Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.
Seuraava

Uskomattomat kännykkäseikkailut  3

Ei, en ole ihan näin aamuvirkku - Luulin eilen unohtaneeni työkännykkäni töihin. Äsken heräsin ja rupesin miettimään, etten ole voinut unohtaa sitä töihin koska juttelin siihen neljän jälkeen kun fillaroin jo kotia ja laitoin puhelimeni takin rintataskuun. Nousin ylös sängystä ja kävin tunnustelemassa takkini rintataskut. Eikä puhelinta löytynyt. Yritin soittaa puhelimeeni eikä missään alkanut kuulua soittoääntä.

Aloin tekemään mielikuvaharjoituksia - Jos kännykkä olisi tippunut rintataskustani siinä kun laitoin sen takaisin taskuuni, olisi sen varmasti huomannut ja tuntenut. Sit mietin sitä, että siitä ei ole voinut akkukaan loppua, koska se soi vielä. Alkoi tulemaan kauhukuvia monen tonnin puhelinlaskuista jo ja yritin kuumeisesti miettiä, missä se olisi voinut tippua mun taskusta.

Muistin kumartuneeni pistämään fillariani pihalla lukkoon sekä käyneeni parvekkeella kotia tullessani. Pistin vaatteet päälle ja menin parvekkeelle soittamaan omalla puhelimellani tähän työpuhelimeeni. Eikä vieläkään kuulunut mitään.

Jatkoin miettimistä ja muistin vieneeni roskia ja kierrätyspahveja roskikseen. Ei muuta kuin kengät jalkaan ja roskakatokselle ja taas puhelin pirisemään. Ja kas kummaa, pahvinkeräyslaatikosta alkoikin kuulua tuttu ja turvallinen soittoääni. Ei muuta kuin lootan kansiauki ja siellähän se puhelimeni pirisi x)

Luojan KIITOS tajusin tuon asian ennen kuin tuo laatikko tyhjennettiin:D Ja voi HELVETTI mikä mesta kadottaa luuri. Onneksi luotin vaistooni:D



Kunnallinen hammashoito  9

En ole yhtään enää ihmeissäni siitä, että Helsingissä on puolen vuoden jonot hammaslääkäriin. Tuota toimintaa kun voisi varmasti vähän paremmin organisoida ja järkeistää muutoinkin.

Mikähän siinä on ideana, että hampaat tarkastetaan kunnallisella ja sitten paikkaus suoritetaan yksityisellä? Kävin tiistaina hammaslääkärissä ja mulla meni ehkä sen 2minuuttia aikaa tuon yhden reiän paikkaukseen. Tuon hammaslääkärin kanssa naureskeltiinkin sille, että tuo reikä olisi voitu paikkaa siinä samalla, kun mun hampaat tarkastettiin. Toisaalta, kyllähän tuolla on työlistävä vaikutus. Tulee vain veronmaksajille aika kalliiksi tuollainen yksityiselle lähettely.

Mulle jäi kyllä vähän sellainen fiilis, että näinköhän vain paikkasivat oikean hampaan multa edes, kun se reikä oli todella naurettavan pieni :D



Aprillipäivä  1

Lähetin kaverini työpaikan nettisivujen kautta yhteydenottolomakkeella viestiä, jossa pariskunta oli ollut ulkomailla reissussa ja lähtivät reissun jälkeen vielä kuukaudeksi pois Suomesta ja kun tulivat kotia, oli asunnossa hirveä kasa torakoita ja jotain tarinaa siitä, etteivät he halua ilmoittaa asiasta vielä isännöitsijälle vaan haluaisivat yrittää hoitaa ongelman pois oma-aloitteisesti, tai jotain. En enää muista mitä siihen viestiin runoilin. Kaverini inhoaa torakoita ja muita ötököitä yli kaiken.
Tässä yhteydenottolomakkeessa ilmenee aina asukkaan osoite, huoneisto, paikkakunta ja ytheystiedot. Tiesin että kyseinen lomake tulee menemään kaverilleni, koska hän vastaa noista nettisivujen kautta tulleista yhteydenotoista.

Kaverini sai aivan järjettömän säpsyn ja alkoi yökkimään mulle, että hyi helvetti hänen naapurissa on torakkaongelma. Oli hieman naurussa piteleminen ja paljastinkin hyvin nopeasti, että kyseinen viesti oli mun lähettämä. Kaverini ihmetteli tovin, mistä helvetistä mä hänen osoitteen muistin ja paljastin käyttäneeni numeropalvelua hyväksi sen selvittämiseen ja sitten heitin lonkalta, mikä voisi olla hänen naapurin huoneiston numero.

Olen minä sitten ihana:D

Eiköhän tuo riitä tälle aprillipäivälle, hauskinta tuossa oli se että olin just sanonut toiselle kaverilleni ettei ole yhtään sellainen fiilis että jaksais tehdä aprillipiloja ja kun olin sanonut ääneen, tajusin jo naputtelevani tuota kaverin työpaikan kotisivun osoitetta...


Seuraava