... ja se karsea lomanjälkeinen työpvä

  • Rujokki

... oli juuri niin karsea mitä osasin odottaa. En edes sähköpostia päässyt purkamaan kun osaston esinainen tuuppasi koko päivän kestävän duunin. Varmuuden vuoksi pisti toisen ihmisen siihen kylkeen jotta menisi varmasti oikein. Siis että: kaksi ihmistä tekee täyden työpäivät yhden ahterista olevan duunin parissa! Meinaan tällä sitä, että ao. hommassa olisi PALJON kehittämisen varaa ettei tarvitsisi tällä tavoin sitä näperrellä mitä tänään tehtiin.

Pikaisesti vilkaisin viikon aikana tulleet spostit, ja olihan siellä kommentointia ennen lomaa tekemistäni duuneista (työaika liukuva 8-16, ennen lomaa ahersin 21:30 asti). Osa jopa kiireellisiä jo tänään. Ei auttanut, oli vain pakerrettava sen älyvapaan duunin kanssa.

Jos joku on sitä mieltä, että siisti sisätyö "ATK" on ihanaa, niin voi se sitä ollakin mutta voi myös olla täysin päinvastaista. Oma, nykyään entinen, ATK:ta ihannoiva asenteeni on aikapäivää sitten karissut. Jos ei asuntolaina olisi niin raskaana hennoilla hartioillani, hakeutuisin vaikka oppisopimuskoulutukseen jossa olisi työn tuomaa mielekkyyden ja motivaation tunnetta.

2 kommenttia

Franny_Berry

8.4.2013 21:47

Siis joo. Ei hyvältä kuulosta tollaset mestat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus