Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

ugh  5

Olen puhunut.

Huijasin. Haha.

Väsyttää ihan simona, erkkinä ja jopa jormana. Kohta petiin. Transponoin 3 (vai oliko niitä nyt sitten 4) biisiiiiiiiiii suurta sekuntia alemmas. Aivojumppaa iltasella, jei. Saa nähdä suostutaanko niitä soittamaan. Pakotan ainaki kokeilemaan.

Kaveri tuleekin huomenna hakemaan jo vähän aiemmin. Halusi paitakaupoille tänne keskustaan. Mun pitäisi sitä ennen testata tanssihamonen ja toppi, että onnistuuko niiden pukeminen kivutta. Ja viikata pitäisi. Kraah. Mistä muistinkin Juuri Nyt, että vaatteet on siirrettävä kuivausrumpuun. Hetkonen siis.

***

Ei mulla oikeastaan ollut sen kummemmin enää sanottavaa. Kirjoitettavaa. Perjantaina siis möksältä puis. Helsinkiin yöksi ja lauantaina kohti Sipoota. Tiistaina Jyväskylä ja vissiin yöllä takas Helsinkiin. Ei ole enää odotettavaa keskiviikolle, joten en sitten tiiä mitä silloin tapahtuu. Kai mä tulen hakemaan Möntin Helsinkiin. Möllötetään siellä sit loppuloma. Just nyt se sopisi oikeastaan oikein hyvin x)

Uusi sim-kortti ei (yllättäen) tullut tänään (=ti), joten sen saa Ehkä sitten perjantaina. Vähän riippuen paluuaikataulusta.

Vähän luulen, että teki ihan hyvää noin yleishenkisesti ynnä fyysisesti itkeä. Hmm. Otan sen verran takaisin, että en oikeastaan ulissut kovin kovasti. Mutta enemmän kuin moneen hetkeen.

Täällä on kuuma. Ajatus katkeilee.


möntille ei kaveria  6

Joopajooooooooo. Vituiksi meni koko homma. Tuli ukaaseja ylemmältä taholta, että ei parane kyllä yhtään lisää kissoja ottaa (eli edes sitä toista), ennen kuin on kunnolla töitä.

Tässä vaiheessa varmaan jokainen ajattelee, että mitä se muille kuuluu, ottaako aikuinen ihminen eläimen. Voin sanoa, että meidän perheessä/suvussa kuuluu. Enkä jaksa enempää riidellä, kuin mitä tossa tunti sitten huudettiin.

Urho-parka </3


lisäjännitystä mökkeilyyn  3

Nii-in. Piti keskiviikkona lähteä 3 kaverin kanssa kohti neljännen kaverin mökkiä. Tuossa illalla se, jonka autolla piti mennä, ilmoitti ettei jaksa lähteä.

Pienten keskustelujen jälkeen se mökilläoleva tulee hakemaan meidät muut matkan puolivälistä. Eli saatiin säädettyä sekin asia... Torstain soittokeikka menee ehkä hieman uusiksi, mutta aina sitä jotain keksii.

***

http://mine.icanhascheezburger.com/pictures-by-eeBa/
Tuolla on samoja kissakuvia kuin täällä galleriassa, eri teksteillä vaan :D


arska, oi arska  3

Melkein paistaa aurinko. Mukavaa.

Nuorimman veljen kanssa ollaan vielä pari tuntia keskenään. Viiden jälkeen haen keskiveljen ja sen tyttiksen tänne. Auto kuulemma tykkää sammuilla, jei... Eli ei ole mun ajotaidoista sitten kiinni, jos Hml:n liikennettä tukkii punainen auto.

Laskeskelin Kelan sivuilla, että ansiosidonnaista tukea saavana henkilönä en ole oikeutettu asumistukeen. Mielenkiintoista. No. Kunhan se ansiosidonnainen nyt sitten joskus tulisi tilille. Että sitä odotellessa.


kärsimättömyys  2

Hei. Tilaisin kärsimättömyydenpoistajaa. Tai vaihtoehtoisesti kärsivällisyyttä. Tai tosipitkiäpinnoja. Monta.

Keskiviikkoa odotellessa. Silloin on lähtö 3 kaverin kanssa kohti neljännen kaverin mökkiä. Illalla lavatansseihin (humppaa tai kuole), torstaina kyläjuhlan tuntua riihessä (meidän "konsertti") ja valvomista ja paskanpuhumista ja kaikenlaista. Perjantaina päivällä takaisin Hälsinkiin. Reissuun sisältyy myös saunaa ja järveä. Toivottavasti aurinkoakin. Ruoanlaittoa ja ruokailua. Saunajuomia.

Tuliainen pitäisi keksiä. Riippukeinu ja mölkky ja kaikki ulkopelit niillä on jo. Yksi idea kytee, pitää vähän seurailla sen kasvua.

Nyt unille. Tai niitä odottelemaan.



ät houm  1

Tulin viikonlopuksi tänne kotikotiin. En synnyinkotiini, koska sieltä muutettiin pois -88 syksyllä (piti vähän korjata). Tämä on mun elämän toinen koti. Se jossa tuli asuttua pisimpään.

Mulla on vielä ns. oma huone täällä. Tosin siitä on tehty samalla äidin työhuone (tekee kylläkin olohuoneessa yleensä duunit) ja toinen tietsikkahuone. Ja kind of vierashuonekin. Varsinainen vierashuone on kyllä erikseen. Tämän asuintilan kaapeissa on mun romppeita, esimerkiksi barbiet ja mylittleponyt ja pikkaraiset. Ja balettikamat. Yhdet kärkitossut roudasin joskus omaan kämppään, ne ekat. Hoho, olevinansa sentimentaalista.

Seinällä on mun laittamista julisteista jäljellä yksi. Joskus lukioaikoina ostin sen Anttilasta. Lukee isolla yläreunassa What is love? (kukaan ei arvaa, mikä biisi samantien perseveroi). Juliste on täynnä lainauksia eri kirjailijoilta, näyttelijöiltä ja muilta julkisuuden & historian henkilöiltä.

If I love you, what business is that of yours. - Goethe -

***

Pelattiin illalla kaksi pitkää peliä ja yksi lyhyt krokettia :D Osallistujina mun lisäksi kaksi veljeä ja toisen tyttis. Viimeisen pelin voitin (huijaamalla minkä ehdin). Ihan huippua toimintaa x) Sen päälle pelattiin nuorimman veljen kanssa sulkista jonkun aikaa. Oli paremmat mailat tällä kertaa. Lopuksi kerättiin etu- ja takapihalta metsämansikoita puoli mukillista <3

Nyt on väsy, mutta erittäin hyvä mieli. Kisu meni unille tonne sängyn alle. Oli ikävä. Mulla ainakin.