Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

Voiko ihanammin päivä enää alkaa  3

Aloitin aamulla tökkäsemällä oikeanpuoleisen käden nimettömän sormen kynnen sänkyni päätyyn, se sattui aikas lot. Sormi on vieläkin kipeenä ja tulikuuma.
Sen jälkeen poltin kieleni teehen sekä hetkeä myöhemmin en saanut avattua fillarini lukkoa, koska se oli jäässä. Olisin mennyt junalla töihin, jos se ei olisi mennyt nokkani edestä, joten piti raahata uusi fillari parvekkeelta käyttöön. Sitä ennen tongin asuntoni ylös alaisin etsiessäni ketjuöljyä.

Pääsin sentään hengissä töihin, vaikka tuon fillarin säädöt onkin hieman päin pyllyä.




"Kiinnostaisiko sinua tutustua....  10

... 37-vuotiaaseen valokuvauksesta harrastavaan pankkiirimieheen Helsingistä?"

Välillä ihmetyttää miesten yhteydenotot Cityssä. Otan hieman loukkauksena sen, että ensimmäinen yhteydenotto sisältää tiedon ammatista, joka viittaa varallisuuteen. Ihan kuin jokainen nainen olisi heti pillu märkänä ja haarat levällään siitä, kun toisella on tuollainen ammatti. Hitto, nyt harmittaa etten laittanut tuolle miehelle vastauksena linkkiä Iltalehden juttuun, jossa joku naispuolinen pankkiiri oli saanut potkut ja päättänyt vaihtaa alaa ja ryhtyi strippariksi. (Ja nyt harmittaa enemmän se, etten löytänyt tuota juttua enää:( )

On toki tutkittu juttu, että naiset etsivät miehessä varallisuutta, koska he haluavat sellaisen miehen jolla on varaa huolehtia perheestä. Mutta onko sitä pakko olettaa, että kaikkiin ihmisiin uppoaa se, jos löytyy massia?

Mua alkaa lähinnä huvittamaan tuollainen pakottava tarve tuoda omaa varallisuuttaan ilmi. Rahaa on joko yli omien tarpeiden, riittävästi tai liian vähän. Ei sitä tarvitse sen enempiä korostella. Eiköhän suurimmalle osalle naisista kuitenkin riitä se, että mies on omillaan toimeentuleva.


*Mutinaa*  4

Rupesi tekee ihan simona mieli mämmiä, joten menin kauppaan ja ostin sitä. Tulin kotia ja päätin samantein hemmotella itseäni ja otin mämmipaketin laukustani. Yrittäessäni lusikoida mämmiä lautalaselle, tajusin sen olevan ihan umpijäässä:(

Nyt on vähe sellainen voe vittu-olotila! Noh, syön tuota sitten huomenna!!


Eivittuperkele  2

Ei hemmetti mikä päivä taas töissä:D

Siis voe helevetti että mä vihaan kaikkia puhelintyrkyttelijöitä. Jos sanon, että yrityksemme on tehnyt juuri jonkun firman kanssa leasing-sopimuksen tulostuspalveluista ettei nyt ole ainakaan vuoteen ajakohtaista miettiä uusia tulostusratkaisuja niin eikö tuossa vaiheessa fiksummalla alkaisi raksuttaa, että ei varmaan ole ajankohtaista tulla esittelee heidän tulostuspalveluita?

Hyvin kyllä huomaa, että nuo tyrkyttelijät lukee paperilta noita tekstejä, kun eivät osaa laisinkaan improvisoida vastausta asiakkaan heittämiin kommentteihin. Tuossakin tilanteessa järkevintä olisi tuon soittajan ollut vastata, että palaavat asiaan myöhemmin... mutta ei, kun piti alkaa inttää vielä senkin jälkeen kun ehdotin, että palaisivat asiaan vuoden kuluttua, koska nyt ei ole todellakaan ajankohtaista miettiä noita asioita kun uusi sopimus on vasta alkanut.

Samoiten vituttaa sellainen yritys kuin Somic tähän väliin ilmainen mainos heille hyvästä yhteistyöstä - kaikki mainonta on aina hyvästä!. En tajua miten ne osaa saada meidän puhelinjärjestelmän täydellisen sekaisin. Puhelut katoaa minne sattuu, miten sattuu ja milloin sattuu. Ja puhelinnumerot ei vörki, ei vaikka pistää tuhat ja yksi viestiä että tää asia ei toimi vieläkään. He eivät hoida asioita, ainakaan eivät ole meidän asioita hoitanut vaikka olemme aika iso yritys, olisi kiva tietää kuinka paljon tappiota tuo yritys on meille aiheuttanut viimeisen vuoden sisällä kun yhdistyimme toisen yrityksen kanssa ja otettiin heidän järjestelmä käyttöön.

Ja kolmanneksi, voi jösses miten vammaisista asioista ihmiset soittaa poliisille.. Huoh, enpä haluaisi olla poliisi, joutuisi pidättelee sanomisiaan päivittäin, kun törmää typeriin (tai no ainakin itseäni typerämpiin) ihmisiin:D