Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

dinosaurus  3

Mulla on mesessä sellainenkin "hymiö", jossa on t-rex, joka karjuu. Kuvaa fiilistä aika hyvin. Ottaa päähän, mutta samalla sen tietää, että kitinä ja vinkuna ei auta. Parempi niellä harmi ja odottaa. Kyllä se tuki joskus sieltä tulee ja ne laskut saa maksettua ja niinpoispäin.

Oman uran urkeneminenkin arveluttaa. En ole opiskellut musiikkiyliopistossa enkä ole ollut vaihdossa. Tahdon ulkomaille. Yksi tutuista on Wienissä, toinen Salzburgissa ja kolmas Lontoossa. Ja yksi on Kööpenhaminassa, muutama Göteborgissa tai jossain.

Tai jos niitä töitä saisi... *haave*

Mut joo. Kun nyt selviäisi kuun loppuun ensin, sitten kevääseen, kesän ajan ja syksy pääsisi alkamaan. Oltaisiin taas hetken aikaa selvillä vesillä. *klisee*




viime vuoden aakkosia vol.3  2

O - Oulussa kävin parin viikonlopun verran, eli ensimmäistä kertaa pidempään kuin parin tunnin pikavisiitti. Tykkäsin keskustasta.

P - Porot ovat suloisia.

Q - Qtamoita katsellessa meni muutama ilta.

R - Rinne. Käytiin ametistikaivoksessa ja päästiin kaivelemaan kääpiöiden hakuilla rinnettä. Löysin kaksi kaunista kiveä. Toisen sain pitää.

S - Seksi.

T - Työkokemusta sain. Kaivattu asia.

U - Uudestaan? Joitain asioita kyllä.


viime vuoden aakkosia vol.2  2

H - Hakuprosessini opettajankoulutuslaitokselle (tai mikä virallinen nimi nykyään onkaan) meni ensin huonosti, sitten hyvin. Lopputuloksena ei ollut opiskelupaikka.

I - Iskä ajoi urheasti veljien kanssa mun muuttokuormaa eestaas. Sekä pohjoiseen, että sieltä pois. Kesän lopussa Helsinkiin.

J - Jatkumo. Ajattelen mun elämäni olevan sellainen, vaikka ensi kesän ja syksyn töistä = toimeentulosta ei ole hajuakaan.

K - Kavereita tuli välillä ikävä. Onneksi asutaan nyt lähempänä. Uusiakin olen saanut, ihanaisia.

L - Luottamukseni omiin toimiini on kasvanut edellisen työpaikan ansiosta.

M - Miehet ovat edelleen hieman käsittämätön alue.

N - Nainen. Se minä olen.


viime vuoden aakkosia vol.1  1

2007

A - Ainutlaatuinen kokemus Kemijärvellä loppui kesällä.

B - Bongot vai congat?

C - Celsius-asteita (niitä miinusmerkkisiä) oli Kemijärvellä tammi-helmikuussa enemmän kuin mitä siihen mennessä olin koskaan kokenut.

D - Darrassa en ollut vuonna 2007 kertaakaan kunnolla.

E - Elämyksellinen vuosi.

F - Face the music. Piti ottaa vastaan tilanteita kitisemättä.

G - Gone with the wind. Hommasin lopultakin leffan omakseni.


ki-vaaaaa  2

Tein hankinnan, jota olen harkinnut jo jonkun aikaa. Hommasin lipun balettiin - Prinsessa Ruusunen 28. päivä maanantaina =) Maksoi kyllä liikaa mun budjettiin nähden, mutta ihan sama x) Entinen balettikaveri pääroolissa. Jee... Viimeksi käynyt katsomassa balettia kaksi tai kolme vuotta sitten. Silloin oli vähän kökkö paikka, ylin parvi ja aika sivussa. Nyt on toinen parvi ja melkein keskellä :)



aasi  8

Niin. Ihminen voi olla oikein aasi. Läheiseni mies on sellainen, 9 kuukautta vehdannut toisen eukon kanssa. Tämän miehen äitikin on sellainen. Ensin pistää miniälleen jaksamis-viestejä jne, kunnes kuulee (tulevan) eron syyn. Laittoi viestin, että "onhan sillä ****llakin ollut aika rankkaa, kun on joutunut pitämään tämän asian sisällään niin kauan." Voi vammapää!!! Voisin kiinnittää eräisiin aaseihin hieman häntiä nyt naulapyssyllä.