Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.


Ennustavaa musisointia ja kuolemantuottamuksia  2

Tänään lähtiessäni töistä kävelemään bussille, astuin vahingossa ampiaisen päälle. Tilanne oli kuin hidastetusta elokuvasta ja suorastaan koominen.

Kävelin reippain askelin, katse kohdistettuna välillä maahan, kuuntelin Apulannan Viisaus ei asu meissä-biisiä ja havaitsin ampparin hortoilevan kevätkiimassa suoraan mun kengän alle ja astuin sen liiskaksi.

Tilanne tapahtui juuri sillä hetkellä, kun tuon Apulannan biisistä tuli tämä kohta:

"Tappaa ei ollut tarkoitukseni
vaan rampauttaa pysyvästi
niin että joka päivä muistaisit
joka päivä koko loppu elämäsi
missä teit sen minua koskevan virheen"

Hitto mie repesin, koska olin juuri astunut ampparin päälle ja liiskannut sen asfalttiin kengälläni-vahingossa ja korviin kantautuu sanat "Tappaa ei ollut tarkoitukseni...":D

Ja se oli oikeasti vahinko, ei mun tapoihin kuulu tappaa viattomia luontokappaleita, vaikka mulla ja amppareilla onkin aikamoinen viha-rakkaus suhe.

Kirjoittaessani soi http://www.apulanta.fi/Levyt/Albumit/Eika_viela_ole_edes_ilta/Viisaus_ei_asu_meissa.html

Kommentoi kirjoitusta

Pohdintoja osa2  14

Tuossa vaihdoin ajatuksia erään henkilön kanssa maahanmuuttajista ja tuli mieleen, olisiko meillä Suomessa asiat paremmin ilman maahanmuuttajia.

Minkälainenkohan tilanne meillä olisi tällä hetkellä, jos meille ei olisi otettu yhtään maahanmuuttajaa?

Minkälaiset olisivat rikostilastot, entäpä taloudellinen tilanne?

Mitä hyötyä meille on tullut maahanmuuttajista? Entä mitä haittaa?


Elämän epäoikeudenmukaisuus  5

Aina välillä tulee mietittyä sitä, että miksi ihmeessä sellaiset pariskunnat, jotka yrittävät kuukaudesta toiseen (tai jopa vuodesta vuoteen) hankkiutua raskaaksi, eivät onnistu siinä heti. Kun taas sellaiset säätäjät, jotka kuksivat missä ja miten/ketä sattuu, onnistuvat hankkiutumaan vahingossa raskaaksi. Mikähän tarkoitus tuossakin on?

Siis toki tiedän, että tuohon asiaan vaikuttaa niin moni asia, kuten veriryhmät, ikä yms. Mutta eikö tuo ole hieman epäreilua touhua, että sellaiset jotka oikeasti haluavat lasta, eivät siinä onnistu nopeasti ja jotku jopa eivät koskaan. Ja sitten tuollaiset vastuuttomat tapaukset sikiävät, jos eivät tee aborttia, vielä hyvällä tuurilla useille eri miehille ja saavat useita lapsia, jotka ovat olleet aluperin houkuttimena jolla ovat esim yrittäneet pitää miehen itsellään. En jaksa uskoa, että nykyaikana kukaan terveen itsetunnon omaava mies jäisi suhteeseen pelkästään sen ehjän perheen vuoksi, kyllä he mielummin lähtevät siitä kävelemään ja ottavat yhteishuoltajuuden, tai huonommissa tapauksissa eivät pidä lapseensa mitään yhteyttä.

Olisi paljon reilumpaa, että he jotka suunnittelemalla suunnittelevat ja todella haluavat niitä lapsia, se heille suotaisiin ja tuollaiset vastuuttomat viipottajat, jotka käyttävät aborttia ehkäisykeinoja (tai muuten vain väärin motiivein hankkiutuvat raskaaksi) saisivat lopulta odottaa raskaaksi tulemista, kun ovat valmiita lähteä perustamaan perhettä.

Harmi, ettei elämä ole aina reilua.


Asioita joita tekee paljon mielummin kuin pakkaa..  3

Että mä sitten vihaan pakkaamista. Olen tätä tuskailua harrastanut jo muutaman viikon ja nyt pitäisi ihan oikeasti jo jaksaa innostua tuosta, jos aion muuttaa kamani uuteen osoitteeseen lauantaina.

Tänään olen saanut pakattua viinat ja muut lasiesineet.

Muuttamisella on sama vaikutus, kuin tenttiin lukemisella ja siivoamisella - aina keksii kaikkea mukavampaa tekemistä jota ei koe muissa merkeissä mukavaksi tekemiseksi, mutta sillä hetkellä tekee ihan kaikkea muuta kuin sitä jota pitäisi tehdä.

Täten päätin tehdä listausta asioista, joita tekisin/olen tänään tehnyt/ tai suunnitellut tekeväni mielummin kuin pakkailisin, juuri nyt:

-Purkan jauhaminen
-Telkkarin katselu
-Masturboiminen(eiku, tuon mä jo teinkin)
-Cityily
-Mesestely
-Urheilu
-Shoppailu
-Parvekkeelta alashyppääminen
-Nenän kaivaaminen
-Pään irtileikkaaminen
-Tikun varpaan kynnen alle laittaminen ja seinään potkiminen
-Viisaudenhampaiden repiminen ilman puudutusainetta
-Sormien tökkiminen silmään
-Pään seinään hakkaaminen
-Laksatiivien syöminen ja omien pierueritteiden haisteleminen
-Kielen nieleminen

....eiköhän noilla saa tarpeeksi ajanvietettä kehitettyä, jolloin voisin välttää muuttokamojen pakkaamisen.


Lihan himo  4

Koska en selkeästikään oppinut mitään su-ti välisenä aikana koetuista lihan/ruoan aiheuttamista ähkytiloista, kävin ostamassa kaupasta naudan syvämureutettua ulkofilettä piffien muodossa. Tuossa ne nyt porskuttaa, pippurirouhe kyljissä, kuumalla pannulla ja ottavat hieman väriä pintaan.

Sitten syön ne yksinäni. Hahaaa.


Uimahallien veteen kuseminen  4

Miten kukaan haluaa tahallisesti kusta uimahallin veteen uidessaan? Kuvittelevatko he, että ovat ainoita jotka sitä tekee, vai miten joku voi oikeasti haluta uida omien/muiden eritteissä? Eikö olisi järkevämpää käydä pissalla ennen kuin lähtee altaaseen? Mikä perversio ihmisillä on uida omassa virtsassa?

Paras juttu mitä olen aikoinaan kuullut, oli kun eräs tuttu oli ollut jossain uimassa niin sitä vastaan oli tullut kelluva kakkakikkare. Kiitti kuulemma luojaansa, ettei ollut uinut suu auki.



Tee-se-itse-kaasukammio  1

Voi elämä, että oli vatsa sekaisin eilen. Se alkoi oikeastaan jo maanantai iltana. Lähdettiin tosiaan sunnuntaina koulutusreissulle työkavereiden kanssa, firma maksoi syötävät ja juotavat. Maanantaina söin päivällä villisikaa ja illalla seisovanpöydän antimia ja siellä mm. mätiä, smetanaa ja raakaa sipulia. Mulla alkoi vellomaan jo päivällä tuosta villisiasta vatsa, eikä raaka sipuli todellakaan helpottanut olotilaa, eikä kyllä sokerittomat Läkerollitkaan. Eilinen päivä menikin sitten komeasti kaasutellen, ja tuntui välillä että vatsa räjähtää.

Enpä olisi halunnut olla samassa huoneessa kanssani viime yötä. Naureskelin hiljaa mielessäni, että jo on kumma, jos ei tule uni, kun tällaisia kaasupurkaumia pääsee. Ja kyllähän se uni sitten tulikin x)