Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

Voi vitun persesilmät  5

Kuopiolainen poliisi sai syytteen, koska hän ampui uhkaavasti käyttäytynyttä miestä polveen Kuopiossa viime elokuussa.
----
Pihamaalla mies syyttäjän mukaan uhkasi poliiseja veitsellä ja rautalapiolla. Kun käskytys ja kaasusumuttimen käyttö ei tehonnut, 39-vuotias vanhempi konstaapeli ampui häntä polvilumpioon.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904159417506_uu.shtml

Siis ihan oikeasti, voi vittu mitä touhua. Okei, ehkä tuo oli vähän jenkkimeininkiä, mutta mitä tuon poliisin olisi pitänyt tehdä? Odottaa, että tuo tyyppi tulee takoo sitä lapiolla päähän?
Uskomatonta perseilyä taas, ei voi muuta sanoa. Mihin tässä ollaan menossa, jos poliisitkaan eivät saa suojella itseään työtehtävissä...
Puhumattakaan järjestyksenvalvojista, jotka ei saa ilmeisesti kantaa rimpuilevia häiriköitä ulos junasta, ilman että tulee syytteitä hätävarjelun liioittelusta.

Ensin joku hemmetin Kuronen sai korvauksia kunnianloukkauksesta nettikirjoituksien perusteella, sen jälkeen Vanhanen teki oikeusjutun siitä että hänen perversionsa uuniperunoita kohtaan tuli koko kansan tietoisuuteen.

Mitähän seuraavaksi?


Mullon just uusi idoli  7

Nainen taltutti ryöstäjän - ja teki hänestä seksiorjansa

32-vuotias Viktor ei arvannut, millainen kohtalo häntä odottaisi kauneussalongissa, jonka päiväkassan hän päätti ryöstää.

Pistoolin kanssa aseistautunut Viktor tunkeutui kauneussalonkiin Meshtshovskin kaupungissa ja määräsi henkilökunnan antamaan hänelle kaikki kassarahat.

Salongin emäntä Olga, 28, teeskenteli tottelevansa ja kehotti miestä tulemaan hakemaan rahat. Kun mies astui lähelle, Olga kohdisti häneen tainnuttavan potkun.

Myöhemmin Viktorille kävi selväksi, että Olga ei ollut pelkästään kampaaja, vaan hänellä oli taekwondossa keltainen vyö.

Life.ru-sivuston mukaan Olga vei tämän jälkeen Viktorin takahuoneeseen ja ilmoitti paikalla olleille asiakkaille, että hän kutsuisi pian miliisin tätä hakemaan.

Olga ei kuitenkaan hälyttänyt miliisiä, vaan päätti tehdä kostoksi miehestä seksiorjansa. Hän sitoi miehen käsiraudoilla patteriin ja syötti tälle viagraa pystyäkseen käyttämään tätä kaikin tavoin hyväkseen.

Kolmen päivän orjuutuksen jälkeen Olga päästi Viktorin vihdoin vapaaksi. Ensitöikseen mies kävi sairaalassa hoidattamassa nirhautuneita paikkojaan ja käveli sitten miliisiasemalle tekemään ilmoituksen raiskauksesta.

Pian Viktorin jälkeen miliisiasemalle saapui Olga, joka vuorostaan teki miestä vastaan ilmoituksen aseellisen ryöstön yrityksestä.

Newsru.com-sivuston mukaan kumpaakin osapuolta uhkaa nyt vankeusrangaistus. Olga on esittänyt omaksi puolustuksekseen muun muassa sen, että hän ruokki miestä kuin täysihoitolassa ja jopa leikkasi tämän hiukset.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1674697

En olisi itse osannut ajatella mitään noin hienoa:D


Ööööh  4

Pellervo: Suomi tarvitsee vuosittain 10 000 maahanmuuttajaa

Suomi tarvitsee huomattavan määrän lisää maahanmuuttajia joka vuosi, mikäli nykyiset eläke-edut halutaan säilyttää, kirjoittaa Aamulehti.

Pellervon taloudellisen tutkimuslaitoksen toimitusjohtajan Pasi Holmin mukaan ulkomaalaisia tarvitaan vuosittain noin 10 000.

Tämän lisäksi töihin on saatava kaikki kynnelle kykenevät nyt työelämän ulkopuolella olevat. Työvaade koskee niin työttömiä kuin työhön jollakin lailla kykyneviä vammaisiakin.

Laskelman taustalla on se, että samalla, kun suomalaiset ikäluokat pienenevät, pidentyy ihmisten elinikä. Yhä pienemmän joukon pitäisi elättää yhä isompi vapaalla olevien joukko.

Suomessa käytiin maaliskuussa värikäs eläkekiista, kun Matti Vanhasen hallitus aikoi ajaa läpi esityksen, jossa yleinen eläkeikä olisi nostettu 65 vuoteen.

Kiista päätyi siihen, että työeläkkeiden tulevia maksuperusteita pohtimaan asetettiin uusi työryhmä.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1674638

Niin, olisihan se ihan suotavaa, että nuo maahanmuuttajat kävisivät tosiaan töissäkin, sen sijaan että istuvat kauppakeskuksissa mölöttämässä ja nostavat sossulta rahaa. Kauhiaa kun tunnen itseni rasistiksi... *Läpsii itseään poskelle*




Elämäni on huonoa komediaa  3

Alan vakavasti harkitsemaan asuntooni web-kameroiden asentamista, että saisin taltioitua kaikki ihme tempaukseni.

Äsken olin tekemässä aamupalaa ja otin jääkaapista juustopaketin, jonka päällä oli puolikas kurkku. Jostain syystä tämä juustopaketin päällä ollut kurkun jämä tippui lattialle, heti jääkaapin eteen, ja pomppasi (kyllä pomppasi isossa kaaressa) siitä suoraan kissani vesikippoon, johon on noin reilun metrin verran matkaa.

Miten tuo on mahdollista? Ei ole meinaan ensimmäinen kerta, kun joku asia tippuu jääkaapista pois, niin että se kimpoaa lattiasta kissan vesikippoon.




Näytänköhän mä joltain julkkilselta x)  2

Sain just joltain itseni ikäiseltä böönalta (joka näyttää kyllä 16v pissikseltä) naamakirjassa kutsun lisätä mut sen kaverilistalle. Huomasin, että meillä ei ole yhtään yhteistä kaveria eikä nimikään soittanut kelloja, joten kävin kurkkaa että kukahan tuo nyt oikein on... Kävin katsomassa sen kaverilistaa, jossa oli 19 ihmistä tällä hetkellä - siellä oli BB-Henna, Kim Herold ja Oskari Katajisto.

Eniten repeilytti tuo BB-Henna x) Mikähän idea tuossa nyt oli lisätä mut tuonne...kun ei tosiaan ole yhtään yhteistä kaveriakaan... Jään odottamaan tilanteen selkiytymistä... Tuohan ei voi johtua siitä, että olen ilmoittanut sukunimekseni Perkeleen tuonne...