Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Maanantai  3

Onpa kivaa, kun kaikki mitä suuhuni pistän, maistuu ihan paskalle. Tai no ei kirjaimellisesti paskalle, vaan oudolle.

Ollut kurkussa raivostuttava limaklöntti jo pari päivää, joka ei irtoa millään ilveellä. Ei vaikka olen ottanut kahta eri yskänlääkettä sekä yrittänyt köhii sitä pois. Tämä klönde saa aikaan sen, että suussani on aivan kamala maku. Ne joilla on ollut kova flunssa, tietävät sen inhottavan rään maun nielussa, tämä joka tulee kun kurkkuun erittyy sitä vihreänä hohtavaa, niin sitkeetä räkää, että sen voisi leikata saksilla poikki jos se päättää ettei irtoa sieltä nielusta samalla kun se päättää lähteä suun kautta toisesta päästään irtoamaan. Siltä suurinpiirtein mun suussa nyt maistuu.

Mulla oli muistaakseni viime viikon alkupuolella ääni hieman käheenä ja kurkku ehkä hitusen kipeenä, mutta nyt tällä hetkellä ei ole juurikaan perusnuhaa pahempaa oloa. (Perusnuha=samaa nokanvuotoa, jota mulla on ollut siitä asti, kun tänne pölyhelvettiin siirryin istumaan)

Täällä toimistolla on oltava jotain häikkää ilmastoinnissa/sisäilmanlaadussa, en mitään muuta enää keksi sille että täällä on porukat jatkuvasti kipeenä. Itseni mukaanlukien.


Testejä taas  3

http://www.skeematerapia.fi/testi.htm

Uhrautuminen
Tunnelukon voimakkuus:vahva

Sinusta tuntuu että sinun pitää olla mieliksi läheisillesi, ystävillesi, työkavereillesi, jopa ventovieraille. Olet oppinut huomioimaan toisten tarpeita herkästi ja niinpä omat tarpeesi jäävät helposti sivuun. Jos asetat omat tarpeesi etusijalle, tunnet todennäköisesti syyllisyyden tunteita. Saatat kokea voimattomuutta vaikuttaa elämäsi tapahtumiin ja toivot asioiden vain jotenkin järjestyvän. Muiden on helppo tulla toimeen kanssasi, koska olet joustava ja vältät ristiriitoja. Et osaa asettaa rajoja, teet enemmän kuin muut asioiden eteen ja sinun on vaikea vaatia että oikeuksiasi kunnioitetaan. Sinun voi olla vaikea pitää puoliasi niin pienissä kuin isoissa asioissa. Et halua olla hankala vaan kiltti ja mukava, niinpä myönnyt helposti asioihin jotka eivät tunnu sinusta erityisen tärkeiltä. Saatat pitää muiden mielipiteitä ominasi ja sinusta tuntuu ettei sinulla ole mielipiteitä asioista tai et ainakaan ilmaise niitä suoraan. Ehkä puhut asioista kuten arvelet kuulijan haluavan etkä osoita avoimesti erimielisyyttäsi. Joskus saatat ottaa välinpitämättömän "aivan sama" asenteen. Uhraudut vapaaehtoisesti koska muiden tarpeet ylittävät omasi. Samalla tunnet mielipahaa tai kiukkua siitä että joudut kerta toisensa jälkeen syrjäyttämään omat tarpeesi. Yleensä pidät kiukkusi sisälläsi tai ilmaiset mieltäsi mököttämällä. Joskus suuttumus kuitenkin purkautuu yllättävänä kiukunpuuskana tai raivokohtauksena. Sinua kiehtovat ihmiset, jotka ovat hallitsevia ja määräileviä, jotka sanovat miten sinun kuuluu toimia. Tai sitten tunnet vetoa tarvitseviin ja riippuvaisiin ihmisiin, joiden tarpeita voit loputtomiin täyttää. Uhrautumisen ja alistumisen tunnelukot ovat hyvin samankaltaisia. Alistumisessa motiivina on pelko, uhrautumisessa haluaa välttää syyllisyyttä.

Kaltoin kohtelu
Tunnelukon voimakkuus:vahva

Pelkäät, että ihmiset haavoittavat, huijaavat, loukkaavat, pahoinpitelevät tai käyttävät sinua jollain tavoin hyväkseen. Et luultavasti koe oloasi luottavaiseksi ja turvalliseksi vaan näet uhkakuvia ihmissuhteissasi. Sinun on yleensä vaikea luottaa ihmisiin. Saatat suhtautua epäillen toisten aikomuksiin ja uskot läheistesi pettävän sinut tavalla tai toisella. Et päästä ketään lähellesi etkä uskalla avautua ihmissuhteissasi. Olet varovainen ja saatat testata ovatko ihmiset luottamuksesi arvoisia. Saatat kuitenkin viehättyä ihmisistä jotka ovat hyväksikäyttäjiä ja annat heidän kohdella itseäsi huonosti. Toistuvat hyväksikäytön kokemukset vahvistavat tunnelukkoa ja syövät omanarvon tunnetta. Tämä voi johtaa siihen, että sinun on vaikea päästä suhteesta jossa sinua kohdellaan kaltoin.

Alistuminen
Tunnelukon voimakkuus:keskivahva

Suojattomuus
Tunnelukon voimakkuus:keskivahva

Ulkopuolisuus
Tunnelukon voimakkuus:keskivahva

Tunnevaje
Tunnelukon voimakkuus:keskivahva

Emotionaalinen estyneisyys
Tunnelukon voimakkuus:keskivahva

Pessimismi
Tunnelukon voimakkuus:keskivahva

Tunnelukon voimakkuus: erittäin vahva (tunnelukko ohjaa elämääsi voimakkaasti ja laaja-alaisesti), vahva (tunnelukko vaikuttaa merkittävästi elämääsi), keskivahva (tunnelukko vaikuttaa elämässäsi useissa tilanteissa) tai heikko (tunnelukko vaikuttaa elämässäsi harvoin).


Mitä vittua?!?!  4

Pelicans-Jokerit 9-2!!

Onneksi en lähtenyt katsomaan tuota matsia kaverin kanssa, kun se tuonne mua yritti kovasti houkutella. Vähänkö olisi vituttanut olla pelissä hirveessä krapulassa ja sitten katsoa, kun Jokereita mätetään kunnolla turpaan. En äkkiseltään muista, koska Jokerit olisi viimeksi saanut noin pahasti turpaan. Joskus 90-luvulla TPS rökitti Jokerit Turussa noilla lukemilla.


En ollutkaan miäs:(  1

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,

SINÄ OLET SUKUPUOLINEUTRAALI NAINEN

Kuvauksesi

Olet sukupuolineutraali eli sukupuolisesti sitoutumaton. Et pidä meteliä sukupuolesta, etkä tuo omaa sukupuoltasi mitenkään erityisesti esille. Persoonaasi ei hallitse eikä määritä vahvasti sen enempää mieheys kuin naiseuskaan Sukupuoleen liittyvässä itseilmaisussa olet melko pidättyväinen - jopa sukupuolipihtailija. Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon ja otat siihen mielellään etäisyyttä ja toimit yksilöllisesti, etkä sukupuolimäärittyneesti. Et aina ymmärrä, miksi monet muut ihmiset pitävät sukupuolesta niin kovasti meteliä ja antavat sukupuolensa ohjailla toimintaansa.

Olet nainen. Sinulla on naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Persoonassasi on ripaus naisellisuutta mutta ei juurikaan mieheyttä.

Tuloksesi on merkitty ruudukossa tällä värillä.
Naisellisuuspisteesi: 0
Miehekkyyspisteesi: -18

http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php




Fiksua  4

Takamukseen annetut silikoniruiskeet koituivat kohtalokkaiksi.

Moni nainen haaveilee samanlaisesta takamuksesta kuin Jennifer Lopezilla. Näyttelijä Jennifer Lopezin takamus on monen naisen unelma.

Brittiläisen Mirror-lehden mukaan amerikkalaiset Andrea Lee ja Zakiya Teagle taistelevat nyt elämästään otettuaan takamuksiinsa silikoniruiskeet, joiden tarkoitus oli runsauttaa takamusta.

Andrea Leen, 30, munuaiset ovat pettäneet ja Zakiya Teagle, 33, on kriittisessä tilassa saatuaan myrkytyksen kehoonsa ruiskutetusta teollisesta silikonista Tampassa Floridassa.

Ruiskeiden antaja Sharhonda Lindsay on nyt hävinnyt kuin tuhka tuuleen.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200902129076597_ul.shtml

Ymmärrän vielä jotenkin sen, että naiset haluaa ottaa silikonipussukat tissiensä täytteeksi, mutta kuka haluaa että hanuriin RUISKUTETAAN silikonia. Eikö terve ihmisjärki ala tuossa vaiheessa raksuttaa, ettei voi olla terveellistä että jotain silikonia ruiskutetaan suoraan kroppaan. Jotku silikoni-implantitkin vielä ymmärtäisin, että joku haluaa hanuriinsa täytteeksi, mutta luulis niiden olevan käytännössä hyvin epämukavat. Yleensä tuollaiset perseentäytöt tehdää ihmisen omilla rasvavarastoilla, siirtämällä rasvaa esimerkiksi vyötäröltä hanuriin. Ja sen avulla muotoillaan hanuri muhkeammaksi.

Ihmiset tekee uskomattomia tempauksia, kun haluavat turvautua "kauneuskirurgiaan". Eräätkin miehet olivat pursotelleet kikkeliinsä jotain vastaavaa settiä ja saaneet vakavia komplikaatioita ja olen jossain törmännyt "tee-se-itse-rasvaimu"-pakettiin/ohjeisiin. Joku tyttö ihan tosissaan kyseli miten voi tehdä itselleen kotikonstein rasvaimun. Ja jossain realitysarjassa jotku "hurjapäät" teki yhdelle ryhmänjäsenistä rasvaimun ilman puudutusta/nukutusta. Tekijä taisi tosin olla ihan ammattilainen, tarina ei kerro tuota asiaa.

Joku rasvaimu voi olla ammattilaisenkin tekemänä hyvin vaarallinen toimenpide. Johan se jo Usherin vaimon rasvaimun aikana tapahtuneen sydämenpysähdys-uutisen saattelemana voidaan todeta. Puhumattakaan itsetehtynä.

Vetää kyllä sanattomaksi välillä..


Olen pussaillut liian vähän:(  4

Vähennä stressiä suutelemalla!

Uuden tutkimuksen mukaan suutelu vähentää stressihormonin määrää. Rakkaus taas vaikuttaa aivoissamme kokaiinin lailla, kertoo Telegraph verkkosivuillaan.

Yhdysvaltaisen professorin Wendy Hillin tutkimuksen mukaan suutelusta johtuva mielihyvä selittyy suutelun aikana vapautuvista hormoneista. Tutkimuksessa ilmeni, että stressihormonin määrä laskee pusuttelun aikana.

Wendy Hillin tarkoitus oli selvittää, miksi huulten kosketus toisiaan vasten aiheuttaa voimakkaita tuntemuksia. Tutkimuksessa analysoitiin kortisolin ja oksitosiinin arvoja ennen ja jälkeen suutelun. Oksitosiinin, eli "rakkaushormonin" tiedetään saavan ihmisessä tarvetta hoivaamiseen ja sitoutumiseen.

Selvisi, että suutelu vähensi stressihormoni kortisolin määrää sekä miehillä että naisilla. Oksitosiiniarvot nousivat vain miehillä. Tutkimustulosten mukaan naiset tarvitsevat tehosteeksi oikeanlaista, romanttista tunnelmaa saadakseen suutelun aikana yhtä suuria oksitosiinimääriä kuin miehillä. Oikeanlainen tunnelma saadaan tiedemiesten mukaan esimerkiksi himmeillä valoilla ja tilanteeseen sopivalla musiikilla.

- Tutkimus osoittaa, että suutelemisen aikana tapahtuu hormonaalisia muutoksia ja asioita, joita emme osanneet ajatellakaan, Hill kertoo Telegraph-lehdelle.

Rakkaus ja sen osoittaminen ovat lehden mukaan yhteydessä neurologiseen aktiivisuuteen ja niillä on samankaltaisia vaikutuksia aivoille kuin kokaiinilla. Myös vuonna 2007 tehdyssä tutkimuksessa brittitutkijat totesivat, että intohimoinen rakkaus aktivoi aivoja ja sydäntä.

Suutelu on siis sekä erittäin mukavaa, että hyväksi terveydelle.

- Jos suudellessa vaihdat bakteereja toisen kanssa, parannat myös vastustuskykyäsi, Helen Fisher Rutgersin yliopistosta sanoo.

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200902109062993_lz.shtml

Ilmankos olenkin nyt ollut viimeisen puoli vuotta tosi kipeenä:(


Vanhassa vara parempi  4

Ostin vuoden vaihteen tienoilla uudet, hianot hanskat. Kunnon hifi semmottiset. Salomonin, jotku ylihianot lasketteluhanskat, windstoppereilla ja karvareuhkavuorella. Ovh hintakin oli vain hulppeat 50euroa. Olin päättänyt, että nyt hommaan kunnon hanskat hinnalla millä hyvänsä, koska vitutti se että oli aina näpit jäässä hallihommissa.

Hanskat istuivat käteeni kuin nyrkki silmään ja olin onnesta soikea. Noi olivat niin käteenmukautuvat, ettei niitä melkein tuntenut kädessään edes mutta ensimmäinen hallivuoro oli pettymys, kyllä ne näpit silti kylmenivät.
Ajattelin että se johtuu vain siitä, ettei tuolla tule kauheasti liikuttua, jolloin raajat tuppaa muutenkin herkemmin jäätymään.

Tänään lähdin köpöttelee tapani mukaan töihin ja ajattelin pistää nämä hifihanskat kätösiini kävelyn ajaksi, koska ulkona näytti olevan sen verran rapsakka pakkanen. Menin ulos nämä hanskat (ja toki muutkin vaatteet ylläni) käsissäni ja kävelin hetken. Näpit jäätyivät. Tongin repustani noin 6vuotta vanhat fleesetumput, joista maksoin aikoinaan Tarjoustalosta ehkä hikiseen 5euroa. Näpit lämpeni samantein ja kirosin turhaa Salomonhanskojen ostoa:(

Tuossa sen taas näkee, ettei rahalla aina saa parempaa ja ettei uusi ole aina parempi kuin vanha.


Ei näin...  4

Älä kuuntele täydessä junassa musiikkia lujalla mp3-soittimella nappikuulokkeilla ja pidä kännykkää sellaisessa paikassa, jossa sitä ei kuule/tunne kun se soi..

Hieman nolotti, kun kännykkä pärähti soimaan repun etutaskussa enkä tajunnut heti että se soi. Ei siinä muuten sillein mitään, mutta kun soittoäänenä on tämä: http://www.youtube.com/watch?v=xufDtcS1b4w&feature=related niin se aiheutti hieman hymyilyä mua vastapäätä istuneessa tapauksessa. Hetken aikaa meni tajuta mille se hymyilee....