Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Muistilistalle  3

Älä fillaroi maaliskuussa hallille, varsinkaan jos et tiedä kuinka paljon metsälenkillä on lunta, tai jos fillarisi jarrupalat on niin puhki, että jarrutusmatka on useamman kymmenen metriä, vaikka pitää jarrut pohjassa.

Menomatka oli mielenkiintoinen x) Kaikki sujui ihan jees siihen asti, kunnes tuli tämä lyhyt metsäreitti... Ajoin vähän matkaa ja totesin, että ei pääse eteenpäin kun lumi/vanhat epämääräiset ajourat pistää hanttiin liikaa ja ei auttanut muu kuin kääntyä takaisin ja miettiä kikkakolmosreittiä. Alkuperäinen suunnitelma olisi ollut ajaa suoraan Pasilaan, nyt päätin ajaa Ruskeasuonvarikolle ja sieltä fillaritietä pitkin hallille. Noooooh, pääsin Ruskeasuolle ja totesin, että fillaritie oli pistetty poikki. Ei muuta kuin Töölön läpi Finnairstadiumille ja sielläkin ajoin vikaan ja ei muuta kuin Olympiastadionin läpi Linnanmäen hollille ja sieltä Pasilaan.

Onneksi lähdin tuntia ennen työvuoron alkua fillaroimaan, koska osasin odottaa jotain tuollaista. Tuohon matkaan menee normaalisti sen 20minuuttia ja nyt meni 50minuuttia. Vähän meinas alkaa hapottaa jaloissa jossain vaiheessa, kun olin aamusta käynyt vetämässä tunnin spinningiä melkoisella kiukulla:D

Nyt voi hyvillä mielin aloittaakin "kesäloman", kun runkkarit meni häviämään pelin! En muista, että hallilla olisi ollut koskaan noin monta poliisipartiota ja ratsupoliisia pelin aikana pyörimässä pihalla ja sisällä. Oli kunnon smurffifestarit kyllä. Saas nähdä oliko missään suurempia kärhämiä pelin jälkeen...


Voehan silmärähmä  1

Onpas tukkoinen olo jotennii, onkohan tuo flunssa taas nostamassa päätään, toisaalta eipä se sitä kerennyt kauhiasti vielä laskemaankaan.

Tänään olisi Jokereiden mahdollisesti viimeisin koitos tämän kauden SM-liigan playoff-peleissä. Saas nähdä minkälaiset tappelut on hallilla, jos Jokerit häviää tai Kärppäläiset päättää kostaa viime viikkoisen kärhämöinnin. En kyllä jaksa uskoa, että olisivat niin idareita, kuin Jokerifanit, mutta mistäs tuota koskaan tietää.

Eiköhän Jokerifanit löydä Kärppäläisten joukosta jonkun pyörätuolissa istuvan liikuntakyvyttömän kehitysvammaisen, jonka ne voi vitutukseensa piestä hävityn pelin jälkeen, tulee taas tosi kovis olo kun saa hakata isommalla porukalla puolustuskyvyttömiä ihmisiä. Ovatkohan he ylpeitä itsestään ja siitä viime viikkoisesta nuoren naisen hakkamisesta?

Mitenköhän muissa halleissa fanit käyttäytyy? Pitääkin ensi kaudella käydä parissa vierasottelussa katsomassa tuota, ihan huvin vuoksi, koska tuntuisi hassulta että vain yhden joukkueen fanit käyttäytyvät idioottimaisesti.



Tosi rakkautta  10

Eilen illalla istuin vaimoni kanssa keskustellen niitä näitä ja jutun aiheeksi tuli jossain vaiheessa eutanasia. Siihen varsin herkkään, elämän ja kuoleman rajamailla liikkuvaan aiheeseen totesin hänelle:

"Lupaathan ettet päästä minua sellaiseen vihannesmaiseen tilaan, jossa elämäni on riippuvainen jostain sähköisestä laitteesta ja ravinnontarpeeni tyydytetään nesteillä. Jos näet minun olevan siinä jamassa, lupaathan kytkeä elintoimintojani ylläpitävät laitteet pois päältä ja lopettaa nesteytyksen."

Sanomatta mitään vaimoni nousi, otti kaukosäätimen ja sulki television, sammutti internetin sekä tietokoneen ja kaatoi kaljani viemäriin.



Mitäköhän sitä itse ajattelisi..  5

..jos oma faija ottaisi lähes mun ikäisen tyttöystävän, joka näyttäisi vielä ihan multa...
Tuli vaan mieleen, kun törmäsin showpainija Hulk Hoganin kuvaan, jossa se poseeraa uuden tyttöystävänsä sekä oman tyttärensä kanssa. Voisi tuntua hieman oudolta...

Hitto, tunnen itseni todella ahdasmieliseksi, koska mä en ikinä kehtaisi keimailla oman faijani edessä tällaisissa kuteissa ja tällä tyylillä. Enkä usko, että mun faija haluaisi katsella mua tai mun siskoa tuollaisissa vermeissä ja tuollaista showta esittämällä, tai ainakin toivon näin. Onhan Jenkkilässä tosin hieman eri meininki ja varsinkin noilla, jotka tykkäävät tehdä tuollaista hommaa ja tykkäävät keimailla tuollaisissa kuteissa ylipäätään, se on niin arkipäivää heille. Pakko hommaa jostain kukkahattu, alkaa tuntumaan siltä että mulla olisi sille oikeasti käyttöä:D


Oho  1

Hitto, olen aina kiroillut sitä, että mulla menee kaikki menot aina päällekäin. Tänään avatessani työmeilin siellä oli isoilla kirjaimilla KUTSU-otsikolla varustettu sähköposti. Olin jo lähes satavarma, että tuo osuisi jollekin jo lukkoonlyödylle viikonlopulle, mutta ei. Hiemanko tuulettelin. Tosin seuraavana iltana olen järkkäämässä kotonani karkeloita, joten en voi kauheasti ryypiskellä tuolloin ettei tule krapulaa:D

Tuli kieltämättä vähän vanha olo, koska tuo kutsu oli meidän entisen yrityksen vanhoille työntekijöille osoitettu ja listoilla oli hirveä kasa ihmisiä, joita en ole nähnyt vuosikausiin koska he lähtivät vetää aika pian yrityskauppojen jälkeen ja osaa en ole koskaan nähnytkään. Mukava nähdä ketkä kaikki tuonne ilmoittautuu.


Voi vitun perseen dementia  6

Söin päivällä pupunruokaa, eli vuohenjuusto-pinaatti-lasagnea. Vannoin ostavani pihvin iltapalaksi, vaan miten kävi. Lähdin treeneistä intopiukeena käppäilee kotia, kävin suihkussa ja sit muistin, että piti ostaa lihaa iltapalaksi.

Ei ollut oikein muuta järkevää iltapalaa, kuin herne-maissi-paprikaa lautaselle ja päälle tonnikalaa. Harvinaisen hirveetä sen jälkeen, kun muisti mitä piti ostaa ja mihin nyt pitää tyytyä.

Huomenna pitää käydä kaupassa ja ostaa lihan lisäksi myös vessapaperia, viimeinen rulla huutaa epätoivoisena vessapaperitelineessä ja seuraavaksi huudan minä, kun paperi loppuu. Se vituttais ehkä enemmän kuin se, että mehukkaan pihvin sijaan vedän kuivaa tonnikalaa vedessä kohmeiset herne-maissi-paprikat seurana.


Pettymys  10

Kävin eilen testaamassa uuden Bodycombat-ohjelman kokonaisuudessaan ja se oli hieman pettymys, tosi rauhallista ja ihan liian vähän potkuja ja riehumista mun makuun. Edellinen ohjelma oli kivempi. Voi olla, että mieli muuttuu, kunhan käy pari kertaa tuon ohjelman vetäsemässä läpi.

Punnerruksissa ja lankuissa oli jonkinsortin Depeche Moden biisin raiskaus joka pisti mukavasti sappinesteet kiehahtaa. Onneksi Deppareilta oli käytetty vaan ripaus yhdestä biisistä, koko biisin raiskaus olisi ollut ehkä liikaa mulle. (Depeche Mode - Strangelove vuodelta 1990)

Tässä liikkeessä tuli ihan can can-tanssiminen mieleen x)

Ja tästä liikkeestä mulle tulee aina ihan Super Mario olo, kun tekee noita hyppypotkuja ja sit rupee naurattaa.

Sunnuntaita odotellessa...

Biisejä tunnilta:
Mario Lopez - The One And Only

Rogue Traders - Calling All Lovers

HeavyDance 2 - 07 - Cum On Feel The Noize

Styles & Breeze - Come With Me

Scooter vs Status Quo - Jump That Rock

john b - undertow

Pink - So What?

Nick Skitz Hardcore angel

September - Cry for you

INFERNAL - I Won´t be Crying

Meat Loaf Marion Raven - Its All Coming Back To Me Now


Arg  3

Kävin viime vuoden lopulla hammaslääkärillä tarkistuttamassa leegoni kunnon. Ilmeni, että mulla on pari reikää hampaassa jotka pitäisi paikata. Minähän olen unohtanut tuon koko ihanuuden jo aikoja sitten ja nyt sain kirjeen, jossa kerrotaan että voin varata itselleni yksityiselle ajan paikkausta varten, eli joku tuollainen palvelusetelihommelo on kyseessä.

Mä luulin, että mulle ilmoitetaan kirjeitse päivämäärä milloin mulle on varattu tuohon omaan hammaslääkäriin aika, mut ei - mun pitää soittaa itse tuo aika ja varata se jostain täysin vieraasta hammashoitolasta.

En haluu mennä paikkauttaa hampaitani. Vihaan sitä poran ääntä ja sitä vihlontaa ja sitä tunnetta. Eikä noi reiät ole edes kiukutellut:(