Tässä taas

  • Rujokki

Viime syksyn jälkeen tapahtunutta: alkuvuoden yt-neuvottelut -> poispoispotkittiin (ei työvelvoitetta irtisanomisaikana); rahaselkkaus sisarusten kanssa (menetys 14t); miesystävän halu lopettaa 3,5v seurustelu. No, olenhan sentään takaisin Helsingissä ja kohta alkaa työvoimapoliittinen, toivottavasti kevääseen kestävä opiskelu...

Huoh. Mieluusti jo haluaisi jonkinlaista varmuutta ja vakautta elämäänsä. Jatkuva pelko toimeentulemisesta, arkirutiinien säilymisestä ja edes yhden tärkeän ihmisen pysymisestä lähellä - se syö ihmistä! Peiliin tulee katsottua harva se päivä, enkä kauhean isoa syyllistä siellä näe.

Pikkurikkeitä, totta kai: rahan säästäminen on ollut lapsesta saakka täysin mahdotonta, mutta toisaalta olen ollut myös ollut antelias kun on rahaa kysytty - vaikka omien laskunmaksujeni kustannuksella. Ja minkä sille voi, että tykkään tehdä koko ajan, useaakin hommaa yhtä aikaa (juu, puuro palaa joskus kattilaan) jotta ei vaan mikään roiku keskeneräisenä - tämä on liikaa monillekin sohvaperunatyyppisille miespuolisille.

Siitä huolimatta jaksan ihmetellä, miksi taas näin.

5 kommenttia

Franny_Berry

2.8.2014 17:44

Tulit hiukan viiveellä... Nimittäin noin 2 vkoa sitten etsin sun kuviasi täältä (se paalikuva on edelleen suosikkini!) ja mietin, mitä sulle kuuluu... Taino, mulla oli tästä kutina.

Olen pahoillani :( Olet ihminen, jolle soisin kaikkea hyvää! Mutta.... saanko analysoida? Josko tuo kaiken kontrollointi onkin se virhetikki? Niin sydämestäni kuin vain voin koskaan sanoa: Kaikkea hyvää jatkoon <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rujokki

2.8.2014 18:22

Moikka, F_B. Melkein mutta ei ihan 2 viikkoa sitten olisin voinut tullakin tänne, sillä vain sen verran aikaa on mennyt viime takaiskusta. Älä ihmeessä kutise mun takia, jos siitä on tällaisia seuraamuksia! (Vitsi.)

Itsekontrolli tarttui hihaan Pohjanmaanvuosien aikana, ja näyttää olevan vaikea karistaa pois. Saatat olla oikeassa, sillä hyvien seurauksien ohessa siitä on paljon riesaakin, kuten huonoa itsetuntoa ja yletöntä nöyryyttä - etten sanoisi nöyristelevyyttä... Kiitos havainnostasi - ja kerro ihmeessä jos tiedät keinon päästä vähempään kontrollointiin? Kesäterkut sulle <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

2.8.2014 23:10

En kutise, I feel you :)

Tottakai. Itse myös saman kontrollin ikeessä olleena ymmärrän sen, että muut pitää päästää helpommalla. Kukaanhan se halua muille samaa helvettiä, kuin itselleen...Siksihän siitä tuleekin yletön riesa ja oravanpyörä, tasapaino kaiken välillä häviää. "Kukaan ei voi olla ankarampi kuin minä itse itselleni." Muut päästää silloin ns "veräjästä"... Ymmärtänet?

Rakasta itseäsi. Ei kukaan muukaan sitä tee Sinun puolestasi. Siitä se lähtee.. sisäinen rauha.

Rujokki

3.8.2014 09:48

Olet jälleenkerrantaas oikeassa, molemmissa kohdissa. Itsensä tarkkailusta ja kontrollista tulee oravanpyörä! Narsistin komennossa olleen jälkitauti, joka ilmenee epäilyksenä omien, oikeutettujenkin arvojen ja mielipiteiden suhteen. Hoito vaatii vahvaa itsekuria ja viisautta osata välttää ylilyöntejä.

Mitä tulee itsensä rakastamiseen... Tällä viisaudella arvelen, että itsensä rakastamisen kyky heijastuu mahdollisesti ulospäin --> sellaista henkilöä on helppo lähestyä ja edellytykset yhteyden jatkumiseen ovat olemassa. Itseään ei-rakastava sen sijaan on todennäköisesti edellistä useammin kielteisessä mielentilassa koko maailmaan nähden.

Huoh. Tuntee itsensä aika avuttomaksi kaikessa vahvuudessaankin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus