Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Seuraava

Sirdaludia naamariin ja nukkumaan  4

Onnistuin hajottamaan selkäni, tekemällä -ei yhtikäs mitään-
Kävin päivällä syömässä ja kun istuin pöydän ääreen, rupesi alaselkää vihlomaan enkä sen jälkeen ole saanut suoristettua selkääni kunnolla. Bussissa meinasi lähteä taju, kun kuski teki muutaman äkkijarrutuksen, jolloin mun selkä irtosi selkänojasta ja teki äkkiliikkeen. Vittu että koski.

Nyt venyttelen epätoivoisena alaselkää tässä koneen äärellä olevalla penkillä. Ehkä tuo rentouttava lääke alkaa kohta vaikuttamaan ja poistaa tuon lihasjännityksen.

Taisin saada kylmää alaselkään viikonloppuna grillatessa:/ En nyt oikein muuta järkevää selitystä tälle asialle löydä.

Haluisko joku tulla kävelemään mun selän päälle, on meinaan just sellainen olo, että se vois jeesaa.



Aprillipilojen syvin olemus  2

http://www.city.fi/yhteisot/blogi/message.php?id=28160

Ilmeisesti tuo minun lesboiluaprillipila meni täydestä muutamiin kavereiheni. Eräs laitteli tosi kiukkuisia tekstiviestejä ja yritti soittaakin mulle keskellä yötä. Aamulla kun pistin hälle tekstiviestiä, että se oli aprillia, niin hän ei siltikään osannut nauranut asialle vaan jatkoi kiukuttelua (ehkä hän ei vaan ollut vielä herännyt tarpeeksi tajutakseen vitsin ideaa). Ihan mälsää, että toinen suuttuu siitä, kun mä pistän itsestäni "arkaluonteista ja nolaavaa tekstiä" keskusteluihin.

Ja tuo tapaus kehtaa kutsua mua "city-tosikoksi". Nähtävästi häntä huolettaa enemmän se, mitä porukat musta täällä ajattelee, kuin mitä mua. Hän aina jaksaa kuittailla mulle siitä, että mua muka häiritsee se mitä muut musta täällä ajattelee. Luultavasti tämä henkilö pistää tästäkin asiasta mulle kiukuttelua, kun kirjoitan tästä blogiini.

Jos mua oikeasti huolestuttaisi se, mitä täällä musta ajatellaan, niin en kai nyt helvetti kertoilis mun törttöilyistäni yleisesti x)

Eipä hän kovin hyvin mua oikeasti tunne, jos kuvittelee mun olevan kykeneväinen harrastaa lesboseksiä-tai muutakaan seksiä kännispäissäni puolituntemattomien ihmisten kanssa. Aika huolestuttavaa toisaalta.


Aprillia:)  3

http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=29862
http://www.city.fi/yhteisot/blogi/message.php?id=28145

Sori mussukat, en voinut eilen malttaa mieltäni ja olla heittämättä muutamia aprillipiloja;)

http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=29864
Tästä kyllä jo huolestuin, että joku voisi oikeasti uskoa että olen harrastanut suuseksiä naisen kanssa x) En mä nyt ihan niiiiiiiin vapaamielinen ole, vaikka saatan joskus antaa itsestäni vääränlaisen ja kovinkin vapaamielisen kuvan. Tyttöjen kanssa pussailua ei varmastikaan lasketa puhtaaksi lesboiluksi;)
Helvetti jäätyy ennen kuin minut nähdään nuolemassa pillua tai harrastamassa seksiä naisten kanssa:D


Asunnoton puusilmä  9

Vitun kiva, viime viikolla sain uutisen siitä uudesta asunnosta Helsingissä. No kävin tietenkin sanomassa asuntoni irti heti tämän tiedon kuultua.

Katsoin vasta äsken perjantaina tulleet postit läpi ja siinä oli kirje tältä uuden asunnon omistajalta. Oli yrittänyt tavoitella mua perjantaina puhelimitse, koska olisi ilmoittanut, että tämä asunto meni jollekin toiselle. Oli käynyt heittämässä mun postiluukusta lapun jossa ilmenee tämä asia, koska tosiaan ei saanut mua puhelimella kiinni. Mistä helvetistä tuollaistakaan voi tajua, jos on salainen numero, ei voi soittaa takaisin edes. Katsoin kyllä, että tullut viisi puhelua jostain salaisesta numerosta, mutta aika vaikea tietää kuka soittaja on ollut, kun ei numero näy. Vastaajakaan ei ole ollut toiminnassa puhelinliittymän vaihdon jälkeen.

Vitun kiva. Ehkä ne ymmärtää VVO:lla, jos kerron heille tilanteeni. Tosin mun tuurilla ovat saaneet tämän mun asunnon jo vuokrattua eteenpäin:(
Pitää kyllä selvittää, onko tuo laillista. Kävin sentään jo katsomassa tuon asunnon, mutta vuokrasoppari piti allekirjoittaa vasta ensi viikolla.

Onneksi töissä on paljon varastotilaa, jonne voin viedä tavarani varasäilytykseen, jos tuo irtisanomisen peruminen ei onnistu.


Miittihäröilyä  5

On aika jumalaton hedari-edelleen. Emme selviytyneet baariin asti, koska seurueemme eräs miespuolinen sankari oli niin hyvässä hapessa, ettei hän pysynyt enää tolpillaan.
Pojat kantoivat hänet nukkumaan ja jäätiin ryypiskelemään kämpille aamu kuuteen asti. Laulettiin reilu tunti karaokea, joten olen luultavasti saanut edellisyönä moooooonta uutta naapurikamuria. Jösses, kuka helvetti alkaa laulaa SingStaria aamu kolmelta?

Olo on kuin hakattu, koska sain hartiahierontaa eilen, tosin on hartioissa sellainen olo että ne olisi mustelmilla. Valokuvia en uskalla edes katsoa, joita kameroissani on.

Nyt on asunto muuttokunnossa x)

En ole nauranut vähään aikaan niin paljon, kuin tänään aamuyöstä. Kiitokset tästä kuuluu seurueemme sankarille, joka onnistui törttöilemään aamuyöstä muutamia kertoja niin paljon, että meinasin kusta alleni naurusta. Kiitokset kaikille kävijöille, oli helvetin hauskaa.

Kerrankin minä en ollut se, joka oli hiprakassa ja ensimmäisten joukossa nukkumassa ja heräämässä:)


Seuraava