8kk opiskelua

  • Rujokki

Yes: vaikka koko viikon epäilin putoavani porukasta, joka näytti niin älyttömän energiseltä ja minä täysin nuupahtaneelta, niin tässä mennään! Iltapäivällä tuli tieto, ketkä kuuluvat siihen kolmannekseen jotka pudotetaan. 8kk opinnot alkavat maanantaina koneiden ja laitteiden haltuunottamisella.

Siinä ovat traktorit, päältäajettavat, moottori- ja raivaussahat ihmeissään kun taas uusi noviisien joukko hyökkää kimppuun. Onneksemme ollaan kaikki niin motivoituneita, etten epäile etteikö kaikilta luonnistaisi sun vaikka minkä härvelin käyttö. Traktori on itselleni vielä vieras tuttavuus, muut jossain määrin tuttuja.

Toivottavasi opet tekivät kohdallani oikean ratkaisun. Itse pähkäilin vielä tänään, onko ala omani, jaksanko ja opinko uusia asioita. Nyt on pakko pystyä; muuten harmittaa itseäni jos olen suotta vienyt jonkun toisen paikan. 40km sivu ei ole matka eikä mikään, sillä se menee työmatkaruuhkaa vastavirtaan.

Saapi nähdä. Ehkä se innostuskin vielä puhkeaa kukkaan!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus