verta, sekä kuvauttamassa jalkapöydän luut. Hän laittoi mulle nyt lähetteen reumalääkärille, koska pikareumatesti oli positiivinen, joten ehkä tähän kipuiluun on tiedossa helpotusta. Tosin tuo ei tullut mulle yllärinä, koska kyllä mä tiedän että mulla on reuma, ei näille mitään muuta syytä voi ollakaan jos verikokeista ei löyty mitään ihmeellistä.

On se jumakiuta kumma, ettei terveyskeskuksen lääkäri voinut moista tehdä aikoja sitten jo. Olen nyt kuutisen vuotta kärvistellyt näiden kipujen kanssa ja vasta nyt saan lähetteen tarkempiin tutkimuksiin!!

Menen ensi viikolla hakemaan terveyskeskuksesta mun testitulokset vuodesta 2001 eteenpäin ja aivan varmasti asia ei jää siihen, jos reumalääkäri toteaa mulle että "miksi et tullut aiemmin tutkimuksiin". Luulisi, ettei moinen tutkiminen ole lääkäreiden tilipussista pois. Enemmän se heitä kuormittaa, jos ravaan kerran kuukaudessa itkemässä kipuja heille.


Kun on tylsää..  1

Innostuin raivaamaan asuntoani. Heittelin vanhaksi menneitä kuiva-aineita roskiin ja nyt käyn läpi vaatekaappia ja heittelen tavaraa hullunkiilto silmissä roskiin.

Asunnossa on kauheampi kaaos mitä ennen kuin innostuin "siivoamaan". Tätä tämä on aina, kun tekee suursiivousta, asunto menee kaaokseen ja sit alkaa ahdistaa kun tajuaa katsoa ympärilleen ja näkee millaisen sotkun on siivoilullaan saanut aikaan. Iskee sellainen tajuton epätoivo, eikä tiedä enää mistä aloittaisi järjestelyn, koska asunto on yltäpäätä tavaroiden peitossa.

Sit menee sängylle peiton alle siihen kohtaan, johon ei vielä ole saanut survottua tavaraa. Ts. siirtelee isoimmat tavarat pois sängyltä ja pistää silmät kii.


Miten voi olla näin dementikko  2

Minulla oli kännykässä herätys viestillä: Käy verikokeissa aamulla, älä syö mitään! Okei, älä syö mitään-käy verikokeissa! Ei luulisi olevan ylitsepääsemättömän vaikea muistaa moista asiaa. Niin, luulisi.

Nousen ylös. Menen pesemään rähmät silmäkulmistani, levitän kosteusvoidetta, tulen koneen äärelle katsomaan reittioppaasta aikatauluja. Huomaan pöydälläni purkkapussin, otan purkan suuhuni, alan jauhaa sitä ja samalla näpyttelen konetta.

Olin puraissut purkkaani ehkä kolmasti, kun aivojeni kätköstä tuli viesti: Käy verikokeissa, älä syö mitään. Ja mitä mä sitten tein? Jauhoin jotain helvetin purkkaa!! Onneksi en vissiin kerennyt nieleskelemään sen aikana, joten ehkä haitta ei ole niin suuri. Josko nyt muistaisi olla syömättä mitään, lyödäänkö vetoa etten muista x)


Kuvagallerian päivitys auttaa - aina  2

Mutta minä en kaipaa sellaista apua jota täällä miehet minulle tarjoavat.

Pistin ystävänpäivän kunniaksi kuvagalleriaan hempeän valokuvan itsestäni tikkarin kanssa. Ei mennyt kuin hetki niin jo tulee sähköpostiin viestiä: Kiinnostaisiko seikkailu ilman sitoutumista.

Miesten lukutaidon puute alkaa huolestuttamaan minua. Jos käyntikortissani lukee hyvin selkeästi etten halua yhteydenottoja niin mikä saa miehen kuvittelemaan, että etsin täältä seikkailuja ilman sitoutumista?

Se, että olen ottanut valokuvan itsestäni, jossa syön tikkaria ei tarkoita sitä, että haluaisin harrastaa irstailuja ilman sitoutumista.


Vois sen ystävänpäivän tälleinkin viettää  4

Tulin juuri kotia lääkäristä. Olin siellä kaksi tuntia. Kävin lääkärin haistateltavana, verikokeissa ja röntgenissä. Nyt jään odottamaan tuomiota. Tosin huomenna pitää vielä käydä verikokeessa, koska yhtä koetta ei saanut otettua kun se vaatii kymmenentunnin paastoamisen.

Mulla tuli maanantaina ihan järkyttävä kipu kumpaankin jalkapöytään, tai noihin varpaiden niveliin. Se tuli luultavasti mun kengistä, jotka olivat sellaiset joita olen pitänyt ennenkin, eikä niistä ole tullut ennen mitään kipua.

Luulisi, että tuollainen kipu kestäisi vain muutamia tunteja, kun on ottanut kengät pois mutta eipä kestänytkään. En pysty vieläkään kävelemään kunnolla, oikeastaan kipu on vain yltynyt. Jalkapöytää(tuosta pääliosasta) polttaa niin maan perkeleesti, että kävelen kuin Martti Ahtisaari konsanaan. Ja se ei oikein sovi mun tarkkaan hiotulle imagolleni x)

Nyt sitten napsin 3kertaa päivässä 600mg ibuprofeiniä ja toivon, että kipu jeesaa. Ei sit tarvitse mennä huomenna katsomaan Jokerit-Hifk paikalliskamppailuakaan. Perskule.