Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

lavvantaiaamu  2

Tai päivähän nyt on. Nukuin oikeastaan pommiin. Piti imuroida ja käydä suihkussa ennen keskustaan lähtöä. Nyt ehtii vaan jälkimmäisen. No. Pistän kaverin sit keittiöön imuroinnin ajaksi, kunhan tullaan tänne xD Se on tottunut mun säätämisiin.

Kisu antoi nukkua kahdeksaan, sitten piti säheltää jotain. Nousin hetkeksi (kävin juomassa), sen jälkeen suuntasin peiton alle ja olin iiihan hiljaa. Kisukin meni lopulta takaisin sohvalle pötköttämään. Jee... Ja yöllä piti hirmuista rallia, mutta valojen sammuttua hiljeni heti. Ja meni sinne sohvalle.

Nyt se suihku. Ajatuksetkin tökkii vielä.


pöööörjantai  2

Tulin päiväjunalla takas Heltsinkiin ja väsyttää. Nukuin kyllä megasikeästi yön. Juna oli sen verran täysi, että sain automaatista käytäväpaikan. Inhoan niitä, ellei vieressä ole joku tuttu.

Laitoin kuvia puhelimesta koneelle ja muutaman galleriaan. Kohtalaisia. Harmi vaan, kun ei ole hyvää kameraa.

Lyhyitä lauseita tänään.

Tuosta meidän talon ohi kulkee syksyyn asti tosiaan neljä (viisikin) eri ratikkaa. Kätevää. Nyt pääsee asemalle kahdella eri härpäkkeellä ja senaatintorille päiväsaikaan kahdella. Pitää melkein ottaa kuva joku päivä pysäkistä, että voi sitten vanhana muistella hyviä aikoja.

Koko eilisen illan koitin miettiä mitä on Faunin iltapäivä ranskaksi. On päässyt unohtumaan. Tai sanat on kyllä päässä, mutta järjestys ei asetu. Kyllä helpotti, kun äsken sen tarkistin.

Amaryllis on piristynyt vähän. Luulin sen jo kupsahtaneen, mutta lirautin vettä ja kas, hengissä sitkuttaa.

Pitäisi imuroida ja laittaa sohvapäällinen paikoilleen. Syödäkin voisi, kun jäi aamiainen ja lounas välistä.

Kenties tilanne calls for action.






lunta lunta lunta  3

Ikkunasta näkyy valkoisia kattoja! Se ansaitsee huutomerkin. Ja sitäpaitsi tuolla sataakin sitä ihteään.

Tiskaan, suoritan suihkun ja sitten mietin. Tai saatan miettiä jopa ensimmäisenä. Pitäs käydä asioilla hieman, mutta kannattaako sinne mennä justiinsa ennen treenejä vai nyt heti, niin että ehtii kotiin vielä käymään. Se on nyt pohdittavana. Syvällistä suorastaan.


kevään 2008 ohjelmisto  2

Eka konsertti:

Sibelius - Preludio

Almila - II sinfonia

Gossec - Klassinen alkusoitto

Claude Debussy - Prelude a L'Apres-Midi D'Un Faune (huom! vain katkelma alusta)

Camille Saint-Saëns - Introduction & Rondo Capriccioso

***

Saa nähdä millaiset sovitukset noista on. Toivottavasti saan Faunin 1. stemman... Ei paljon kiinnosta töräytellä siinä muita ääniä. Huomenna se ehkäkentiestoivottavasti selviää.

***

Toka konsertti:

Rukajärventie

Amistad

Harry Potter
Azkabanin vanki
Feeniksin kilta
Liekehtivä pikari (puhallinorkesteri)

James Bond-sikermä

joku Romanssi (maybe)

Mascagni: Intermezzo

***

Toivottavasti Potterissa on mielekäs sovitus, eikä mikään opistoversio. (Ja mistä leffasta se sitten onkaan...) Itse kuvissa ainakin on ihan makeita pätkiä ja sooloja. Tietysti meidän kokoonpano laittaa aikamoiset rajoitukset, mutta mutta... Odotellaan jännityksellä.