Epätodellista

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2011.
Seuraava

Mistähän ilosta  1

... ja kulutusjuhlasta verottaja muisti nelinumeroisilla mätkyillä!!! Herrajestas sentään, onneksi olin tuolilla kun avasin kuoren. Ihan kuin ei jatkuva pihistely, niukasti eläminen ja kaikesta maksullisesta iloittelusta kieltäytyminen riittäisi?

Hyvällä en tätä tule nielemään! Kunhan jaksan, alan kerätä kuittia ja muuta dokumenttia ilmon korjausversioon. Mitä kaikkia juttuja voisi esittää vähennyksiksi? Ainakin poikkeukselliset työmatkakulut koko vuodelta, ja yhden ilmosta puuttuneen lainan korot... nämä näin aluksi tulivat mieleeni.

Täksi illaksi olisi hyvä kehittää jotain lohduttavaa, mieltä kohottavaa. Kummoisia vaihtoehtoja ei ole tällä kipeällä selälläni, joten jäänee entisiin huveihin ja kotona pysymiseen. Tuleepa ainakin verottajan kannalta edulliseksi...


Mitähän tässä  1

... tekisi? Loppujen lopuksi huojentava ajatus, että maanantaina pääsee jälleen töihin. Parin päivän saikkumakuu muistuttaa jälleen kerran perusterveyden arvostamisesta. Tai, eihän sitä ammatti-ihmisen silmissä ole perustervekään kun on astmaa yms. taustalla :) Tarkoitinpa lähinnä sitä, että kun ei ole elämistä pysäyttävää sairautta, niin sen arvostaminen heräsi jälleen kukkaansa.

Jospa tuo selkää ja lonkkia repivä vihlonta on ohi maanantaihin mennessä? Ainakin puolen kilometrin kävely kokouksesta kotiin sujui kuin tyhjää. Isoimmat ongelmat näyttäytyvätkin istuessa, ja sitähän työpäivän mittaan saa harrastaa usean tunnin ajan. Muutamilla on sähköpöytä, mutta niitäkään ei ihan vähin perustein asennuteta.

Kevätkokousta valmistava ilta oli mielenkiintoinen. Tuli mm. lopullinen siunaus päätökselle antaa kotisivujen vetovastuu allekirjoittaneelle. Enää tarvitsee keskustella aiheesta ylläpitäjän kanssa sekä saada lopulliset briiffaukset uppo-outoon ohjelmaan. Kantapään kautta olen muutamat päivitykset sinne vienyt, mikä ei ole järin tuloksekas työskentelytapa :)


Ja taas  1

... petin pohjalla :( Nyt jumittaa selkä. Toissa lauantaista se alkoi, viikolla särky voimistui ja eilen oli jo lähes sietämätön. Illalla netistä ajanvaraus, aamulla motarille - joka veti 20 km/h. Ikiaikainen mahakatarri nostatti sappea, vaikka sappirakko poistettiin 2003.

No, nyt kuitenkin viikko vaakalepoa, rentokävelyä ja tabuja. Läppäri peiton päällä, hyllyssä paljon juomista ja suklaata... Jospa tällä hoidolla tokenee? Vähän tylsii ajatus viikon mitään tekemättömyydestä - jopa neulominen käy selän päälle!

Kahden viikonlopun tanssikurssi päättyi eilen; lauantai meni miten kuten, mutta sunnuntaina oli lähdettävä lattialta jo ennen loppua. Silmissä hämärsi ja selkää raateli julmasti. Muutama askelkuvio toivottavasti jäi muistin pintaan, ja on sieltä esille kaivettavissa kunhan lavan reunalle tulee lähtö. Lisäkurssikaan ei olisi pahitteeksi, vaikka parhaiten tästä eteenpäin oppinee vain kilometrejä lisäämällä.


Seuraava