Epätodellista

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.
Seuraava

Kuntoa hakemassa  1

Kävin illalla salilla suunnittelemassa oman laiterääkkiohjelmani. Olisin jo huomisaamuna halunnut aloittaa ennen töihin menoa, ja, eipä se käynytkään: henkilökohtaiset avaimet eivät vielä toimi oviavaimina. Taas hyvän kunnon hankinta viivästyy päivällä (eihän sitä toki voi kuntokävelylle tai hiihtämään mennä...).

Päivä sinne tai tänne ei teoriassa tarkoita mitään - jotenkin vain (jo) tässä iässä tulee sellainen hetikaikkimullenyt -fiilis. Ikäänkuin jokainen hukattu tunti olisi pois elämän loppupäästä, karkeasti yksinkertaistaen. Eihän se niin mene oikeasti vaan summa summarum, kaikki mitä teen, vaikuttaa siihen osaan elämää johon tosiaan voi vaikuttaa.

Kaihertaa kuitenkin ihan pikkuisen. Tähän olen psyykannut itseäni koko tammikuun. Viikot vähenevät ja rantakausi lähenee. Vitsi. Ärsyttävät vain nuo ylimääräiset LEL-ilmiöt (LEL=LuontaisEtuusLäski), jotka hiertävät liikkuessa.


Mökki sekaisin  1

... lattialla on sikinsokin lankoja, valmiita neulomuksia ja keskeneräisyyksiä. Katselen, mutta en tee elettäkään niiden korjaamiseksi paikoilleen. Ei viitsi, eikä ole pakko. Voivat olla siinä niin kauan, kunnes tulee se viitsimiskohtaus.

Ei kiirettä. Ei vieraita tulossa, ja vaikka silmä tuon tuostakin käy kasassa, joka tavallaan häiritseekin, päätin koettaa kuinka kauan jaksan sitä sietää. Normiksi kun on muodostunut: paikka kaikelle, kaikki paikalleen. Jos yrittäisi päästä vähän irti itsestään ja tavoistaan?

Ei ole ihmislapsella isoja murheita, jos tällaiseen mielensä kiinnittää :)


Seuraava