Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Seuraava

musiikillista soitantaa plus ibi love  3

Eka bändi ei oikein jäänyt mieleen. Paitsi että laulajalla oli mielenkiintoinen asuvalinta... Ja että tämä "tapaus Ibi Love" taimikänykyäänonkaan oli paikalla. Kävi lavalla heilumassa, pyöri siinä tyhjässä tilassa joka oli yleisön ja lavan välillä. Jännää, ny oon nähny senkin.

Toisena soitti Dark Filth Fraternity, josta ennakkoon en tiennyt oikeastaan yhtään mitään. Pari biisiä oli kuunneltu netissä. Mutta kas, hehän olivatkin oikein mainioita. Puolessa välissä settiä mentiin ihan eteen. Yöllä kun lähdettiin kaverin kanssa pois, pojat pakkailivat kamoja pakuun ja kävin kiittämässä hyvästä keikasta x) Mutta tuntuivat ilahtuvan palautteesta...

Kolmantena oli Godsplague, jossa soittaa herra E kitarata ja mun veljen inttikaverin veli laulaa :D Hyvät on ansiot siis. Huvitti vaan, miten edellisen bändin roudatessa meidän viereen tuli salamana kolme teinihköä typyä tummissaan. Laittoivat lavalle vanhan settilistan päälle jonkun heistä arskat ja iiiiiih, kun keikalla Nico sitten pisti ne päähänsä ja voi ei, Eugekin piti niitä!!11!!!! Mutta siis soitanta oli oikein musiikillista ja laulukin soljui sievästi. Kuviakin otettiin - odottavat kansioon pääsyä. Puhelimen muisti vaan tahtoi tulla täyteen ja koko laite tökki. (En siis omista erillistä digikameraa.) Muistikortilla olisi ollut tilaa, mutta eipä tuokaan oikein toiminut.

Keikan jälkeen jäätiin kyttäämään, josko herra E olisi saapunut meidän kuolevaisten joukkoon. Koitin odotellessa saada puhelimen toimintakuntoon ja onnistuihan tuo. Eipä miekkosta näkynyt, mutta kaveri jaksoi sitkeästi istua. Lopulta kun seuralaiseni alkoi nojata pöytään hartaasti ja näyttää hieman väsyneeltä, kävin hakemassa takit. Itselläni oli alla 6 sidua ja shotti, eli pieni sievä, mutta pää selvisi kummasti siinä auttaessa... Toimin taluttajana Kampin bussilaitureille, mutta sopivaa autoa ei ollut lähdössä. Siispä kohti takseja. Reippaana kävelytin toverin asemalle, Elielin puolelle. Autoja oli jonossa, joten sai heti kyydin. Häpeäkseni tajusin, etten tiedä ystäväni osoitetta - tarkistin finderilla ja kaivettiin raha valmiiksi toiselle käteen. Istutin tämän autoon ja sanoin kuskille osoitteen. Kotimatkansa pääsi onnellisesti alkamaan ja itse suuntasin mäkkäriin - kamala nälkä oli...

Varttia vaille kolme olin eväiden kera kotona ja kisu tyytyväinen, kun sai seuraa. Nukuin hyvin ja heräsin puoli yhdeltätoista ilman herätystä. Tiskit ovat likoamassa ja imuri kaivettu jo kaapista. Tosin ulkona on niiiiin ihana auringonpaiste, että taidan lähteä kävelylle.



sapettaako?  1

Äiti soitti tunti sitten. Keskimmäisen veljen maha oli (taas) äitynyt hyvin kipeäksi aamulla ja lääkärin määräämä lääke ei auttanut. Veljellä on siis sappikiviä. Iskä oli vienyt sitten ensiapuun. Ensin kuulemma piikki kankkuun ja sitten vielä tipan kautta jotain medisiiniä. Jäi sinne nukkumaan... Eli tiedossa lienee leikkausjono täällä Helsingissä, kun kirjoilla täällä.

Että semmoista.




voi jumaliste tota tuulta - edited  4

Huoneessani on kaksi ns. tuuletusikkunaa, joissa on kiinteä kahva, jota kääntämällä saa ikkunan auki. Muut kolme ikkunaa vaativat irrallisen avaushärvelin.

Toinen pikkuikkunoista ei mene kunnolla edelleenkään kiinni. Kahva jumittaa puoliväliin. Velikään ei saanut sitä runnottua alas. Aina vetää pikkuisen, mutta maanantaista asti kun on tuullut ja tuuli koko ajan yltynyt, on kuulunut lisäksi mukavaa suhinaa ja ulinaa. Aamulla soitan talkkarille, joka saa tulla korjaamaan tuon rakkineen. Nih.

***

Tässä kuitenkin kuvalöytö kesältä -06. Kuvassa makaronijalkani sekä viereeni päikkäreille tullut kissemisse <3


työasiaa taas kerran  1

Kaveri soitti tänään ja soitin sitten takaisin. Puhuttiin kaikenlaista lähinnä opetusjutuista ja muskareista, kun kaverille on nyt lykätty kaksi m-ryhmää. Itselleni puhelusta jäi kuitenkin päähän lähinnä se, mitä osasinkin odottaa.

Eli. Kaveri sai syksyllä sijaisuuden eräässä musiikkiopistossa, johon olen välillä haikaillut päätyväni. Ollaan joidenkin kollegojen kanssa spekuloitu, tuleeko kyseinen työpaikka hakuun, koska vakkariope on ollut jo niin pitkään pois. Ja nyt tuo sitten varmistui. Helmikuussa tulee ilmoitus asiasta.

Nyt sitten mua ahdistaa. Kaveri, joka tuolla on sijaisena, hakee paikkaa. Kyllä minäkin aion hakea, mutta onhan kaverilla heti vahva etulyöntiasema. Meillä on kyllä täysin sama koulutus... No. Hakee sitä varmaan muutama muukin. Ja yksi toinen tuttu oli siellä viime vuoden.

Toivottavasti pääsen kuitenkin haastatteluun. Ja turha toisaalta märehtiä asiaa nyt, kun pari kuukautta vielä odotettava ennen kuin voi tehdä edes hakemusta. Ja on mietittävä opiskeluhakujuttujakin.

Sen sijaan juuri nyt aion katsoa Futuraman ekan kauden. Ainakin osittain :)


Vuoden ensimmäisiä aatoksia - edited  2

Harmittaa, kun en mennyt miittiin. Sen verran utelias luonne kuitenkin. Ei harmita, että oli kavereita kylässä. Sen verran sosiaalinen ja niihin ihmisiin kiintynyt luonne kuitenkin.

Tinat jäi valamatta, kun pööpöiltiin kaikkea muuta. Katsottiin yhteensä kolme ja puoli leffaa (Sideways, Kaunotar ja Kulkuri, Prinsessapäiväkirjat 2 ja puolet Pitkäkuumakesästä). Tänään katsoin itsekseni vielä yhden (Grease). Parasta oli kuitenkin se, kun miesvahvistuksemme siirtyi kosketinten ääreen ja laulettiin suurista poptoivelaulukirjoista enemmän/vähemmän hyviä biisejä :D Olkaa hyvä naapurit... Tosin kaikki pysyivät nuotissa ja oli toisiakin ääniä - not so bad. Hoho.

Ruokalistalla oli kurkkua-paprikaa-porkkanaa ja kolmea dippiä, keksejä ja juustoja (gouda, mustaleima emmental, aura gold, mustapekka), perunasalaattia, tavallisia ja pippurijuusto-nakkeja, tonnikalapiirakkaa, leipäjuustoa ja lakkahilloa, suklaata. Juomalistalla shampanjaa, kuohuviiniä, punaviiniä, siideriä, olutta, kahta limpparia viinavahvistuksin. Vatsa kiittää.

Käytiin siinä Merihaasta lähtevällä sillalla katsomassa keskiyön raketit. Kivasti näkyi eri suuntiin - Ooppera/Töölönlahti, Senaatintori, Hakaniemi jne. Meillä oli tähtisädetikkuja <3 Tuuli vaan niin pirusti, ettei meinanneet syttyä. Hienot naamaritkin oli ja "vappupillit". Yksi kuohuva korkattiin sillalla ja lipitettiin pois kuljeksimasta.

Kaikilla tuntui olevan välillä pitkin iltaa väsy, joka sitten väistyi, kun oli laitettu petipaikat valmiiksi. Miesvahvistus nukkui eri huoneessa, joutui raukka silti kuuntelemaan meidän tyttöjenjuttuja xD Näissä esiintyi myös mörkö nimeltään Oskar, jolla on siniset (haisevat) sukat sekä Jorma, makkarat ja kolmioleivät...

Nousin puoli kahdelta ja kas, päivä onkin illassa. Pitäisi tänään vielä lähteä junalla Hämeeseen. Lippua en ole hommannut, jospa sen netissä kohta maksaisi. Huvittaisi olla seurassa nyt. Johonkin voisi raahustaa teelle ennen junan lähtöä. Paitsi jos lähtö venyy myöhään.

Nyt akka liikkeelle eli suihkuun.

***

Tässä todistusaineisto.


Seuraava