Epätodellista

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Seuraava

Vätystää  1

Eka lomaviikko takana. Saldo? Ei ole varsinaisesti tuntunut lomalle vaikka on voinut esim. herätä melkein miten haluaa. Kai sitä pitäisi lähteä kokonaan pois samoista ympyröistä että olisi loma?

Tuleva viikko menee samaan systeemiin eli huomenna stadiin aamusta ja ip treffit systerin kanssa. Juniorin kanssa lähdetään lahden taakse torstaina. Muina päivinä kaikkea pientä.

Tulisi nyt lämmin viikko, palstalla olisi niin mukava viettää aikaa vaikka ilman tekemistä, jota siellä toki aina riittää kun vain osaa katsoa.

Hämppisäiti
Hämppisäiti

Loma jatkuu  1

... osin 'työn' merkeissä. Palasin juuri edustamasta alueseuraamme; lähistöllä oli tapahtuma, jossa mukanani oli lehtiämme, korttejamme ja ainokaista julkaistua kirjaamme. Vielä en ole laskenut kassaa, ihan kivasti kuitenkin oli menestystä tapahtuman luonteeseen nähden... Paikalla oli näet ihmisiä, joista jotkut ovat saattaneet nähdä toisensa viimeksi esim. 60-luvulla.

Iltapäivästä käväisin parituntisen palstalla. Oli ihan mukava sää, ei juuri satanutkaan isommin. Sain kitkettyä muutaman kilon rikkaruohoja sekä rakensin väliaikaisen taimilavan.

Lopun iltaa koetan relata ja ottaa loman kannalta.


Neljäs lomapäivä  1

Satoi. Koko päivän. Ei puhettakaan palstalle lähtemisestä. Kävin jakamassa paikallislehtiä kolmeen hissittömään kerrostaloon. Iltapäivästä suunnittelin sulattavani arkkupakastimen...

... hoksasin kuitenkin, että kaappi pitää ensin sulattaa jäistä, joten siinä hurahtikin muutama tunti mukavasti (tosi outo jääkaappipakastin). Pistin viinin alulle ja kohta menen siirtämään arkkupakastimesta loput pakasteet talteen jotta saan senkin sulatettua.

Huomenna ainakin käyn viljelyksillä, ja illaksi on sosieteettia varattuna.


Kolmas lomapäivä  1

... ja taas väsyttää. Heräsin juuri tunnin umpiunipäikkäreiltä. Aamusta heräsin jo ennen kasia, ja kohta alkoi parvekepiikkaus tärisyttää taloa. Oli käytävä Nordean konttorissa, ja koska niitä on suht' harvassa, tuumasin polkaista Malmille ja samalla noutaa viinin käymispakkauksen Saiturista.

Seuraava vaihe on sokerin haku, pakastimen tyhjääminen ja viinin alullelaitto. Onkin mennyt jo puoli vuotta edellisestä satsista.

Illaksi piti menemäni palstalle, vaan laiskuus yllätti, ja ne päikkärit. Siirrän menon huomiseksi, toivottavasti on tämänpäiväistä lämpimämpi sää.


Toinen lomapäivä, ei ehkä niin naatti kuin eilen  1

Myös tänään oli käytävä stadissa, ja sillä reisulla on yleensä aika kätevä hoitaa monta muuta asiaa samalla, harvoin kun tulee siellä käytyä. Olen minäkin kaupunkilainen. Tosin, samoin kuin eilen, huomasin kuinka mukava onkaan istua torikahvilassa ja vain katsella elämää.

Hämmästyin tätä havaintoani, sillä yhä enemmän erakoituvana olisin voinut lyödä vetoa ettei moinen enää kiinnosta. Kävi mielessä jopa, että voisi käydä useamminkin... Molempien päivien kaupassa piipahtamiset sen sijaan olivat täsmäiskuja, joista ei suurta laskua koitunut.

On kiva liikkua kaupassa kaiken hularumban keskellä ja todeta: minä en tarvitse mitään!



Seuraava