Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Kuinka hyötykäyttää päätä  11

Olen havainnut, että päästäni on hyötyä normaaleissa arkiaskareissa, kuten oven avaamisessa ja roskien viemisessä.

Mahtaa naapureilla olla kivaa, kun tulen fillarilla kotia ja tungen päätäni oven väliin että saan käteni vapautettua oven avaamisesta ja avattua oven raotetusta, pään mentävästä tilasta sepposen selälleen kädelläni. Sama asia toimii muiden ovien aukipitämiseen, koska täällä on kaikki ovet sellaisia joihin pitää olla avain ja aina ei ole kumpikin käsi vapaana ovea avaamaan - joten ei muuta ku päätä hyväksikäyttämään. Äsken löysin tyystin uuden ulottuvuuden päästäni, se toimii erinomaisesti myös kierrätyspaperilaatikon kannen aukipitämiseen <3 Jouduin käyttämään kahta kättä, että sain paperinkeräyspussini tyhjennettyä tuohon kierrätyspaperilaatikkoon, joten ei muuta ku pää laatikkoon pitämään kantta auki.

On mun pää sitten monikäyttöinen, se soveltuu näköjään muuhunkin kuin vaan seinän takomiseen:) Mitä kaikkea käyttöä keksinkään vielä päälleni...


Voihan unet  4

En ole elämäni aikana kauheasti (muistaakseni) nähnyt seksiunia, paitsi viimeisen vuoden aikana. Mua hieman hirvittää ajatus siitä yhtälöstä, että puhun ja teen asioita unissani. Mahtaa olla naapureille kivoja yllätyksiä tiedossa, jos alan pitää unissani meteliä. Viime yönä meinaan heräsin omaan ääneeni.


WTF  5

Yritin asentaa Sony Ericsson PC-Suitea koneelleni (Acer Aspire 6530-läppäri joka on ostettu loppuvuodesta) niin tää väittää että käyttöjärjestelmä EI RIITÄ tuon tuotteen käyttämiseen. Miten helvetissä tuo on mahdollista? Jostain syystä tuossa ei tullut mukana suomenkielisiä käyttöohjeita(ostin esittelykappaleen jostain Keski-Suomesta).

Kaipa tuo sit johtuu tästä vitun Vistasta. Jeih. Riittäisköhän mun 6vuotta vanhan paskan koneen järjestelmä pyörittää tuota...


Ongelma  9

Mulla on maanantaisin bodypumppi, tiistaisin bodycombatti, keskiviikkoisin pumppi, torstaisin spinningiä (tai vaihtoehtoisesti lepopäivä), perjantaisin combattia, lauantaisin pumppia ja sunnuntaisin taas combattia. En ihan joka viikko käy jokaisella tunnilla, mutta suurimmalla osalla kuitenkin. Tämän lisäksi kävelen arkipäivisin vähintään 80minuuttia per päivä.

Eilen huomasin, että ei jaksa tehdä käsitreeniä pumpissa, kun on veto ihan veke luultavasti combatista johtuen, se kun on aika tehokasta yläkropan treeniä vaikka siinä ei painoja käytetäkään.

Milläköhän tuon voisi välttää? Siis muutoin kuin vähentämällä Combattia (tai pumppia) x)
Voisko jollain palautusjuomalla välttää tuon lihasten voimattomuuden tunteen? Vai voisko tuo johtua vain siitä, ettei ole venytellyt kunnolla? Kun nyt ei ole kyse siis siitä, että olisi liian suuret painot ongelmana vaan tuo voimattomuus iskee vaikka ei käyttäisi mitään painojakaan edes.

Samperi että ärsyttää, kun haluaisi kaiken mutta voi saada vain osan.


Voihan ahdistus  2

Nyt alan jo hieman huolestumaan. Laitoin eilen aamusta yli viikon tauon jälkeen kielikorun jämät kieleeni. Tästä korusta on toinen pallero kadonnut enkä ole kerennyt ostaa uutta korua ja oli pakko pistää tuohon jotain, ettei tuo lävistys mene umpeen. Nooooh, eilen päivällä huomasin että tuo koru on jämähtänyt tuohon kieleen kiinni. En jaksanut panikoida, koska viime kerralla koru lähti irti hetken kuluttua.

Nyt on mennyt jo aika monta hetkeä ja koru on edelleen tiukasti kiinni. Olisi ihan kiva juttu, jos tuo tuosta irtoaisi eikä jäisi iäisyyksiin asti tuohon kiinni. Ois vähän nihkeetä, jos kieli kasvaisi tuon korun ympärille:/


Kaipaan valaistusta  2

Voisiko joku fiksumpi kertoa minulle, miten "pömppömaha" vaikuttaa Tanssii Tähtien Kanssa kisailijoiden tanssitaitoihin?
http://www.iltalehti.fi/tanssi/200903239284724_tn.shtml
http://www.iltalehti.fi/tanssi/200903239288964_tn.shtml

Taisi Susanna erehtyä nyt kisoista, ei nyt ole kyse ulkonäöstä vaan tanssitaidoista. En kyllä edes seuraa kyseistä ohjelmaa, mutta hieman ihmetyttää miten typerä ihmisen pitää olla, että lähtee moittimaan jonkun pömppömahaa kun pitäisi arvostella tanssia, eikä ulkonäköä.

Mua alkoi häiritsemään se, että minkälainen tuo pömppis oli ja minkälainen puku tuolla Miialla oli, että se pömppis oli noin häiritsevä että sitä piti kommentoida tanssitaitojen arvostelun yhteydessä.


Äääh  10

Voisko joku fiksumpi kertoa mistä johtuu, että mulla paukkuu/tykyttää korvassa?
Ihan kuin joku alien olisi tärykalvon alla ja hakkaa sitä kuin ovea. Tunnen oikein, kuinka tuo tärykalvo "pullistuu" ja samalla kuuluu sellainen inhottava tykytys aina välillä. Samoiten on alkanut huippaamaan taas vähän väliä, jos nousee istumasta seisomaan (ei tarvitse nousta mitenkään erityisen nopeastikaan).


Lääh  4

Nyt voisin sanoa, että olen antanut tämän päivän liikuntasuoritukselle kaikkeni.

Päivän saldo 1,5h fillarointia kovalla temmolla, 1,5h kävelyä letkeämmällä temmolla liukastellen, 1h Combattia kovalla temmolla.

Mitenköhän hajalla sitä on huomenna...

Vielä kun muistaisin venytellä tuossa tunnin kuluttua...