Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Kauhun hetkiä  3

Heräsin 00:03 ja muistin että piti katsoa eräs juttu netistä, joten ajattelin tehdä sen samalla kun käyn pissillä. Pistin koneen päälle, kävin pissillä ja kun tulin takaisin koneelle niin ihmettelin, miksi messengeri ei ollut kirjautuneena se kun käynnistyy aina automaattisesti.

Yritin käynnistää Firefoxia ja taas tuli herjaa. Käynnistin koneeni eikä sekään auttanut, joten luovutin. Jätin koneeni päälle kuitenkin ja painuin pehkuihin.

Aamulla heräsin ja normaaliin tapaani menin koneelle ja yritin päästä lukee sähköpostejani, eikä nettiyhteys toiminut vieläkään. Käynnistin koneen uudelleen, kun ajattelin että se olisi möksähtänyt viime öisestä mahdollisesta nettiyhteyden katkoksesta... Eikä vieläkään mikään elonmerkkejä.

Tuossa vaiheessa mieleeni muistui parin viikon takainen keskustelu Sonera-tytön kanssa, jonka kanssa sovimme nettiliittymäni muutoksesta. Muistan kysyneeni, pitääkö mun ostaa jonkin toisenlainen modeemi tälle uudelle hienolle yhteydelle ja tämä täti sanoi, ettei tarvitse modeemia, että tuo yhteys on sellainen että tökätään vaan nettipiuha suoraan seinässä olevaan pistokkeeseen kiinni. Kysyin myös langattoman verkkoyhteyden vempaimista ja siihen piti erikseen hommata jokin sovitin. Muistin myös saaneeni Soneralta tekstiviestiä jossa ilmoitettiin liittymätyypin muuttumisesta ja se oli merkattu tälle päivälle.

Minä fiksuna likkana sitten sörkkäsin tämän tietokoneen verkkopiuhan pistokkeen tähän seinässä olevaan reikään ja käynnistin koneeni uudelleen, muttei se vörkkinyt. Pitänee jotain lähiverkkoasetuksia muutella koneelta huomenna.

Noh, nyt sitten olen tovin ilman nettiä, koska en ole jaksanut perehtyä tuohon asiaan.
Toivottavasti tuohon on jossain idioottivarma ohje, että saan tuon itse kikkailtua:D Voi muuten tulla hiukan orpo olo, koska ei pysty tekee oikein mitään ilman konetta. Pitänee tänään hakea jostain YTV:n aikataulukirjat ja katsoa ennakkoon Finnkinon elokuvien alkamisaikoja ja jumpan ryhmäliikunta-aikataulut.



Ihanaa  5

En olekaan luulosairas. Epäilin tuota jo hetken, kun olen jatkuvasti tosi kipeen ja väsyneen oloinen ja on ihme olotiloja.

Jään odottamaan sisäilmanlaadusta tehtyä raporttia, josta näen tarkemmin kaikki arvot, nyt sain vain pikaisesti lyhyen sepustuksen siitä mitä kaikkea täällä ilmassa leijuukaan.


Häiriintyneet unet osa24  8

Näin viime yönä ihan skitsoa unta. Ensimmäisessä pätkässä katsoin yksinäni jotain kauheeta elokuvaa kotona ja mietin unessa, että miten mä tällein yksinään tällaista väkivaltaista elokuvaa katselen että näen vielä painajaisia tästä.

Unen elokuvassa joku ukko oli käynyt pettämässä vaimoaan naisen kanssa, joka oli naimisissa. Sit tän eukon ukko tuli kostaa tälle ukolle sen, että pani naistaan. Tällä miehellä, joka kävi pettää vaimoaan, oli kaksi lasta. Lapset ja äiti oli kotona ja sit ukko nappasi vaimonsa ja meni sen kanssa kylpyhuoneeseen jemmaan. Sit tämä petetyksi tullut ukko tuli neljän kaverin kanssa tuonne asunnolle kostaa tätä pettämistä ja uhkasi viiltää lasten kurkut auki ja uni loppui siihen, kun se hakkasi puukolla pieniä reikiä kylpyhuoneen lasiseen oveen.

Toinen uni oli vielä oudompi. Unessa olin erään entisen eksän (jonka kanssa en ole jutellut eron jälkeen kertaakaan) ja entisen hyvän koulukaverin kanssa menossa katsomaan Faith No Morea jonnekin Myyrmäkeen. odotettiin junaa Pasilassa ja kun I-juna tuli(epäloogista, tiedän) niin se oli ihan turvoksissa eikä mahduttu kyytiin, ehdotin että mentäisiin taksilla ja kävin nostaa 60euroa tililtäni. Sit eksäni päätti yht´äkkiä, ettei haluakaan lähteä tuonne keikalle ja antoi mulle lippunsa ja lähti pois. Sanoin kaverilleni, että no mennään sitten kahdestaan ja yritetään kaupitella lippua jollekin paikanpäällä. Oltiin jo menossa taksille, kun asemalle tuli valkoinen juna. Ängettiin sen sisälle ja tajusimme ettemme katsoneet edes mikä juna se on eikä päästy sieltä ulos enää. Sit tuli kuulutus, että tämä on juna Pohjanmaalle ja ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Kuopio. Menin konnarin luokse itkemään, että tulimme väärään junaan ja että olen odottanut yli kymmenen vuotta, että näkisin Faith No Moren. Konnari käski mun painua pois hänen tieltään, että en enempää häiritsisi junan pysäyttämistä.

Juna pysähtyi Korson kohdalle, ei laiturille vaan keskelle metsää. Sieltä sit käppäiltiin kaverin kanssa raiteiden yli ja katselin, että okei tuolla näkyy tutunnäköistä taloa että asema jää varmaan tuonne suuntaan. Sit eksyttiin kuitenkin ja uni loppui siihen että hortoiltiin siellä täällä ja ilmeisesti mun kaveri sit tapettiin tai jotain, kun se katosi yht äkkiä mun unesta kun joku psykopaatti (yksi toinen eksäni) alkoi huitoo mua kirveellä päähän ja sit huitaisin siltä itse kaulan poikki ja se kiinnitti päänsä jollain tavalla takaisin, mutta ei enää nähnyt mitään eli siltä meni näkökyky.

Sit se yritti tappaa mua jonkin aikaa ja makasin maassa ja se ei nähnyt missä olen. Se heitti jonkun tosi ison kiven ihan mun viereen ja alkoi jaloillaan tunnistelemaan, että olenko jossain siinä lähellä, kun arveli että olen vahingoittunut ja makaan maassa. Jossain vaiheessa oltiin jo kovasti jo sovittu riitamme, mut mulla oli kuitenkin jotenkin tosi paha ja epämukava olo ja tuntui, kuin olisin siinä vain sen takia etten pystynyt irtautumaan siitä ihmisestä pois kun pelkäsin, että sit se tappaa mut ainakin jos nyt yritän paeta. Oltiin jossain hylätyssä talossa (eksäni oli tappanut talon entiset asukkaat ja tuonut mut sinne) ja mun kissa tuli sinne kans ja alkoi puskemaan mua, pelkäsin että jos se alkaa puskee mun eksää niin se ampuu sen. Se oli jo muutamaan kertaa menossa puskee tätä ja sain sen aina tyrkkästyä viimetinkaan pois. Ja tuossa unessa tuntui siltä, kuin tuo kissa olisi ollut mun ainoa henkireikä ja jos olisin sen menettänyt niin olisin antanut eksäni tappaa mut.

Sinänsä hauska uni, koska mulla ei ole oikeastaan kuin kaksi eksää joita kohtaa on jäänyt angsteja, muut eksät on olleet tosi muksia aina eroon asti ja sen jälkeenkin. Ja sit nämä kumpainenkin ei_niin_mukavaa tapausta tulivat samaan uneen :D


Cityn kuvagallerian kuvien lisäys  2

Voi helvetti, että voi olla raivostuttavan hidasta touhua. Pitää jotain hemmetin kategorioita valita, sitten kansiota ja rullaa vielä vähän alaspäin, tuon kartan ohitse, että saa painettua lisää-nappulaa! Eniten vituttaa tällä hetkellä tuo v*tun kartta, eikö sen olisi voinut laittaa tuon lisää-nappulan jälkeen vasta. Nyt se vie turhaa tilaa tuosta kuvanlisäyksen sivulta ja hidastaa kuvan lisäystä.

Ihan oikeasti, haluan nähdä sen ihmisen jonka pinna kestää vuodesta toiseen lisäillä tuonne enemmän kuvia kerralla.

Nyt ois muutaman kymmenen miittikuvasarja odottamassa Cityyn laittamista, mutta varmaan vittu jaksan istua montaa tuntia koneen äärellä, että saan nuo kikkailtua tänne palveluun. Kun nuo kuvat latautuu ehkä minuutti/kuva vauhdilla...

Olipa taas kiva tilata sp-aikaa vain todetakseen tuhannen kerran tuo asia itselleni...

Helvetti, olisinpa pistänyt reissulta unohtuneen siiderin jääkaappiin edes...


Hiuspompulat - katoava luonnonvara  1

Ostin eilen 25 kappaletta hiuspompuloita sen takia, koska noin 50hiuspompulaani on kadonnut mysteerisesti vuoden sisällä teille tietämättömille.

Tiedän, että osa pompuloista on varmasti kadonnut oman käteni kautta ja suurin osa Pedon temmellyksien tiimoilta ja loput on jemma nimisessä paikassa jossapäin asuntoani. Ajattelin katsoa, minkälaisella aikataululla multa katoaa nuo. Veikkaisin itse puolta vuotta.

Jokseenkin ärsyttävää, kun on lähdössä jonnekin pomppujumppaan ja tajuaa, ettei löydä yhtään hiuspompulaa koko asunnosta. Siinä ei auta muu kuin etsiä sakset ja tehdä Niksipirkat sukkahousuista.



Päivän paras hetki  2

Tajusin juuri, että töitä on jäljellä enää tunti 10min ja sen jälkeen taistelen itseni lumimyrräkän läpi kotia kävellen. Annan itselleni luvan lorvia tämän päivän, koska mua koskee ranteeseen ihan homona ja aikalailla kokonaisvaltaisesti muuallekin kroppaa. Jos en tietäisi paremmin, alkaisin jo epäilemään sitä, että mun päällä on tanssittu ripaskaa koko perjantai-illan. Mutta tiedän sen, että ripaska oli kaukana siitä, kun mulle annettiin sylitanssia:(


Samperi  5

Kävin eilen ruokakaupassa samalla kun hain videovuokraamosta elokuvan. Ostin kaupasta mm. maitoa. Aamulla muistin, että pitää ottaa maito mukaan töihin, että saa tehtyä aamupuuron. Menin jääkaapille, mutta maitopurkki ei ollut siellä. Se löytyi, mistäs muualtakaan, kuin mun repusta.

Hieno tunne, kun on aivan helvetin koomassa. Nyt ymmärrän sen, kun jossain joskus luki että ihminen on vastaavanlaisessa olotilassa väsyneenä, kuin humalassa, tai jotain.
Launtaina oli hauska tajuta että on aivan samperin tööt kun tuijotteli ihmisiä suu auki, naureskeli vähän väliä joillekin typerille asioille joita pulpahteli mieleni sopukoista ja pelasi guitar heroa väärällä "peliruudulla" ja jumitteli muutenkin.

Tuollainen perjantain aamukuudesta lauantain puoleen yöhön hereilläoleminen ei vain toimi mulla, kun jo 24tunnin valveilla olo saa mut jumittelemaan kuin lobotomian läpikäynyt ihminen. Lauantaina kahdentoista aikaan illalla menin vaihtaa yöpaidan päälle ja suunnittelin nukkumaan menemistä kunnes hetken aikaa sängyssä köllötellessäni tajusin, että vitut mua edes väsytä (joka oli jo itsessään outoa siinä vaiheessa kun oli ollut reilun 42tuntia hereillä, kun yleensä jo 16tunnin hereillä oleminen tuottaa vaikeuksia). Menin hetkeksi ihmisten ilmoille ja totesin itselleni, että vitut tässäkään ole ideaa kun vaan jumittelee ja nappasin jemmassa olevasta laukustani kirjan ja suuntasin takaisin sänkyyn lukemaan siinä toivossa että uni tulisi. Ja kyllähän se tuli joskus kahden aikoihin. Mutta heräsin sit sunnuntaina jo seitsemältä, enkä enää saanut nukuttua koska ei väsyttänyt.

Eilen tuli sitten taasen mentyä nukkumaan puolen yön jälkeen mutta nukahdettua vasta joskus kahden aikoihin. Heräsin jo kuudelta ja ei muuta kuin töihin.

Ihanan väsynyt olo. Luojan kiitos ei ole mitään menoja viikonloppuna, nukun koko ensi viikonlopun!


Koti  5

Perjantain epäonnisuus täydentyi illalla pihalla suorilta jaloin taaksepäin kaatumiseen ja polven taittamiseen sekä pään hakkaamiseen keittiön liesituulettimeen useita kertoja (alkoholilla oli osuutta vain viimeksi mainittuun telontaan). Onnistuin myös aamuyöstä valahtaa tuhannen promillen humalatilassa kahden vierekkäin siirretyn sängyn väliin polvi edellä ja on polvi sen näköinenkin että se on saanut hieman osumaa.

Onneksi humalatila oli aamuun asti sen verran tukevaa settiä, ettei kipuakaan meinannut tuntea. Oli eilen aamulla (ja vieläkin) hieman pää ja selkä pipi, tuo saattoi tosin johtua kyllä jostain muistakin aamuyön aktiviteeteista koska löin päätäni myös nukkumaan mentäessä seinään. Nyt onkin sitten muuten vaan sen tuntuinen olo, kuin mua olisi hakattu koko yö ympäri kroppaa.

Ei kyllä tarvii vähään aikaan taas lähteä minnekään miittiin... Sen verran hapokasta settiä taas... Ja helvetti, ens kerralla en pidä korvatulppia korvissani humalassa nukkumassa, sitä ei tajua että silloin on turha yrittää kuiskailla mitään juttua toiselle hiljaa, kun tahattomasti korottaa ääntään ja asian kuulee kaikki.