Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Seuraava

Vahingonilo  4

Tuossa kotia käppäillessäni edelläni taaperteli kaksi naista, toisella heistä oli kävelysauvat matkassa mukana ja se niillä huiteli epämääräisen näköisenä, kuin bambi liukkaalla jäällä koska kävelytien pinta oli ihan peilikirkkaassa jäässä niin eihän siinä mitään pitoa ole. Jossain vaiheessa se tyrkkäs vahingossa toisen sauvoista sen vierellä köpöttelevän kaverin jalkoihin ja se nainen meinasi kaatua. Hieman alkoi naurattaa, mutta sain hillittyä itseni.

Nuo kävelysauvat on sitten huvittavia. Joko niitä ei osaa käyttää tai sitten niillä yritetään tappaa kanssakulkijoita.



No voi pyhä sylvi sentään  4

Uusi rasismikohu koettelee Ruotsin poliisia

Ruotsin poliisin rasistisesta kielenkäytöstä noussut kohu laajenee.

Sanomalehti Sydsvenskan kertoi lauantaina Skånen poliisin viimekeväisestä koulutustilaisuudesta, jossa harjoituksissa oli käytetty esimerkkiniminä muun muassa Neger Niggerssonia ja Oskar Negeriä. Nimet viittaavat neekeri-sanaan.

Osa tilaisuuteen osallistuneista poliiseista paheksui nimien käyttöä ja teki asiasta valituksen. Asiasta ei kuitenkaan koskaan määrätty selvitystä. Skånen poliisijohto on kieltänyt kuulleensa tapauksesta.
.... loput luettavissa: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200902079046746_ul.shtml

Kuka idiootti menee kantelemaan tuollaisesta asiasta? Sen ymmärrän jos jotain tummaihoista sanotaan suoraan neekeriksi tai mutakuonoksi, että se itse vetää siitä herneet ja tekee ilmoituksen mutta että omat työkaverit. Jessus miten naurettavaa, ihme hippejä.

Ruotsissa ovat tällä hetkellä aika kusi sukassa noiden maahanmuuttajien takia ja Suomi tulee hyvää vauhtia perässä. Ymmärrän täysin, jos virkavallallakin palaa käpy noihin tapauksiin, kun nuo tuolla aiheuttaa varmasti eniten noita ongelmia. Ja sitten omat työkaverit lähtee pillittelee siitä, kun koulutuksessa käytetään halventavia nimityksiä tummaihoisista. Yhyy. Vittu painukaa sinne somaliaan, jos tunnette noin suurta sympatiaa noita kohtaan, että lähdette valittamaan jostain noin naurettavasta asiasta. Katsotaan sitten, miten teitä nimitellään siellä, kun ensin aiheutatte kivasti närää sen maan kansalaisissa haastamalla riitaa ja aiheuttamalla mellakoita. Arg. En valitettavasti voi sanoa tuntevani suurta sielujen sympatiaa maahanmuuttajia kohtaan, niin pitkään kun koen että ne eivät arvosta meidän verovaroilla annettavaa tukea. Toivoisin joskus pääseväni tästä asennevammastani eroon, mutta en mä ala teeskentelemäänkään jotain mamu-fania. Mulla on pääsääntöisesti suhteellisen neutraali asenne noita immeisiä kohtaan, mutta nämä hemmetin rasistipillittelyt pistää sapen kiehuu.



Huh  4

Pelästyin jo, että olisin liittynyt kirkuvien teinien kuoroon, mennessäni katsomaan Twiligtiä, mutta sain hillittyä itseni ja tyydyin ihailemaan tämän miespääroolin esittäjän hiuksia, ne oli söpöt jotennii. Tuollaisissa pehkoissa on kiva kuljettaa sormia läpi <3

Mitä itse elokuvaan tulee, niin se oli noin tuhat kertaa parempi kuin mitä odotin. Yksinkertainen ja kaunis tarina joka onneksi vielä jatkuu. Pitänee olla ensi-iltaa jonottamassa, kun kakkos osa pärähtää marraskuussa markkinoille.

Ainoa ikävä asia tässä illassa oli se, että joku samperin vajukki meni heittää mun pipan tennarin korjauksen alla olevien rappusten muovituksen päälle. Kaverini oli bongannut pipon maasta ja pisti sen siihen rappusten yläpäähän niin eikös joku elämäänsä kyllästynyt mulukku ollu snepannut sen niin vammaiseen paikkaan, ettei sitä yksinkertaisesti ilman supervoimia, itsemurhaa tai henkilökohtaisia stuntteja sieltä olisi millään ilveellä saanut pois, joten tyydyin vain luomaan pipooni haikean katseen ja sanomaan sille hyvästit. Se oli hyvä pipo se:(



Paha aavistus  5

Mulla meni tuossa muutama tunti sitten pötsi "hieman" sekaisin, no okei - aika helvetin sekaisin. Ajattelin, että tää on taas vaan sitä, kun on syönyt tulista ruokaa, jonka johdosta tulee usein tällainen tunne vatsaan. Ja paskat!

Tää johtuu saleen siitä, että söin eilen/tänään pussillisen pistaasipähkinöitä, rehusalaattia jossa oli paljon purkkirehuja sekä aivan liikaa purkkaa. Siinä vaiheessa, jos pelottaa pierasta koska ei tiedä tuleeko sieltä ilmaa vai kiinteetä settiä, liikutaan vaarallisilla vesillä.

Nyt ois hyvä, jos omistaisi pvc-bokserit.


Huolestuminen  4

Hyräilen aika usein Indiana Jonesin tunnaria, tätä on jatkunut jo aika pitkään... Tänään mulle sanottiin, että voisitko lopettaa tuon Indianan tunnarin hyräilyn että oot hyräillyt sitä koko päivän, enkä ollut tiedostanut tätä asiaa itse, kuin vasta tuolla hetkellä kun sitä hyräilin ja mulle sanottiin asiasta ja siitä, että hyräilin tuota jo aiemminkin enkä itse muitanut tuota että olisin aiemmin tuota hyräillyt edes.

Kiva, jos alan tekee tuota jossain täydessa junassa... Ilmankos mua aina välillä mulkoillaan oudosti. Kaipa mä kohta alan puhumaan ääneen asioita, joita ajattelen. Pelottavaa.


Seuraava